reklama

Mamy z Bradford

Witam :-)

moje dzieciatko dzis sie tak ruszalo ze mnie obudzila o 4;50 i do 7 nie moglam usnac :baffled: az sie boje pomyslec co bedzie jak sie urodzi :szok:

mojadzidzia no ja tez jestem z niej zadowolnona :tak: tez raz mialam tak ze byla praktykantka u poloznej tylko ze ona miala mi zmiezyc brzuch to wogole nie wiedziala jak naciskac to jak ta polozna zobaczyla co ona robi to doskoczyla i sama sie za to zabrala :baffled:

reklama
Ewa jak narazie jestem zadowolona zajęcia prowadzi anglik grupa jest niewielka ,ja mam zajęcia od poniedziałku do czwartku od 18-21 ,ale wiem że w inych budynkach collegu ten sam kurs ma zajęcia dwa razy w tygodniu ,więc chyba ten u mnie jest lepsiejszy;-) bo wiecej mozna się nauczyć

4muchy tam właśnie chyba z dziećmi należy przyjść. Ja będę akurat bez Mati bo Łukasz wyjeżdża z nią do Polski.:-(:-(:-(
Monika1213 to może on trwa po prostu trochę krócej niż normalny? Ale też mi się wydaję że lepiej, chociaż sama bym się chyba nie zdecydowała na tyle godzin w tygodniu. Nie wiem czy by mi się chciało :-D:-D:-D:-D

Roksana one kończą się w tym samym czasie ,bo koleżanka chodzi na tamten w jej grupie nie było juz miejsca ,i znaleziono mi na Bolton Rd.a tam sie okazało ze jest częściej

natalka90 niezle daje ci popalic twoje malenstwo :sorry2: ja mam takie akcje glownie przed snem ale wczoraj jak ogladalam film to ok 40min tak sie wiercila i na cos mi naciskala glowka ze momentami to az podnosilam sie z bolu:shocked2:
roksana1 planujesz jakas imprezke... chata wolna,maz za daleko zeby sie zjawil niespodziewanie... sytuacja az sie prosi zeby wykorzystac... :-D:-D:-D
monika1213 w takim razie powodzonka ci zycze i duuuuuzo sily i wytrwalosci,a jak tam twoj maluszek znosi nocki?

roksana1 a dokladnie kiedy jest to spotkanie bo w sumie mnie to czeka niedlugo wiec moze bylaby mozliwosc zeby sie czegos dowiedziec i posluchac kobiet ktore juz tu rodzily,nigdy nie wiadomo jakie informacje beda potrzebne :dry:

Witam
Roksanna oj chyba Ci nie damy zyc jak maz wyjedzie,imprezka musi byc;-)
Monika1213 wiez ze mamy wspolana znajoma Danke?:tak:wiec ona juz mi wspominała o tym kursie i jak tylko wroce z wakacji na pewno pobiegne sie zapisac
4 Much tak samo wyglada u mnie załatwianie spraw,musze Dawida wszedzie ciagac:-(
Ja juz mam obiadek gotowy wiec wyruszm zaraz w miasto:-D

mojadzidzia teraz nocki są cięzki bo Kacper zakatarzony strasznie jest:-( ,więc mu się źle oddycha no i by on mógł spać ja często nie spię ,ale gdy jest wszystko ok to ładnie przesypia 4-5 godzin ciurkiem :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry