Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasia8118 Doris ma dobry pomysł z tymi majtkami. Ja kupiłam majtki z Absi Daisy. Do tej pory opowiada, że jej robiła siku na głowę . Na razie zakończyłam trening. Ponowię go za kilka tygodni.
roksana1 ja kupiłam Julce majtki z fifi i niestety też nic nie pomogło, jak tylko nasikał w majtki szybko biegła po nowe i cieszyła się że może zmienić na nowe
no tak jest droższy ale my się targowaliśmy i mamy od osoby prywatnej a nie przez agencję ,nasz miał cenę wyjściową 450 a stnęło na 410
tutaj też są domy 3 bedrómowe
Jak juz wrzucacie mieszkanka to ja tez mam obok siebie do wynajecie na BD4 3 pokojowy identyczny jak mójhttp://www.robertwatts.co.uk/Templates/Details.htm?PropertyID=84766
Która chce byc moja sąsiadka!;-):-)
Kasia8118- ja Marcelowi zakładałam majtochy i do 2 sikania je mail na obie po 2 ściągałam i juz było mu samemu z czasem niewygodnie wiec wołał.