reklama

Mamy z Bradford

Hej Bożenko
właśnie Marzena mnie namowiła na ten kurs i jak narazie jestem zadowolona ,zobaczymy z czasem czy mi tak zostanie :tak: a tak odbiegając od tematu ponoć jesteśmy niedalekimi sąsiadkami :-):tak:

reklama
Monika- niom, tak teraz już wiem mniej więcej gdzie:]. Jakie to Bradford malutkie, tamtedy koło Ciebie jeżdżę do znajomej co nasze dzieciaczki chodzą razem do przedszkola!

A ja właśnie wróciłam z bilansu dwulatka. Julcia świetnie trzyma się norm, anemi brak. Dostała nowy zapas książeczek, kredek no i nową szczoteczkę do zębów. Przy pobieraniu krwi nawet jednej łezki nie uroniła. Tylko patrzyła się na palec i zastanawiała się co się dzieje:-D

monika Bolton Rd to musi być gdzie niedaleko mnie

Roksanna ale mnie energia dzis rozpiera:-Dfitnes by sie przydał :-D:-Dszkoda ze dzis nie moja kolej:-(
Moja corcia ma jutro przebrac sie za naukowca:baffled::baffled: ciezka sprawa,musze pogłowkowac i cos w szafie poszukac

Roksanna kurcze juz obiecałam Hubertowi ze odwiedzimy jego kolege z przedszkol ktory mieszka posasiedzku:tak: ale dzieki za zaproszenie
Kiedy maz z corcia jedzie? bardzo mnie tym zaskoczyłas :baffled:nic wczesniej nie wspominałas:no:

reklama
Czesc dziewczyny:-)Ale naprodukowalyscie postow:szok:
My bylysmy caly dzien u rodzicow:-)

MONIKA-zdrowka dla Kacperka:-)szkoda ze Was jutro nie bedzie:-(
No i super ze chodzisz do szkoly:tak:ale 9 godzin w tyg moze jakis rezultat przyniesc:-)

4muchy-NO moj Kuba to juz w wtorek chcial isc na pilke:-D:-Di stwierdzil ze moglby codziennie na nia chodzic:-)
Ja sie chyba zdecyduje na ta 4 dniowa pilke w wakacje:-)

BOZENA M-no to jak jestes teraz kura domowa:-D:-Dto musisz sie z Nami spotkac:-)

ALEXNOW-wiesz co ,ale duzo prywatnych landlordow tez chce bond:tak:Jedynie jak dostaniesz mieszkanie ,albo domek z coucilu to oni nie zadaja:no:

ROKSANA-jezeli sie pytasz jaki dzien mi pasuje:tak::-);-):-pto wiesz jak J pracuje to ja moge posiedziec tylko do 9,ale jak ma wolne to nawet do rana:-D:-DTylko napisz od kiedy ,do kiedy bedziesz sama,to sie spytam J jak ma wolne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry