reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Mojadzidzia Twoja Nadusia wyglada na bardzo duzego bobaska:tak:włosy faktycznie czarniutkie i długie . Powiedz jak twoj S przetrwał Twoje meczarnie?
Jaka jest niunia spokojna czy raczej płaczliwa? podziekuj bratu za wiadomosci na NK.

Mamatrójeczki fajne party córce urządziłaś:tak: Chris widac też się świetnie bawił:-D

Ja z Marcelem w ciąży miałam straszną zgagę, czasami spac przez nią nie mogłam i Marcel urodził się z czuprynką, nie tak wielką jak Nadia ale też pokaźną:tak: Teraz miałam zgagę tylko dwa razy i Olivia ma małego jeżyka:-D:-D i tak śmiesznie jej sterczą:-)

Olivia śpi już prawie 4 godziny:szok::szok::szok: Marcel pojechał z ciocią Dorotą i z babcią do parku więc mam chwilę dla siebie:tak:

Kasia8118 widziałaś opis pod swoim suwaczkiem?? Uśmiałam się z tej sali gimnastycznej:-D

katin niunia jest grzeczna,jak nie spi to robi smieszne minki i rozglada sie dookola,S byl bardzo bardzo dzielny,wytrzymal bez problemow i bardzo mnie wspieral ale przezywal nie mniej niz ja :-D do tej pory nie moze sie nadziwic jak ja to przetrwalam :-D ja zreszta tez :dry: powoli dochodze do siebie,boli mnie troche krocze po nacieciu i kregoslup po zastrzyku,na szczescie nie mam zakwasow jak sylwia.m moze troche w rekach,parlam godzine ale mi sie wydawalo ze to byla chwilka :tak:

sylwia.m tak widziałam ten opis zabawny ale faktycznie tak jest ruchy coraz bardziej energiczne i częste:tak:;-).mamatrójeczki widac że imprezka udana:tak:.mojadzidzia to będziesz miała co czesac:tak::-D:-D.

hej
Ja wlasnie wstalam:tak: Chlopaki w diggerlandzie. A ja powiedzialam wreszcie szefowi ze jade na 25 dni do polski - oczywiscie wymyslilam kicik maly ze musze- a on na to ok jakos pokryjemy twoje dyzury:szok:
mojadzidzia- juz kitki mozesz robic;-) Super niunka:tak: Mnie tez sutki bolaly chyba ze 2 tygodnie. Zaciskalam zeby i przeszlo potem- chyba sie zahartowaly:baffled:
Sylwiam- 4 godzny:szok: ale ci dobrze , co?;-)
Agnieszkauk- jak ty dajesz rade:szok: A maz ci duzo pomaga?
mamatrojeczki- super party dla dziewczyn:cool2::cool2::cool2:

Ide na kawke poranna

a ja patio mialam myc,ale na checiach sie skonczylo;-)
ampar3-moj maz mi b.duzo pomaga,a co najwazniejsze oboje sie wspieramy,jak on sie zalamuje to ja go pocieszam i na odwrot. miesiac temu jak pracowalam w tygodniu w hallmarku to codzieninie mialam podany obiad,zabrany talerz,zmyte, posprzatane,zakupy zrobione,wozil i przywozil z pracy no i to samo w weekend jak pracowalam w farmersie. od 2 tygodni R.pracuje.od 6-19.jak narazie widze ze ten jego szef go wykorzystuje(jest na trenungu za marne grosze),ale to lepsze niz nic-jak narazie. w dalszym ciagu szuka lepszej pracy.a ja poki co jak mam mozliwosc to pracuje w hallmarku(2 tygodnie mialam przerwe)

reklama
Agnieszka a kto zajmuje się Nikolą jak oboje jesteście w pracy?? Dobrze, że się wspieracie z mężem:tak: w takich sytuacjach nie trudno o kłótnie i kryzysy:baffled:

Ampar no prosze jakiego masz fajnego szefa:tak: Trzymaj się tej pracy to może kiedys mnie wkręcisz;-):-p:-p:-p
Olivia obudziła się, zjadła, zrobiła kupę, przy przebieraniu obsikała rzeczy, znów jadła, zrobiła kolejną kupę i poszła spac:-D:-D:-D i tak śpi do tej pory:-D:-D Ciekawe co to będzie w nocy:baffled::baffled:

Do góry