reklama

Mamy z Bradford

Katin -a gdzie chodzicie na siłownie?!
Ja słyszłam ze w tym hotelu na BD5 niepamietam nazwy niedleko Morissona, można za 20Ł siłownia , basen , jacuzzi od pon-pt od 6-20 korzystać dowoli!
Byłaby któraś z WAS zainetresowan. Bo ja szukam "duszy do towarzystwa".....:-D:-D:-Dsamej to ja nie mam motywacji!

reklama
Bozena my płcimy troszke wiecej bo 33f tez korzystasz do woli ,ale basenu nie ma
ale ta w centrum bardzo mi pasuje bo jest tylko dla kobiet,a ja czesto chodze sama,no i to był warunek maojego facecika:baffled:

wlasnie rezerwowalam bilet dla mojego brata do monachium,leci na kilka dni we wrzesniu odpoczac do siostry mojej mamy-wreszcie bedzie cisza w domu :-D pewnie strasznie za nim zatesknie tak naprawde bo mimo ze czasem mnie meczy to tak naprawde spedza ze mna najwiecej czasu po szkole :-(
katin wlasnie niedawno dostalam sms-a od tej fryzjerki ze ona ma problem z samochodem i w najblizszym czasie nie da rady przyjechac :wściekła/y: i nawet sobie nie zartuj ze chcialas nas zostawic :dry:
czy macie moze jakies sprawdzone fryzjerki???
BozenaM ja z wielka checia bym do ciebie dolaczyla,szczegolnie ze jest basen z jacuzzi-uwielbiam-ale w mojej sytuacji chyba bedzie ciezko :baffled:

Katin -wy chodzicie do fitness first?
A tam ile kosztuje wpisowe?! BO z tego co pamiętam to kiedyś chcieli wpisowe i chyba ma sie umowe na jkis czas:)
A co mężulek zazdrosny?!:-D;-)
Ja bardzo chętnie bym do WAS dołaczyła.

Mojadzidzia- ty dobrze wygladasz w ciązy lepiej niż ja po 4 latach po ciazy:-D:-D:-Dteraz wygladam jkabym była juz z 20 miesiac:-D:-D:-D

Doris - bardzo ładny ten obiekt,a jak z miejscami an sierpien wiesz?!:confused:

Miłych snów ale pewnie juz wszystkie spia bo to w sumie juz po 23:-(

Witam Was można powiedzieć z rana. Choć dla mnie to przecież noc. Zawiozłam moich na lotnisko. Nie muszę mówić jak mi smutno.:-(:-(:-(:-(:-( Moje dziecko dzielniej to znosi ode mnie. Powiedziałam, że ja teraz idę, a ona jedzie z tatą to mi tylko pomachała i powiedziała papa. Buziaka dostałam. A na pytanie czy będzie tęsknić za mamą, zgadnijcie co mi odpowiedziała .... NIE:-(:-(:-(

BożenaM ja nie korzystałam z jej usług, ale ja tu nie korzystałam z usług jeszcze żadnej fryzjerki ;-)Wpisowe kosztuje 70 ale 35 zwracają po miesiącu.

Miłego dnia dziewczynki. Chyba pójdę się położyć, trzeba korzystać z wolności :-)
Acha, no i kto się szykuje na sobotę. Mam nadzieje że wszystkie :-). Zaproszone sa wszystkie.;-)

Czesc:-)w ten ponury dzien:baffled:a miao slonce swiecic,no nic moze jeszcze wyjdzie:tak:

Ja mam swoja fryzjerke Gosie,juz chyba z 3 lata mnie obcina,ale Ona niedawno urodzila i ma urlop:tak:
Wiec nie moge nikogo polecic na teraz:no:

ROKSANA-no rozumiem Cie,moi kiedys jak Dawid mial dwa miesiace pojechali i gtez mi dziwnie bylo:baffled:jakos nudno i cicho:-(no ale mialam Dawidka i zajecia troche bylo:tak:
A Ty sama zupelnie:happy2:
No ja na sobote sie pisze ,oczewiscie:-DNo i moge zrobic jakas salatke albo cos,napisz tylko co:tak:

BOZENA M-no Nam kuzynka zarezerwowala wlasnie na sierpien od 14 -17,i bylo wolne:-)
Najlepiej tam zadzwonic i sie dowiedziec:-)
A Ty latem wybierasz sie do Polski????

4MUCHY-i co zapisujesz Adasia na te 5 dni ,NA pilke??Bo Kuba sie pyta i mowi ze jak Adas nie idzie to On tez:angry::angry:

MONIKA1213-a Ty swoje Kube chcesz zapisac???

Ostatnia edycja:
heeeej:-):-)

Ale Wam fajnie, urlopiki sobie planujecie. My to dopiero za rok pojedziemy:baffled: Ale co tam, przeżyję:tak:;-)
Teraz to bardziej martwię się tym czy zdąrzę urodzic zanim wszyscy do pracy będą musieli wrócic:wściekła/y::wściekła/y:

Roksanna mnie nie będzie w sobotę:no: Nawet nie ma szans. Rafał pracuje do 21.15 a rodzice pracują na drugą zmianę:sorry2:

Kasia.j za bardzo nie potrafię Ci pomóc bo jak mieszkałam w Gdańsku to nigdy nie było mnie stac na jakieś wczasy w ośrodku więc kompletnie nie wiem nic na ten temat:sorry2:

reklama
Witam:blink:.No za oknem faktycznie jakoś tak szaro i smutno:-(.Ja tam wierze że się jeszcze rozpogodzi:tak:.roksanna ja też jestem chętna na imprezkę w sobotę:tak: i też oczywiście zrobię coś do zjedzenia:tak: tylko jeszcze nie wiem co:confused:.Jakoś to trzeba jeszcze ustalic między dziewczynami kto co zrobi tak chyba będzie najlepiej:tak:.Fajnie że Mati była taka dzielna na lotnisku;-).Ja na twoim miejscu to bym chyba się zaryczała nie znosze pożegnań a z własnym dzieckiem to sobie tego nawet nie wyobrarzam :no:.A mój Krystian właśnie się wysikał do nocnika,wylał siki do ubikacji i umył nocnik w zlewie :szok: .Co za aparat wszystko poprawia po mnie :tak::-D.Może zrobimy jakieś spotkanie w parku jutro lub w czwartek???Są jakieś chętne??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry