reklama

Mamy z Bradford

kasia8118 wczoraj ogladalam twoje zdjecia na NK a pozniej snilas mi sie w nocy :-D trzymam kciuki za Krystianka ;-)
alexnow no to dala ci niunia popalic cala noc,zamiast kawy lepiej postaraj sie zdrzemnac chwilke jak ci malenka usnie :tak:
bozena.M ja dzisiaj mialam przymusowa pobudke o 8:15 bo przyszli panowie z mlotem pneumatycznym i rozkuwaja ulice zaraz na przeciwko mojego domu :wściekła/y: przez caly czas jest halas taki ze juz mnie wkurza dlatego tez susze wlosy i spadam na troszke z domu :-p

reklama
Hej mamuski!Nie nadazam za czytaniem tego co napisalyscie szok;-)My juz po play grupie i teraz musze ogarnoc domek bo tyle mi sie nazbieralo do zrobienia ze szok!:szok:
Mojej Olivi nadal ropieje oko czekam na spotkanie w szpitalu na oddziale dzieciecym juz miesiac i doczekac sie nie moge:wściekła/y:jestem taka wkurzona ciagle mi mowia ze nie maja terminu jeszcze...

Kasia8118 oby tak dalej, również trzymam kciuki za Krystianka :)

Też chciałam iść na kulki z małym ale wytrzymałam tylko do 9 i poszłam lulu :-( . Dobrze, że Natalka została w domu to troszkę się nim zajeła. Chris padł o 10 :-) . Teraz się ubieram i zasuwam zapłacić chatkę. Pewnie zachaczę fundacje po drodze i znowu coś przywlokę do domu :-D .

oleska strasznie dlugo twoja Olivka meczy sie z tym oczkiem,najgorsze ze tutaj tak dlugo czeka sie na wszystkie wizyty w szpitalu,ja jak mialam miec robiona tomografie glowy to wizyte wyznaczyli mi za 3,5 miesiaca :szok::no: w przypadku dziecka to szczegolnie boli jak sie meczy :no:

Kasia8118- niom najważnijesze ze mały już raz zrobił, jak mu się spodoba to powinno byc ok, ja Marcela za pierwsze razy nagradzałam, np lizak.....i może i to pomogło, ze chętnie siadał.3Mam kciuki!

Oleska - kurcze,biedna ta Towja niunia, długo ja trzyma:/:-(.Miejmy nadzieje, że jak juz sie dostaniesz to cos konkretnego co pomoże doradza!

Alexnow- miłego holideya!

mojadzidzia- Ty spiochu!!!!!:-D:-D:-Dja po 6 na nogach:;-), bo Marcel stwierdził ze mu ręka "ścierpała", masowałam a jak skonczyłam to posądził mnie o pobudkę:-), tak wiec zmuszona byłam wstać!

A teraz szykuje sie do Reveniu na rozliczenie:/...

hej laseczki:-)
kasiu gratulacje dla krystianka i oby tak dalej

dzis dzien jest 19 czerwca za 4h jade podpisac umowe o chate i juz jutro bede na nowym domku ze wszystkimi gratami:-D:-):-D pewnie odezwe sie za jakies dwa tyg jak nam internet przeniosa;-):tak: i zaprosze was na kawke:-D szklanek i kubkow mam pod dostatkiem:-D:szok::-D

sorry ze nie uzywam duzych liter ale alex wisi na mnie i pisze jedna reka;-):sorry2:

KASIA8118-Gratulacje dla Krystiana,oby tam dalej:tak::tak:
To jest nr do CH B 08453021444 sorki ze tak pozno,ale dopiero mi sie przypomnialo ze prosilas o to:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ALEXNOW-ale masz fajnie,jedziesz sobie :-)

hej
Ja sie wlasnie szykuje do hotelu- bo siedze tam do poniedzialku:tak: Dzisiaj moja pierwsza nocka (jestem w stresie) a potem 2 dni tylko imprezowanie:tak: Zabieram szymonka i artura- wiec licze na mily rodzinny wypadzik.
Kasia8118- brawo:cool2: Dane ci wyslalam na nasza klase;-)
kasiaj- jak to za kawalek gasiennicy:szok::-D:-D:-D
Bozenam- po ostatnich dwoch tygodniach - blagam o to zeby znowu byc kura domowa:tak:
Oleska- a ty wkoncu kiedy pokazesz swoja druga coreczke, co?
Sylwiam- pol lampki winka, sexik i moze uda ci sie mala wyploszyc:-p

Dobra spadam prasowac bo trzeba pare szmatek na imprezki poszykowac i od wtorku juz tylko 16h na tydzien- hurrrrrrrrrrrrrrrrrrra

reklama
ampar3 udanego weekendu imilej zabawy zycze,tylko nie smaruj ust za bardzo bo ktos znowu bedzie probowal cie wyrwac a tym razem z malzonkiemm...moze nie byc przyjemnie :-D:-D:-D
bozenaM ja probuje wyspac sie na zapas :-p a tak naprawde to zazwyczaj chodze spac po polnocy i czesto sie budze wiec zazwyczaj z lozka zwlekam sie przed 10 :sorry2:
katin jak wrocisz to koniecznie mi napisz czy Natalce podoba sie sukienka bo mnie ciekawosc zrzera :nerd: mialam zadzwonic ale wzielam sie za obiad i wylecialo mi z glowy :shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry