reklama

Mamy z Bradford

reklama
cześć dziewczynki:happy2:
ale pięęęęknie na dworzu aż się żyć chce:cool2::-p
sto lat i wszystkiego naj naj naj dla naszej solenizantki Tyni:-):-):-):-):-)
sylwiam.- no to przy takim ciśnieniu to tylko spać;-):tak:
mamatrójeczki-ja też słyszałam,że już pandemia jest ale póki co jeszcze się nie martwię:blink:
doris-u mnie też będzie tylko laurka:rolleyes:

tynia i wiki
wszystkiego naj.. naj.. z okazji urodzin!!

Załączniki

• 437 (Small).jpg
    437 (Small).jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 35
witam kobietki:-)pogoda jak pod psem,chcialabym sie dowiedziec co to jest ten CHB bo nie mam zielonego pojecia co to jest!!!!:no:

tina -wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:)STO LAT!!!!!!!!!!!

Czesc

Sylwia - ja jestem niskocisnieniowcem i przy takiej pogodzie nic tylko bym spala, nawet dzis mi sie udalo zasnac w poludnie z Maciejka :tak:

Tynia - happy birthday :-D:tak: wlasnie jak sie nie pracuje to mozna CHB brac na siebie, i wtedy ten okres zalicza Ci sie do emerytury, musisz miec NIN wyrobiony

alexnow - CHB to jest child benefit, taki dodatek na dzieci

Marta84 - na dzien taty to tez przewiduje jakies laurki i ciasteczko, moze sniadanko do lozeczka. To ma byc w koncu od dzieci. A jak Kubus byl taki malutki to wtedy w jego imieniu kupilam koszulke z napisem super tata i znaczkiem supermana :-D Do dzis ma ja jeszcze.

natalka - jak fryzura?

A tak apropo dnia ojca, obchodzicie go podwojnie? Czy tylko raz "po angielsku"? Czy tez wtedy gdy jest w PL, 23 czerwca?

a tu co tak cicho?
słoneczko wyszło i wszystkie korzystają...ach tak?:cool2:
alexnow-to nie mów mi,że nie macie zasiłków?:confused:
natalka-tak tak pochwal się co tam wyszło:-)

a mój maluszek sobie zęby dwa ukruszył:no:i najlepsze jest to,że nie wiem gdzie i kiedy:no: jedynkę górną i dwójkę ma ukruszone od dołu:unsure:może cos gryzł...kominek? nie wiem,caly czas się go pilnuje..wczoraj po kąpieli się z nim bawię i patrzę a on ma ząbki ukruszone..myślałam,że się popłaczę.
moja Alusia wybiła sobie dwie jedynki jak miała 3 latka...jakieś fatum czy co:szok::no:
i jeszcze jakby było mało to ma zdartą skórkę na rączce..znaczy Nikoś:sorry2:

W Kirgeate na piętrze jest market i tam można zrobić breloczki, koszulki kubeczki, itp. ze zdjęciem dziecka, można też dodać napis. Trwa to około 0,5 godziny. Ja w zeszłym roku zrobiłam mojemu od Chrisa na dzień ojca koszulkę. Był zachwycony:-) . W tym roku może bryloczek?! Zobaczę ;-) . Tak czy inaczej polecam. Praktyczny i bardzo miły prezent

Jejku jaka cisza w domciu:tak:Dawid mi dal dzisiaj popalic ostro:angry:Taki marudny byl starsznie ,ze juz sie modlilam zeby byla 7:tak:i go szybko polozylam spac:-D

MAMATROJECZKI-moi chlopacy dali w zeszlym roku kubek z ich zdjeciem:tak:tez fajna rzecz:-)
Ale ten bryloczek to tez super sprawa:-)

ANITECZKA-kurcze szkoda zabkow:-(ale jak Ala mial to samo,moze maja slabe zabki:confused::confused:

hej
ja jeszcze tylko jutro i w poniedzialek i koniec szkolenia i juz normalnie do pracy 2 razy w tygodniu:-)
Sylwiam- ja tez takie cisnienie mam caly czas i w ciazy to samo bylo- dlatego czesto korzystam i spie z malym w ciagu dnia bo potem jak trup sie snuje.
Marta84- my na dzien ojca chyba do knajpki wyskoczymy- zaprosze go niech ma;-)
Nefretete- no to trzymam kciuki oby wszystko gladko poszlo;-)
Roksanna1- a gdzie ta chatka byla bo rzeczywiscie drogo jakos:baffled:
Doris78- dawaj znac jak cos bedziesz wiedziala na temat zmiany chb na druga osobe bo tez mnie to ciekawi czy mozna:baffled:

reklama
wlasnie poszla ode mnie ta fryzjerka z wloskow jestem zadowolnona :tak: od razu lepiej sie czuje :-)

aniteczka1981 biedny Nikus na szczescie to mleczaki i i tak wypadna ;-)
doris78 no ale przynajmiej wiesz ze masz dziecko :-p jeszcze bedzie pewnie brakowalo Ci tego brojenia Dawidka

ja ide sie kapac i spac bo padam juz :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry