reklama

Mamy z Bradford

Hej kobietki :-)
ale pogoda :wściekła/y:
do mnie ma dzis przyjsc ta fryzjerka ciekawe co z tego wyjdzie ;-)
wczoraj tak sie zle czulam bolal mnie brzuch i byl strasznie twardy ale dzis juz jest lepiej :tak:

Tynia i Wiki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

reklama
witam
tynia i wiki wszystkiego naj naj naj
do ciezarowek:-) mam do sprzedania sterylizator aventa, podgrzeacz do butelek, przewijak z matką, leżaczek i koszyk ze stojakiem... chyba to wszystko. jakby ktoras byla zainteresowana to prosze dac znac do piatku bo pozniej przez jakies dwa tygodnie nie bede miala neta. moge na meila powysylac zdjecia, a i co do ceny mozna sie dogadac:-);-)

a tak poza tym to padam na ryj:baffled: przez ostatni tydzien tak dostalam po dupie, że szkoda gadać:-(
Alex w zeszły poniedzialek dostal wysokiej goraczki...skonczylo sie na szczescie tylko na jednej nocy w szpitalu na oddziale i powoli dochodzi do siebie... do tego jeszcze pakowanie, w piatek podpisujemy umowe z landlordem, a w sobote przeprowadzka i rozpakowywanie. jak ja to przezyje to bedzie dobrze... i tym optymistycznym akcentem koncze swego posta:-D

pozdrowionka

Wiam, żałuję, że mnie nie było z Wami, ale niestety praca :-( . Wczoraj jak wróciłam z pracy zaraz wyłączyłam telefon, bo już gadali bym przyszła na owerka :wściekła/y: . A mi 5 nocek pod rząd wystarczy. I tak z wczorajszego dnia były nici , bo byłam ebe. Dopiero dzisiaj coś mogę porobić. Chcemy później pojechać z małym na kulki. Ciekawe czy tak samo będzie tam szalał jak za pierwszym razem :-D . Może któraś z mam też tam się dzisiaj wybierze ?! Narazie mały zasnął. Myślę, że będziemy gdzieś około 12,00. Starsze dzieci coś mi sę rozłożyły ( ból brzucha i nudności). Mam nadzieję, że tylko coś zjadły, że to nie znowu grypa żołądkowa. Zawsze coś.
Katin moja Natalka nie może się doczekać by poznać Twoja. Cały czas nadaje by Twoja Natusia przyjechała do nas na weekend :-) . Męczyła już zeszłą sobotę czy napisałam do Ciebie:szok: . Musimy się jakos umówić i je poznać :-)

Cześć
Tynia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
z okazji urodzin.
Kasia8118 Rent był 85 na tydzień. On nie jest horrendalnie wysoki, ale więcej niż my płacimy teraz. Tamto nawet nie było tak zdezelowane, ale....
Marta84 No właśnie, też się zastanawiam co kupić mojemu. To co planowałam mu kupić, kupił sobie sam wczoraj i znowu mam problem. Z tą beczką piwa to dobry pomysł, ale nie wiem czy ja bym mu tego nie wypiła :-D:-D:-D. Kupię mu to co on mnie kupuje na rożne okazje, grę albo kosmetyki, :-D:-D:-D Żartuję.

Tynia i wiki WSZYSTKIEGO NAJ...NAJLEPSZEGO.................
Witam po troszke dłuzszej przerwie .Ale coś ostatnio nie miałm weny:-(Amela przez trzy dni goraczkowała ,a potem cholerna wysypka:wściekła/y:ale juz wszystko oki.Przyznam sie ze nawet nie wiem co sie u was sie działo:-(Ale moze pozniej postaram sie nadrobic.pierwsze co zauwazyłm to szleństwo z suwaczkami ;-)super.....

Roksana a duże to mieszkanko? My mamy trzy sypialnie i płacimy 135 tygodniowo :-(
Mojadzidzia Widzę , że masz apetyty :-D Ja jadłam w Balandze pierogi z truskawkami ale były takie sobie. Do tego mało treściwe, musiałam sobie domówić porcję ruskich - te były pycha. Mój jadł golonkę z kapustą - też chwalił.
Dziewczyny czytałan na interii, że jest tutaj już ponad 500 przypadków grypy typu A/H1N1 , co o tym sądzicie? Ja zaczynam się trochę obawiać o dzieci :-(

Witam
TYNIA I WIKI - mocne buziaczki
Mamatrojrczki ja tez jeste za poznaniem naszych dziewczyn:tak:wiec zaraz wysle Ci swoj numer telefonu i w piatek sie dogadamy:tak:a o tej grypie jakos nie mam czasu ani czytac ani myslec:baffled:
Uciekam bo ma strasznie duzo roboty;-)do wieczorka

Hejka:-):-)

Tynia sto lat, sto lat. Spełnienia najskrytszych marzeń;-)

Ja właśnie od położnej wróciłam. Jak zwykle wizyta ekspresowa i nie dowiedziałam się czy może już blisko czy jeszcze daleko:baffled: Kolejna wizyta za dwa tygodnie jeśli się nic wcześniej nie będzie działo:sorry2:
Ciśnienie niskie bo 90/55 ale ona powiedziała że ok:-D Umarlak ze mnie ale ok:-D

Ale pogoda:wściekła/y: Marcel to już fyfcia dostaje. Stoi tylko pod drzwiami i stęka:baffled:
Idę spac bo mnie coś głowa boli:-(

reklama
Marta84-Moj Kuba chce tacie zrobic ciasto cukierkowe:-)wiec mam prezent z glowy,jakas laurke machnie i wsio:-)wkoncu o to chodzi w tym dniu:tak:
No ale on jest juz starszy:-)

MAMATROJECZKI-widze ze masz takie obawy jak moj J z ta grypa,:-)ale wydaje mi sie ze juz tutaj lekarze sa przeczuleni i jak idziesz do lekarza i mowisz jakie sa objawy,chyba obojetnie nie zareaguja:baffled:

JSTYSIAK-to Twoja mala chyba przechodzila trzydniowke:tak:tak?/

A ja wczoraj szukalam o tym CHB jakis formularzy i wkoncu napisalam do nich co i jak.Oni mi odpisali ze skontaktuja sie ze mna listownie i wysla formy:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry