reklama

Mamy z Bradford

Doris78 - tak bałam sie tej nazwy ale cóż......KURA DOMOWA:shocked2::shocked2:to moje 2 imie teraz:):-):-):-D:-D:-D
a co do spotkań to teraz już jestem free wiec......Roksanna szykuj dom!!!!!!!!!:-);-)

reklama
Hej Imprezowiczki:-D:-D:-D
Wy to byście tylko chlały i imprezowały:-D I bardzo dobrze:tak: Sama bym chętnie dołączyła ale ja z piciem to jeszcze na dłuuuugo muszę się wstrzymac:-(

Monika ale fajny taki kurs:tak: Na pewno ciężko i sama nie wiem czy mi by się chciało ale tyle godzin w tygodniu to może rzyniesc jakieś efekty.

Kto jest chętny na kulki jutro rano?? Ja się wybieram i Dorota chyba też:tak:

Sylwia jak szkoda ze mi jutro nie pasuje:-(ale jak przez weekend nie urodzisz:-Dto zapraszam w przyszłym tygodniu na kawke :tak:siostre tez;-)
Doris mi tez juz chce sie takiej babskiej imprezki:rofl2::elvis:
bedzie to takie pozegnanie sezonu:-D:-D

no hej kobitki:-)
no rzeczywiście żeście naprodukowały:-p
roksana-więc dawaj datę!!!:-D:-D:-D
katin-naukowiec? o matko:szok::szok::szok:!!! dobry pomysł z tym Einsteinem:cool2: włosy podtapirujesz,jakaś marynara i już :-p:rolleyes:
bożena- no i mam nadzieję Cię uwidzieć wreszcie na jakimś spotkanku;-)Ty KURO:-D:-D:-D:-D
monika-jak Ty dajesz rade???:sorry2:

Czesc

Ja mam cos dzis kiepski dzien. Chyba lewa noga wstalam, bo juz gorzej chyba byc nie moze :-( Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej.

Sylwia, Doris - a na ktore kulki sie wybieracie?

katin - bardzo fajny pomysl z tym Einsteinem, taki szalony naukowiec :-D moj ma na poczatku lipca przedstawienie i musze go przebrac za kawalek gasienicy :baffled: burza mozgow dzis byla...

BozenaM - na poczatku jest trudno zaakceptowac ten stan, ale potem jakos sie czlowiek przyzwyczaja....

4 muchy - no wyczyscil ja, przeroznymi srodkami, teraz jest zasypana kawa (podobno wchlania zapachy) zobaczymy co z tego wyjdzie:confused:

Kasia.j jedziemy na kulki na BD4. O 9.30 otwierają i my na tą godzinę zawsze jeździmy:tak:
Będziesz??

Katin znając życie to nie urodzę jeszcze przez co najmniej 3 tygodnie:wściekła/y:

witam kobietki ja sie odzywam dopiero teraz bo wey nie mialam:tak::tak:
kasia podobno jak wsadzisz cytryne i pomarancze(oczywiscie przekrojona)to tez wchlaniaja zapach i pozostawiaja
w sobote niedaleko mnie jest fajne spotkanko od 13tej do 15tej dzieciaczki maja darmowe malowanie twarzy i jeszcze jakies atrakcje jest jeszcze masaz rak jutro poszukam tej kartki i napisze dokladny adres moze ktoras sie skusi:confused::confused:

Aniteczka, doris- Wy sie nie boicie, że WAS zagadam na spotkaniu, ostatnio przyszyłyście mi łatke GADUŁY:-D:-D:-D..........

KasiaJ- słyszłam własnie, ze poczatki najgorsze siedzenia w domu, ale późniejjak sie człowiek przyzwyczai.........:-D:-D:-D to do pracy tez nie pójdę:)

Sylwia- ja włansie myślałam o kulkach jutro ale mój Marcel od 9-11 w przedszkolu:/:-(

SYLWIA-no jade ,jade:-)

KASIA J-my jedziemy na te kulki na bd 4:tak:
Ja mam stroj gasienicy ,ale jest na wiek 3-4 lata:dry::sorry2:Wiec jak chcesz moge Ci pozyczyc:tak:

KATIN-ja moge wpasc na kawe w nastepnym tygodniu:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry