Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tylko opowiadal co dzisiaj robili z krystianem

maly głodomorek
a Ty jak sie czujesz ? wogole jak porod bardzo bolalo ? lepiej teraz czy z Marcelem mialas ?
Co chwilę do niej zagląda i uśmiecha się. Jak w nocy mała płakała to usiadł obok i grzecznie czekał aż z nią skończę i przytulę się do niego

ale nie wiem czy Ci opowiadac;-)
Uwinęłam się szybko bo tylko niecałe 5 godzin ale za to bardzo boleśnie bo bez znieczulenia
Jak położna powiedziała mi że teraz czekamy do rana i potem następna porcja żelu to ja zaczęłam panikowac że nie wytrzymam do rana i po tym skórcze zaczęły mi się co 3 minuty
Po godzinie zawieźli mnie na porodówkę. Chciałam od razu znieczulenie ale powiedzieli mi że za pół godziny bo anestezjolog zajęty
W międzyczasie odeszły mi wody i zaczęły sie skórcze parte, które trwały chyba 2 godziny ale dla mnie całą wiecznosc. Myślałam że zaraz eksploduję. Rodziły ze mną chyba 4 położne i jeszcze 3 lekarki tam były
Olivia była owinięta pępowiną dwa razy i była odwrócona buzią do góry i podobno dlatego tak ciężko było. Później dowiedziałam się że niewiele brakowało a miałabym cesarkę
Dobrze, że obeszło się bez

no to juz widać ze Marcelek bedzie dobrym starszym bratem
bedzie dbał o siostrzyczke :-)
i strasznie sie zdziwiłam.Natalke rodziłam dłuzej , ale nie miałam boli partych . Dopiero przy Hubciu doznałam co to bol ,bo własnie miałam parte,
musiałam wszystkich ubrac i o niczym nie zapomniec bo w Polsce juz nie bedzie czasu na dokupywanie.

Jak to fajnie brzmi
Przed chwilą sama usnęła w koszyku

Mam takie zakwasy od zapierania się przy parciu że nie mam siły wogóle nimi ruszac

Okazało się, że położna od Mojejdzidzi jechała do mnie