Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moje dzieciatko dzis sie tak ruszalo ze mnie obudzila o 4;50 i do 7 nie moglam usnac az sie boje pomyslec co bedzie jak sie urodzi
mojadzidzia no ja tez jestem z niej zadowolnona tez raz mialam tak ze byla praktykantka u poloznej tylko ze ona miala mi zmiezyc brzuch to wogole nie wiedziala jak naciskac to jak ta polozna zobaczyla co ona robi to doskoczyla i sama sie za to zabrala
Ewa jak narazie jestem zadowolona zajęcia prowadzi anglik grupa jest niewielka ,ja mam zajęcia od poniedziałku do czwartku od 18-21 ,ale wiem że w inych budynkach collegu ten sam kurs ma zajęcia dwa razy w tygodniu ,więc chyba ten u mnie jest lepsiejszy;-) bo wiecej mozna się nauczyć
4muchy tam właśnie chyba z dziećmi należy przyjść. Ja będę akurat bez Mati bo Łukasz wyjeżdża z nią do Polski.:---( Monika1213 to może on trwa po prostu trochę krócej niż normalny? Ale też mi się wydaję że lepiej, chociaż sama bym się chyba nie zdecydowała na tyle godzin w tygodniu. Nie wiem czy by mi się chciało
Roksana one kończą się w tym samym czasie ,bo koleżanka chodzi na tamten w jej grupie nie było juz miejsca ,i znaleziono mi na Bolton Rd.a tam sie okazało ze jest częściej
natalka90 niezle daje ci popalic twoje malenstwo ja mam takie akcje glownie przed snem ale wczoraj jak ogladalam film to ok 40min tak sie wiercila i na cos mi naciskala glowka ze momentami to az podnosilam sie z bolu roksana1 planujesz jakas imprezke... chata wolna,maz za daleko zeby sie zjawil niespodziewanie... sytuacja az sie prosi zeby wykorzystac... monika1213 w takim razie powodzonka ci zycze i duuuuuzo sily i wytrwalosci,a jak tam twoj maluszek znosi nocki?
roksana1 a dokladnie kiedy jest to spotkanie bo w sumie mnie to czeka niedlugo wiec moze bylaby mozliwosc zeby sie czegos dowiedziec i posluchac kobiet ktore juz tu rodzily,nigdy nie wiadomo jakie informacje beda potrzebne
Witam
Roksanna oj chyba Ci nie damy zyc jak maz wyjedzie,imprezka musi byc;-)
Monika1213 wiez ze mamy wspolana znajoma Danke?wiec ona juz mi wspominała o tym kursie i jak tylko wroce z wakacji na pewno pobiegne sie zapisac
4 Much tak samo wyglada u mnie załatwianie spraw,musze Dawida wszedzie ciagac:-(
Ja juz mam obiadek gotowy wiec wyruszm zaraz w miasto
mojadzidzia teraz nocki są cięzki bo Kacper zakatarzony strasznie jest:-( ,więc mu się źle oddycha no i by on mógł spać ja często nie spię ,ale gdy jest wszystko ok to ładnie przesypia 4-5 godzin ciurkiem