reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc :-):-)

KASIA J-nie ma sprawy:-)ten kostium jak kupowalam na mojego Kube tez byl troche za maly,a wiekszego nie bylo:no:ale gora byla ok,a spodnie byly jako 3/4 ale ubralalam mu do zwyklych spodni:-)

Aha i na te kulki to na 9.30:-):-):-):-)bo o tej dopiero otwieraja:tak:

Dzień Dobry!
Monika, 4muchy -ale sie dogadałyscie:-D:-D:-D, ale lepiej poźno niż wcale:-);-)
Ja własnie siedzę pije kawkę w samotności:/, mały w przedszkolu, P.w pracy.....

Laski pewnie na kulkach szaleją?!.....a co reszta porabia jeszcze śpi?!

witam:-)jaka ja dzis zmeczona jestem i nie wyspana,dzis skonczylismy z pieluchami na noc i wstawalam co godz aby moja niunie posadzic:szok:
juz druga kawke pije,ale to mi nie pomaga,a tu trzeba zobaczyc czy wszystko spakowane a ja nie mam ochoty na nic:no:dziewczyny ja juz bede dostepna po 1 lipca jak wroce z Polski to sie kiedys umowimy na te kulki co was poznam:tak:pozdrawiam i milego dnia zycze;-);-);-);-);-);-)

reklama
Witam:-).Ja dzisiaj trochę zajęta bo od rana wzięło mnie na sprzątanie i latam jak opętana po domu a druga sprawa to obserwuje małego jak radzi sobie bez pieluchy:tak:.Rano założyłam mu majtki treningowe te niby nie przemakalne :sorry2:i oczywiście długo nie trzeba było czekac żeby się przemoczyły:baffled:.Więc zdjęłam mu i biegał bez:tak:.Na środku pokoju postawiłam nocnik i jakimś cudem zaczął na nim siadac zrobił juz raz siku i jedną gigantyczną kupe :tak::-D.Ciekawe co będzie dalej:confused:.Trzymajcie kciukasy za niego:sorry:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry