reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

ampar - ja tez lubie koparki :-D jak bylam mala to z tata na budowy chodzilam i wozili mnie koparkami, mialam to szczescie, ze nie bylo jeszcze tych zwariowanych przepisow bhp, mysle, ze sie wybierzemy tam we wakacje :tak:

BozenaM - bo tu taki zwyczaj, ze jak konczy sie party, to dostaje sie paczuszki niespodzianki od solenizanta

reklama
Chyba tylko ja zostałam w tyle :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mojadzidzia Wielkie graulacje kochana
!!!!!!
Sylwiam i Mojadzidza Macie tak prześliczne księżniczki ze az nie moge sie napatrzeć :-):-):-)Ciesze sie ze macie juz to za sobą:tak:Powiem tylko ,ze dzielne z Was kobitki:tak::tak::tak:mojadzidzia karmieniem sie az tak nie pzrejmuj dajcie sobie troche czasu ;-)tez tak miałm ale to trwało moze z pare dni i wszystko sie unorowało .
Natalka Kochana ty az sie tak nie stresuj napewno wszystko będzie dobrze ,kazdy porod jest inny ,a napewno ból jest do przezycia nie ty pierwsza i ostatnia bedziesz to odczuwać.Myśl tylko o tym ze jeszcze pare dni i ty tez bedziesz tulic swoją krolewne:tak::tak::tak::tak::tak:
Mamatrojeczki Przyjęcie pierwsza klasa:-):-):-)Wszystkiego Najlepszego dla Natalki
Kasia8118 I co kochana znalazłaś coś????I jak tam mały
Agnieszka ukPodziwiam Cie kobitko :tak:Ja pracuje tylko w weekendy i juz ledwo zipie:baffled:
kurcze poszlam po kawkę do kuchni i juz nie pamietam co jeszcze mialm napisać:baffled::baffled::baffled:

Kasiaj- no wlasnie przegladalam zdjecia i widze ze parki tez sie niezle bawily:tak::-D:-D A i jest tam tez kulkoland z ooooooooooogromna zjezdzalnia

A tu kilka zdjec

Załączniki

• P1020230.jpg
    P1020230.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 42
  • P1020233.jpg
    P1020233.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 38
  • P1020247.jpg
    P1020247.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 40
  • P1020248.jpg
    P1020248.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 38
  • P1020273.jpg
    P1020273.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 37
ampar - juz widze, ze mojemu Kubie sie tam bedzie podobac, zwlaszcza te male autka, on uwielbia jezdzic na gokartach i sie scigac :-)

Ja jak rozmawialm z P. o tych koparach, to marcel w półśnie mówi "kiedy jedziemy"?.....napewno tez mu sie spodoba w domu to tylko autka i ostanimi zcasy kopary:)

Miłych snow dziewczynki!

Doris no niestety tylko polskie koleżanki, Natalka nie za bardzo przepada za angielkami, ponieważ tylko trajkoczą o kosmetykach :dry: , a ją to nie interesuje. Znowu w szkole ma przewagę pakistanek, ale te zadzierają nosa :-:)szok: . Ale imprezka jej się udała i jest zadowolona, a to najważniejsze :-D .

Też muszę się wybrać do tego digerrlandu.

Ja od dzisiaj zaczynam dniówki. Miałam pierwszą mieć wczoraj, ale zadzwonili czy nie chcę od dzisiaj to miałam przynajmniej niedzielę wolną :-D

HEJ
Ampar mysle ze mojemu synkowi tez bedzie poasowało takie miejsce:tak:i oczywiscie mezowi:-D
Kasia j i przeszło Ci koło nosa szlenstwo , mi tez juz sie marzy wieczorne wyjscie , na pewno wykorzystam babacie do bolu na urlopie;-)
Mamatrojeczki moja Natalia tez zadowolona z imprezki , :happy2:
Doris straszna wpadka z tymi czekoladkami , poprawimy sie w przyszłym roku:zawstydzona/y:
Roksanna co to za cisza!!!
Bozena jak tylko wroce obiecuje wpasc do Ciebie , tylko przypomnij mi jak Ty urlopujesz??
Sylwia , Mojadzidzi jak nocka ,dziewczyny dały pospac??

Witam!
Ja własnie wrociłam z rpzedszkola i dostałam płyte z nagraniem inauguracji, i normalnie człowiek na zywo sie powstrzymywał, a tu dali daki podkład ze łzy same sie cisneły do oczu, ale za to Marcel i My mam super pamiatkę!

Katin - ja jestemw PL od 4-22 sierpnia. Tak wiec zapraszam i 3mam za słowo!

Roksana- włansie coz Toba?!Co sie nic nie dozywasz?!

Chyab sie anm robi pogoda, oby bo juz od paitku dzieciaki maja wolne wiec nie ma ich co "kisic"w domu:)

reklama
Hejka
U mnie już wraca wszystko do normy, tzn Łukasz do pracy i ja mam teraz czas na BB :-D:-D:-D. A tak na serio właśnie kiedy ma wolne to wtedy rzadko siadam do komputera.
Mogłybyśmy się spotkać bo mam jeszcze Wasze różne nczynia kuchenne ;-)
Co Wy o tych zgagach i włosach. To znowu jakieś zabobony? Tak? Ja nie miałam zgagi a Mati miała włosy długie, też ją czesałam różnie. I wbrew ogólnym opiniom się nie wytarły. Jak ją zobaczyłam taka rudą jak mi ją z brzucha wyjęli, to byłam przeszczęśliwa. Jeszcze tak Łukasz gadał, żeby tylko była rudzielcem, no i była.
Ampar Czy tam jest zdjęcie jak Szymon jest gdzieś wysoko, czy tylko to takie wrażenie. zuch chłopak.

Jeszcze raz gratuluję Wam dziewczyny cudownych cór i ich czupryn

Do góry