reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej
AMPAR takich szefow powinno byc wiecej:tak:
Mojadzidzi trzymam kciuki:happy2:
Natalko Ty masz jeszcze duzo czasu ,moje dzieciaczki poprzekrecały sie w ostatnich tygodniach.
Doris mam zamiar nie wysyłac Natali do szkoły w piatek:baffled:na pewno bedziemy w miescie wiec bede unikac policji:-D

reklama
No ładnie, koleżanki kryminalistki :-D:-D:-D:-D.
Ampar nagrałam Ci się na pocztę. Ale chyba zadzwonię jednak, tylko o której Cie łapać?:confused:
Ja chyba bym się nie zdecydowała na taki zabieg :-:)szok:.

Dzieńdoberek, ja właśnie wróciłam z nocki.
Właśnie - ciekawe co u mojejdzidzi, może już po wszystkim :confused: .
Sylwiam mogłabyś też sie pospieszyć :-D bo chciałabym już zobaczyć wasze kruszynki :tak:
Może później zajrzę na BB, bo teraz zostałam sama z małym, już zaczyna buszować po pokojach :szok::dry: .

cześć laseczki:-)

poproszę o dobre wieści jak tam z moją dzidzią:tak::tak::tak:te które mają kontakt:blink:
doris- ja wiem,że oni tego tak pilnują ale żeby jakaś kara pieniężna:wściekła/y:200 funtów mi powiedziała

ciekawe jak dzisiaj pogoda? da nam popalić?:sorry2:

CZESC:-):-)
KASIA J-no wiem ,ze nie powinnam kalmac jeszcze przy Kubie,ale nic innego mi do glowy nie przyszlo:baffled::baffled:a naprawde sie przestarszylam:baffled:

ANITECZKA-wow 200 f kary:szok:zdzierusy:-D:-D

A do nas dzisiaj przyjezdza naszej kuzynki syn,do pracy na miesiac,ciekawe czy cos znajdzie szybko:nerd::nerd:
Ma dzisiaj isc w sprawie jednej pracy,ciekawe czy go przyjma:baffled:

No i dzisiaj zapowiadali 25 stopni,ciekawe:happy2:

witam dziewczynki :-)

ja wlasnie wstalam i ide na miasto sie przejsc bo chce malej karuzele do lozeczka kupic bo nie mam jeszcze tylko tego :-p

mamatrojeczki ja to Cie podziwiam skad Ty bierzesz energie z nocki teraz za malym latac :szok:
milego dnia:tak:

Witam z rana:-).Za oknem cudnie :tak:ale czy będzie tak cały dzień:baffled:.Mojadzidzia życzę Ci żebyś szybko urodziła;-).Ampar3 usg jest w piątek o 13.30:tak:.A ja dzisiaj miałam fatalną noc wiecznie tylko siedziałam w ubikacji i sikałam :-( a na dodatek mały chciał koniecznie spac z nami i co go wynieśliśmy to wracał:-(.Normalnie aż mnie oczy bolą z niewyspania :-(.A my wczoraj kupiliśmy panele do dużego pokoju i przedpokuju i mój planuje położyc je lada dzień ciekawa jestem jak mu to pójdzie bo jeszcze tego nie robił:baffled:.Dziewczyny doczekam się żeby któraś wysłała mi zdjęcia z imprezki???

Witam
Katin no właśnie nie mogłam spać. Pół nocy czytałam ksiażkę, całe szczęście nie spałam do 12 jak wczoraj. Bo jak się tak przestawię na dobre to .....;-);-)
Gadałaś już z mężem, kiedy przyjedziecie?
Kasia8118 ja też jestem bardzo ciekawa, kogo "połknęłaś" ;-):-), chłopczyka czy dziewczynkę. Fajnie masz z takim mężem, mój by chyba nawet nie próbował :-) zakładać.
Natalka90 ja tez miałam Mati pośladkowo ułożoną. Miałam cesarkę. Z tego co zauważyłam dziewczyny tutaj po cesarkach czuja się lepiej niż w Polsce. Naprawdę nie wiem jak to się dzieje. Trzy osoby poznałam po cesarce i wszystkie 3 rodzace w anglii wychodziły do domu po 2-3 dniach.. Więc głowa do góry.

reklama
HEJKA
ROKSANNA tak jak rozmawialismy wczoraj po osmej przyjedziemy.
KASIA ja musze przydusic D zeby zgrał mi zdjecia na komp,ale pamieta ze Ty chcesz zdjecia:tak:
DORIS u Ciebie bedzie ten kuzynki syn?
MOJADZIDZIA jak jestes w domku napisz słowko,

Do góry