mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Doris78 dzisiaj byłam z małym na kulkach, ale udało nam się dojechać o 14,00 . Mały znowu szalał
tak, że jak wracaliśmy do domu |( w między czasiebyliśmy jeszcze na zakupach) to padł nam w samochodzie. W domu szybko go wykąpałam i o 19 juz spał :-) .
Spieniłam się dzisiaj w Argosie. Pojechaliśmy kupić rowerek dla synka mojego brata i okazało się , że podnieśli cenę o 10 fuli
. A dopiero co kupiłam Chrisowi. Zgapiłam się , bo mogłam odrazu wziąść dwa
. A miałabym tą dychę na przesyłkę lub by jeszcze coś dokupić :-( . Pocieszam się , że na allegro jest dużo droższy.
tak, że jak wracaliśmy do domu |( w między czasiebyliśmy jeszcze na zakupach) to padł nam w samochodzie. W domu szybko go wykąpałam i o 19 juz spał :-) . Spieniłam się dzisiaj w Argosie. Pojechaliśmy kupić rowerek dla synka mojego brata i okazało się , że podnieśli cenę o 10 fuli

. A dopiero co kupiłam Chrisowi. Zgapiłam się , bo mogłam odrazu wziąść dwa
. A miałabym tą dychę na przesyłkę lub by jeszcze coś dokupić :-( . Pocieszam się , że na allegro jest dużo droższy.
ta pogoda nie nastraja najlepiej:-(.Dziewczyny wczoraj dzwoniłam do mnie ta babeczka co się ogłaszała tydzień temu na naszym forum w sprawie spotkania dla kobiet co rodziły w Bradford i prosiła żeby zgłosiły się chętne na to spotkanie ono jest w środę jeżeli będzie ktoś chętny to mogę podac numer telefonu do tej kobiety