reklama

Mamy z Bradford

Ja właśnie szukam gdzie by tu wybyc z rodzinka na jakiś tydzień poza UK , może któraś z WAS ma jakis pomysł?!Myśleliśmy o Francji, mały zobaczyłby Disneyland ......

Imprezka spowoduje jeszcze, że Roksanna przedłuzy rodzince urlop do konca lipca:-D, tak sie dziewczyny rozszaleja:-D:-D

reklama
cześć dziewczynki ale się rozpisałyście;-):-)
ja nie miałam czasu wczoraj żeby się przysiąć nawet do kompa,bo Robert miał wolne i cały dzień zalatany:-):-D

u mojej Ali w szkole było kilka przypadków wirusa o nazwie slap cheek virus- objawy jak rumień zakaźny....moja już załapała,i czerwone poliki ma i marmurkową skórę na nogach i rękach:sorry2:na całe szczęście,że to niegroźne i się nie leczy tylko czeka aż przejdzie:dry:
ciekawe kiedy na Niko przejdzie:-(
a jak w Waszych szkołach? było już coś takiego?

nie nie ani kaszlu ani kataru ani gorączki:sorry2:
ja już jakiś czas temu widziałam,że dzieciaki z podwórka nawet miały taki maly marmurek na nogach..ale to tylko to ..nawet żadnej gorączki..tylko ta skóra taka jakby siateczka czerwona była:sorry2:

CZESC:-):-)
Wow dziewczyny a Wy gdzie jestescie??:szok::szok:Ja caly dzien internetu nie mialam wiec sie nie odzywalam:tak:

ANITECZKA-u Kuby nie ma:no:ciekawe czy dojdzie??:baffled:
BOZENA M-ja tez mialam taki plan zeby w tym roku w maju pojechac do Francjii i do Eurodisneylendu,ale to za drogo wychodzilo,mialam do wyboru albo Polska albo Francja:baffled:i Polska wygrala:-D:-DZreszta stwierdzialm potem ze poczekam jeszcze dwa lata zeby Dawid tez mogl zobaczyc:-)
No i Dawid jak bylysmy w Zakopanem w lutym dal mi do wiwatu,ze stwierdzilam ze nienadaje sie na takie wycieczki:sorry2::dry:

Witam, my dopiero wróciliśmy niedawno od znajomych, to jakos sobotni wieczór zleciał.Mały juz spi, a ja relax przy kompie:P, bo stary moczy....:-D:-D:-D
Jutro 1 raz wybieram sie na Carbot mam nadzieje ze cos znajde ciekawego:-)

Doris- niom w sumie troszkę D.za mały na ten disney.,...A co takiego CI wyprawiał w ZAkopanem?:-D:-D

Tak wiec dalej nie wiem co począć z tym:baffled::confused:i moimi chłopakami.

Dziewczyny mam pytanie. Czy mogłybyście mi polecić jakąś nawigację. Albo czym kierować się przy kupnie. Czy wystarczy taka zwykła, czy powinna być jakaś lepsiejsza. Czy język jest dużym problemem, a może najlapiej wybrać z językiem polskim. Macie jakieś sprawdzone. Firmy?

Roksanna - my nie mamy jakies firmowej kupilismy w Pl, ale jestesmy zadowoleni. Najważniejsze zeby nie maiala tylko mapy danego kraju,lecz EUROPY. Bo zakup później map jest drogi.....:/.A z firmowych to ponoc najlepesze te z Tomtoma.....czy jakos tak:confused::-D
A gdzie sie kobieto wybierasz?!Miałaś robić bibeee;-):-p

reklama
Ja się nie wybieram. :-) Ale Łukasz się rozgląda właśnie za nawigacją i jakby co to kupi najwyżej w Polsce. Tylko ceny mnie przeraziły. Myślałam, że to tańsze jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry