reklama

Mamy z Bradford

Doris78 dzisiaj byłam z małym na kulkach, ale udało nam się dojechać o 14,00 . Mały znowu szalał :-D tak, że jak wracaliśmy do domu |( w między czasiebyliśmy jeszcze na zakupach) to padł nam w samochodzie. W domu szybko go wykąpałam i o 19 juz spał :-) .
Spieniłam się dzisiaj w Argosie. Pojechaliśmy kupić rowerek dla synka mojego brata i okazało się , że podnieśli cenę o 10 fuli :wściekła/y::szok: . A dopiero co kupiłam Chrisowi. Zgapiłam się , bo mogłam odrazu wziąść dwa :wściekła/y:. A miałabym tą dychę na przesyłkę lub by jeszcze coś dokupić :-( . Pocieszam się , że na allegro jest dużo droższy.

reklama
Aha, co do przepisania CHB, to jedna z mam z poprzedniej szkoły mojej Natalki przepisywała na siebie. Wiem, że miała spore problemy z tego powodu w postaci wstrzymania zasiłku i dodatkowych papierów. Kilka tygodni trwało nim wszystko wróciło do normy. Ale może to odosobniony przypadek, tego nie wiem. Wiem, że jej mąż był wściekły :wściekła/y:

Dzien dobry:-)
Jak tam mile kolezanki??
MAMATROJECZKI-mam nadzieje ze to byl odosobniony przypadek i takich problemow nie bedzie u mnie:tak:
Kurcze a jak sobie pomysle ile ja juz lat przez to stracialam:wściekła/y:

Witam panie.Nic mi się nie chce :no:ta pogoda nie nastraja najlepiej:-(.Dziewczyny wczoraj dzwoniłam do mnie ta babeczka co się ogłaszała tydzień temu na naszym forum w sprawie spotkania dla kobiet co rodziły w Bradford i prosiła żeby zgłosiły się chętne na to spotkanie ono jest w środę jeżeli będzie ktoś chętny to mogę podac numer telefonu do tej kobiety:tak:.Doris78 a ty masz jakiś numer kontaktowy żeby zmienic CHB?

Cześć
Kasia8118 ja tam będę pomimo, że nie rodziłam tu.

Może się któraś wybierze tam ze mną?

Ampar
na Holme Wood, też mi się wydaje że drogo. Takie ceny no i lekko wyższe maja w centrum.
Mamatrójeczki to mieszkanko z cansilu

Ale wczoraj zmokłam. Do miasta musiałam iść. Mati też trochę. Mamy folię do wózka i jej nogi wystają. :-):-):-) No i trochę jej zmokły.

cześć wszystkim:tak:
ja moze bym i przyjechała na to spotkanie ale jadę małemu paszport wyrobić na 10:30 ,więc się nie da :no:
a ostatnio na nic nie mam czasu ,mały zakatarzony więc ciężkie nocki do tego zapisałam się na kurs angielskiego i mam zajęcia cztery razy w tygodniu po trzy godziny:szok: i się zastanawiam czy tylko dam radę ,bo zmęczona jestem strasznie :-(:baffled:
Dorota nie przyjadę niestety w piątek na piłkę z Kubą bo Wojtek jedzie samochód oglądać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
natalka90 wczora przywiezli mi szafke z Argosa i rzeczywisacie fajnie wyglada i jest funkcjonalna,uwazam ze to byl dobry zakup za ta cene :-)
sylwia.m ja tez wczoraj mialam wizyte u poloznej,jak zwykle zachwycala sie moim 'malym' brzuchem i swietnym wygladem-zawsze poprawia mi nastroj :-D:-D:-D tylko sie wkurzylam bo praktykantka byla i probowala mi pobrac krew,dwa razy sie wbijala i nic no i po niedzieli musze isc do szpitala zeby mi tam krew pobrali :wściekła/y::wściekła/y:
monika1213 kurs angielskiego 4razy w tygodniu???????????????? ty chyba sily to z kosmosu czerpiesz :dry:
dzisiaj znowu ide na miasto z bratem wiec moze wstapie do "Balangi" jak bedzie czas i sprobuje czegos nowego :sorry2::-D

Witam serdecznie

Nie odzywałam się kilka dni bo miałam zawirowania z komuterem. Nawet jak mi się udało zalogować na BB to się zaraz zawieszał:szok::baffled::baffled::baffled:

roksana1 może ja bym się wybrała, tylko co z dziećmi.

monika1213 a gdzie chodzisz na agielski i jak ci się podoba, bo chciałabym coś dla siebie znaleść. Muszę się w końcu usamodzielnić i więcej sama móc załatwić a nie wszędzie Roberta ciągać

marta84 nie martw się badanie będą ok, dobrze że tego tutaj pilnują

doris78 w Cleethorpes byliśmy w tamtym roku, też nam się podobało. Wczoraj Adaś mówi do mnie mamo tylko pamiętaj po jutrze mam piłkę nożną:-):-)

kasia.j i co Twój mąż wymyślił z lodówką

ampar powodzenia w pracy:-)

reklama
Mojadzidzia z tymi siłami to się dopiero zobaczy czy nie przesadziłam z ilościa obowiązków narazie się staram :tak:
Kasia ,Ewa ja chodze do collegu i jest to bezpłatnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry