reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris - thx jutro zadzwonie do tej kobietki, może jeszcze są mijsca:confused:
A tymczasem uciekam spac, może i ja sie skusze jednak na coreczke:):-D:-Da P. jeszcze nie w łózku to jest szansa, ze czeka az odejde od kompa:-D:-D:-D:-D
Miłych snów!

BozenaM - na dziewczynke to trzeba sie wstrzelic tak przed owulacja ;-);-);-)

A moj nie wrocil do domu. Jeszcze sobie zostal jeden dzien u przyjaciela. Koncza jakies nasze firmowe sprawy, pewnie sobie piwkuja i jest im dobrze bez zonek i dzieci

Witam z wieczora.Ja jakoś dzisiaj nie miałam natchnienia do pisania:no:.Mały strasznie daje mi w kosc tylko mama i mama:wściekła/y:.Wiecznie mnie woła nawet wysikac się nie można w spokoju:dry:.Doris78 jeżeli chodzi o nasze spotkanie to środa odpada bo mam położną więc może w czwartek masz czas:confused:?

Czesc!
Ja juz jestem spakowana , wyjazd dopiero jutro ale jakos tak szybko mi poszło:happy2:
Bozena ja Huberta zapisałam , ale cały czas gryze sie myslami czy juz go puscic:dry:wiem ze dzieci w przedszkolu nie maja tam dobrej opieki:no:na przerwie biegaja wszyscy razem , a wtedy te maluszki sa biedne:baffled:
Roksanna zrobiłam tak jak mowiłas pije tylko capucino i czuje sie o niebo lepiej:tak:

Hejka :-)
ja tez wczoraj weny do pisania nie mialam :no:

Doris no ladnie ladnie widze ze sie dobrze zajmujesz mala Olivka :tak:

Sylwia to masz teraz wesolo z Marcelkiem fajnie ze tak zareagowal na siostrzyczke :-)

Heyka!
A ja zaprowadzilam małego do przedszkola, po przedszkuplu poszłam ze znajoma na kawusie pozniej po dzieciaczki i teraz w miezyczasie gotuje obiadek i pisze:tak:I przynajmniej jakos pol dnia zleciało:D

Katin- włansie sie zastanawiam bo dla naszych to dość ze bd stres bo ida do szkoły od wrzesnia<przynajmniej dla mojego>, to na dodatek jeszcze tam:confused::baffled:Nie wim jeszcze nie dzowniłam ale zobacze pogadam z p. i sie zastanowimy razem, zeb nie było że dziecko męcze:-D:-DNO to wyszalej sie na weselichu, i wypoczywaj duzo w PL. Ja juz tez odliczam do 4 sierpnia:laugh2::laugh2:

Kasia8118- mój mąły w wieku Twojego identycznie sie zachowywał, ja msuialm do WC z nim chodzić bo nie bylo wyjsca:angry::angry:płakał, krzyczał ze z mama i juz:tak:

Czesc:-)
BOZENA M-ja tez robie obiad i w miedzy czasie pisze tutaj:-D

KATIN-no to udanego urlopu Wam zycze,bezpiecznej drogi i wybaw sie na weselu za wszystkie czasy:tak::-)

KASIA8118-mi pasuje czwartek:-)A tak apropo poloznej,ciekawe czy one przyjmuja w inne dni?bo jak slysze to wszystkie maja zawsze w srode polozna:baffled::baffled:

Czesc

A mnie sie nie chce dzis gotowac. Chyba pojdziemy sobie na rybke do smazalni :-) Rano bylismy na zakupach, potem na placu zabaw, odstawilam Kubusia do szkoly i teraz wyszorowalam wozek w ogrodku. Moze zdarzy przeschnac do wieczora. :confused:

Kasia8118 - u mnie Kubus tez tak robil, wszedzie za mna chodzil po mieszkaniu jak piesek, stal pod drzwiami do toalety i ciagle pytal, czy tam jestem :tak: ale w koncu mu przeszlo

BozenaM, katin - ja tez sie zastanawialam nad PL szkola ale w koncu zdecydowalismy, ze jeszcze w tym roku nie idzie, z nauka jezyka polskiego nie ma problemu, polskich kolegow ma, a my lubimy sobie czasem gdzies na weekend wyjechac, poza tym caly tydzien teraz bedzie w szkole, mysle, ze moze to byc za duzo jak dla niego

reklama
KasiaJ- leniwcu;-):-Dza obiadek sie weź a nie rybka:-D:-Dżartyje:d
A odnośnie szkoły to wlsanie tak jak Ty myśle ze na poczatek moze byc to problem, bo nie bd wiedział biedny sam co do czego. Myśle z emoze jak Doris móiła ze cały zcas sa zapisy to moze w trakcie roku albo po pierwszej połowie semestru jak juz sie tu zaaklimatuzuje?!
A Twoj Kuba to do jakiej szkoły teraz idzie?!

Do góry