reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Aniteczka - ja jednak wole swoje pierożki ;-), a u mnie w kuchni nie ejst tak tragicznie:p:-D:-D:-D

KasiaJ- chyba sie dogadąłysmy, teraz czekam ma zadzwonic i okreslic ile chche?....

Sylwia - napisz niech sie tam streszcza i robi tobie miejsce bo czas wracac na BB:tak:;-)

Kurcze czy u WAS po tym deszcze tez tak na zewnatrz podawało:baffled::baffled::baffled:, ja musialm pzoamykac wszytki okna drzwi:no::no:

reklama
Napisałam do Mojejdzidzi:tak:

A więc jeszcze nie urodziła ale od niedzieli zmaga się z ogromnymi bólami. Cały wczorajszy dzień spędziła w szpitalu. Powiedzieli że to normalne:baffled:

No prosze SYLWIA to jak sie pospieszysz sie spotkacie w szpitalu:-D:-D
No to moze MOJADZIDZIA w kazdej chwili urodzic,albo juz urodzila:tak::tak:No i troche cierpi bidulka:-(

No ja mialam isc na te przekrecenie,ale w dniu zabiegu pojechalam i powiedzialam ze nie chce,no to ona mi wtedy pokazala jak to bedzie wygladalo i dziekuje bardzo,bardzo sie ciesze ze sie nie zgodzilam:-)Mimo tego ze daja znieczulenie ,ale tak i tak boli:-(

ANITECZKA-no pilnuja tego w szkole,strasznie.Ja juz wlasnie dostalam pismo z education centre,ze Kuba mial troche nieobecnosci i bedzie sprawdzany:szok:ale sie kurcze przestraszylam:angry:.Nie wiem czy juz pisalas z Nami w zeszlym roku,jak spotakala mnie pewna sytuacja w Bradford.Otoz przyjechala do nas nasza kuzynka i jeden dzien nie puscilam Kube do szkoly i pojechalismy do centrum i mnie spisala policja:baffled:dlaczego dziecko nie jest w szkole:szok::szok::szok:a ja sklamalam ze ma astme i bylismy na badaniu......

Jejjjjj....Wspólczuje mojejdzidzi bidulka,ale moze juz jutro bedzie tuliła Nadie:-)
Sylwiam moze Oliwci tak dobrze pod twoim serduszkiem :tak:i wcale sie nie zdziwie jak na dniach ty nastepna:tak:

Doris- powaznie z ta policja?:szok::szok::szok:Nie strasz mnie od wrzesnia mój mały idzie do Recepcions i juz mi sie skonczy, czaami człowiek miał lenia to nie poszedł, a teraz koniec!:baffled:

A z tym przekręcaniem naciskaniem na brzuch, to chyba to moze zaszkodzic dziecku, co?!:confused::-(

BOZENA M-no powaznie:shocked2:spisali gdzie mieszkamy,do jakiej Kuba szkoly chodzi i do jakiej klasy......ale zebys widziala jaka ja bylam zestrachana:szok::szok:

W Polsce takie przekrecanie jest teraz niedopuszczalne ,a tutaj to jeszcze stosuja:baffled::baffled:

SYLWIA-no ja zrozumialam ze jeszcze nie urodzila,ale jak juz jest w takich bolach to moze sie stac w kazdej chwili,nie??

AMPAR-i co byli Twoi na tych koparkach???ciekawie tam jest???

Ostatnia edycja:
No może urodzic w każdej chwili:tak: Narazie jest w domu i powiedziała że jutro postara się odezwac na BB:-)

Bożena to przekręcanie może nie jest niebezpieczne dla dziecka, ale na pewno jest nieprzyjemne dla matki i nie daje 100% pewności że maluch już do samego porodu pozostanie w tej pozycji:tak:

hej
Ja juz prawie robie wypad do pracy no ale szybko zajrzec jeszcze musialam:tak:
Doris78- nie byli dzisiaj bo sie okazalo ze tylko w weekendy- tak mi bylo przykro ze gdzies go zabieramy w piatek:-( To co piszesz o tym zabiegu jest przerazajace:szok:
mojadzidzia- trzymaj sie;-)tulaski:tak:
kasiaj- wydaje mi sie ze dal tylko raz na zachete- powiedzial ze to za to ze tyle pomoglismy wszyscy w przygotowaniach do otwarcia:confused:
Sylwiam- nigdy nie jest za duzo:-p:-p:-p:-p:-p
Papa spadam

reklama
ampar - to i tak fajnie, ze potrafi docenic i wynagrodzic za to :tak:

doris - oj, nie ladnie, naklamalas policjantowi.... jaki przyklad dajesz synowi.... ;-)
Ale faktycznie z tymi nieobecnosciami to uciazliwe tu jest. Ja sie wlasnie probuje pogodzic, ze juz koniec ze spontanicznymi wakacjami :-(

mojadzidzia - duzo sily....

Do góry