reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc:-):-)
Ja wkoncu wolna:tak:Caly dom spi:tak:Ale ja tez przez ta pogode jestem padnieta:tak:nie to zebym narzekala:no:bo pogoda super,ale i zmeczenie szybciej lapie:cool2:

ROKSANA-a kiedy ten park???bo ja dopiero wieczorem przeczytalam posta,caly dzien znowu bylam na ogrodku u Sylwii:tak:
Ja takiej ankiety nie dostalam:no:

KATIN-ten nasz kuzyn na razie mieszka u mojej mamy,a potem zobaczymy zalezy gdzie znajdzie prace,moze u mnie:cool2::cool2:zobaczymy:tak:

ALEXNOW-no to fajnie ze sie wybawilas na weselu:tak:tez bym poszla sobie:tak:ale to szybko zlecialo,niedawno pisalas ze wyjezdzasz,a tutaj juz piszesz ze jestes z powrotem:szok:

Wlasnie ROKSANA to i zaraz Twoi wracaja,nie???kiedy??

ASINKA Z-jak tam na nowym domku??podoba sie??

MOJADZIDZIA-ja tez nigdy nie mialam nisko brzucha:no:tylko ze ja mam dwoch synow:-Dcokolwiek to by znaczylo;-):-p:-D

witam zeczywiscie dzis cichutko ALEX witaj spowrotem:tak::tak::tak:my dzis z roksanna spedzilysmy caly dzien na dworze najpierw male zakupy a potem wizyta u Agnieszki uk dziekuje za zaproszenie milo mi bylo cie poznac i zjesc pyszna saltke i jajeczka :tak::tak::tak:tak iwec wrocila, do domu dopiero na 18:30 szybki obiadek i koniec na dzis kochane kobietki opuszczam was na 3 tygodnie mam nadzieje ze choiaz ktoras bedzie tesknic:-D:-D:-Dwyjezdzam 9 lipca wiec juz niedlugo ale doczekac sie nie moge :-p:-p:-p

Mojadzidzia nie przejmuj sie wszystko dobrze ja brzuch tez mialam nisko :tak::tak::tak::tak::tak: duzo chodz to moze szybiej wyjdzie maleństwo bo mi w szpitalu jak poszlam po terminie kazali duzo chodzic ale najpierw doktor poinformowal mnie ze bede rodzila :-D:-D:-D

doris78 no to teraz mojadzidzia juz naprawde nie bedzie pewna ze dziewczynka bedzie :sorry2:
tynia i wiki i co tam u Agnieszki Uk bo ona chyba o nas zapomiala :-( to jak wrocisz mam nadzije ze bede juz rozpakowana :tak::-D

Hejka
Ja z tym parkiem tylko proponowałam. Bo przecież piękna pogoda. Chyba w tym tygodniu to już nam się nie uda, ale w przyszłym. Pogoda żeby się tylko utrzymała.
Czy któraś zna prognozę pogody:confused:
Natalka90 a może brzuch się obniżył już bo maleństwo się do Ciebie szykuje.
Największe by były jaja, gdyby Natalka urodziła najwcześniej od Was dziewczyny Sylwia i Mojadzidzia :-D:-D:-D.
Doris78 wracją już w sobotę. HUUURRRRAAAA
Alexnow witaj po urlopie. Póki co chyba pogoda w Anglii lepsza? O dziwo.
Tynia wyrobiłaś się z obiadem. :-D:-D:-D Ja to Cie zawsze muszę wyciągnąć ;-).

witam dziewczynki.musze was przedewszystkim przeprosic,ze sie tak dlugo nie odzywalam-ale u mnie w zyciu duzo sie dzieje:-):-) i dobrze i zle.przez wiekszosc czasu nie mialam kiedy napisac,bo pracowalam w Hallmark cards od pon-pt a w weekendy u siebie w farmers boy'u.
natalka90-moge ci :-)powiedziec w 100% ze o was pamietalam.dziekuje ze o mnie pamietalas.:-)
Tinia i roksana dziekuje za milo spedzony czas:-)

reklama
doris78 niestety licze sie z ta ewentualnoscia ze moze byc Nadinek :-D:-D:-D a tak szczerze to na poczatku myslalam o Kubie a teraz to juz sama nie wiem tak bardzo mi sie podoba Nadia ze chyba mimo wszystko zostanie :-D:-D
tynia i wiki wlasnie o to chodzi ze moj brzuch nie jest nisko :no: no ale niby jeszcze tydzien do terminu,chociaz jakos mnie troche brzuch pobolewa tak inaczej... a ty lepiej przeloz sobie wizyte w polsce i poczekaj na lepsza pogode a poki co korzystaj tutaj ;-):tak:
katin a jak ty spedzasz czas w te upaly? zgral ci D zdjecia?
roksana1 no to aby patrzec jak beda w domku,tylko nie zapomnij odkurzyc :-D:-D
masz racje ze bylyby niezle jaja jakby natalka90 nas wyprzedzila :szok::-D
agnieszka uk witaj ponownie i staraj sie nas nie zaniedbywac,tyle spotkan cie ominelo no i ja nadal cie nie poznalam :-(

Do góry