mojadzidzia
Fanka BB :)
sylwia.m no to rzeczywiscie lipa szczegolnie ze przyjechal tylko na miesiac-o ile dobrze pamietam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Caly dom spi
Ale ja tez przez ta pogode jestem padnieta
nie to zebym narzekala
bo pogoda super,ale i zmeczenie szybciej lapie

zobaczymy
tez bym poszla sobie
ale to szybko zlecialo,niedawno pisalas ze wyjezdzasz,a tutaj juz piszesz ze jestes z powrotem
tylko ze ja mam dwoch synow
cokolwiek to by znaczylo;-)

my dzis z roksanna spedzilysmy caly dzien na dworze najpierw male zakupy a potem wizyta u Agnieszki uk dziekuje za zaproszenie milo mi bylo cie poznac i zjesc pyszna saltke i jajeczka 

tak iwec wrocila, do domu dopiero na 18:30 szybki obiadek i koniec na dzis kochane kobietki opuszczam was na 3 tygodnie mam nadzieje ze choiaz ktoras bedzie tesknic

wyjezdzam 9 lipca wiec juz niedlugo ale doczekac sie nie moge 

duzo chodz to moze szybiej wyjdzie maleństwo bo mi w szpitalu jak poszlam po terminie kazali duzo chodzic ale najpierw doktor poinformowal mnie ze bede rodzila 

no ja tez mam taka nadzieje ze bede juz widziala wasze pociechy

. 

Ja to Cie zawsze muszę wyciągnąć ;-). 

mozesz to robic czesciej

a tak szczerze to na poczatku myslalam o Kubie a teraz to juz sama nie wiem tak bardzo mi sie podoba Nadia ze chyba mimo wszystko zostanie 

no ale niby jeszcze tydzien do terminu,chociaz jakos mnie troche brzuch pobolewa tak inaczej... a ty lepiej przeloz sobie wizyte w polsce i poczekaj na lepsza pogode a poki co korzystaj tutaj ;-)