reklama

Mamy z Bradford

Hej:-):-):-)

Jak fajnie że niedługo nadejdzie ta piękna godzina o której moja mała marudka idzie spac:-) Już się nie mogę doczekac:-p

Mojadzidzia śpij póki masz okazje:tak: Ja kiedyś też byłam strasznym śpiochem, Rafał zresztą też i wstawaliśmy w wolne o 13:szok: Teraz jestem szczęśliwa jak pośpimy do 7.30:-D:-D

Apar na nas seksik nie działa:no: Marcela przenosiłam chociaż wyganialiśmy go tym sposobem codziennie:-D
Powodzenia w pracy:-)

Moje dziecko właśnie zjadło na kolację 2 pomidory:baffled::sorry2::baffled:

reklama
Witam z wieczorka:-).Mój mały już śpi więc mam luz:tak:.Jeżeli chodzi o małego to praktycznie cały czas sam siadał na nocnik bez większego marudzenia:tak: tylko mam problem bo on sam siada na nocnik jak biega bez majtek a jak mu zakładam to albo je zdejmuje albo sika w nie i nie wiem co mam zrobic bo przecież nie może wiecznie chodzic bez majtek:baffled:.Musicie mi coś doradzic bo brak mi pomysłu:baffled:.mojadzidzia a co dokładnie Ci się śniło?Może płec mojego dziecka:sorry2::-D.A i mam jeszcze jedno pytanie do was dziewczyny czy nie wiecie gdzie można tanio kupic panele podłogowe bo zaczynam myślec o małych zmianach w mieszkaniu.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem

kasia8118 myślę że w B&Q można kupić panele, więcej sklepów nie pamiętam. Co do majtek to nie mam pomysłu, ale super że tak fajnie załapał.:-):-)

doris ciekawe czy zmieniliby tą wykładzinę na panele

SYLWIA -ale Ty mowilas ze juz nie szukasz:baffled::baffled::baffled::baffled:

KASIA8118-tani sklep jest kolo lidla,tego co jest kolo morisona na thorton road,chyba:baffled::baffled:nazywa sie WICKY:-) tam sa tanie i czesto w promocjii:tak:

Ja nie wiem co Ci doradzic,ale jak mu tak wygodnie to ja bym puszczala bez majtek w domu,a potem jak juz sie nauczy sie robic na nocnik,to bym popracowala nad tym zeby polubil majtki.Moze kup mu majtki z jakas ulubiona postacia z bajki??

reklama
hej
Mojadzidzia podoba sie:tak:juz w niej poł dnia chodziła,tylko chyba bede musiała troszeczke zwerzyc:baffled:ale to juz nieproblem
Monika 1213 domek swietny i jaki ogrod , cena tez dobra,tylko bond troszke duzy:dry:
Kasia jaki duzy postep u Krystianka:tak:ale na majtki brak pomysłu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry