A
asinka_z
Gość
Cześć
W końcu znalazłam trochę chwili żeby się odezwać. Jutro już będziemy w nowym domku. A właśnie mam do was pytanie
Moja Ola miała iść do reception class tutaj na BD8 ale teraz przenosimy się na BD15 i nie wiem jak zgłosić do education zmianę miejsca zamieszkania. Bo chciałabym żeby tam chodziła. Może ma ktoś jakieś namiary jak się z nimi kontaktować
To na razie tyle idę dalej sprzątać bo nie zostawie komuś bałaganu kto tutaj zamieszka po nas
W końcu znalazłam trochę chwili żeby się odezwać. Jutro już będziemy w nowym domku. A właśnie mam do was pytanie
Moja Ola miała iść do reception class tutaj na BD8 ale teraz przenosimy się na BD15 i nie wiem jak zgłosić do education zmianę miejsca zamieszkania. Bo chciałabym żeby tam chodziła. Może ma ktoś jakieś namiary jak się z nimi kontaktować
To na razie tyle idę dalej sprzątać bo nie zostawie komuś bałaganu kto tutaj zamieszka po nas
dziekuje wszystkim za troske i zyczenia szybkiego rozpakowania ;-) dalej bol mi sie utrzymuje i momentami az nie moge chodzic ale to podobno organizam sie przygotowuje do porodu
standardowo mam brac paracetamol czego oczywiscie nie robie,mam nadzieje ze cos sie zacznie szybko dziac 

powiedzą Ci napewno co masz zrobić;-):-)

mam podwyzszony poziom prolaktyny wiec moj doktor powiedzial ze moge miec nadmiar pokarmu wiec chyba nie musze sie martwic