reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

KATIN-wiesz co ja tez mam takiego pecha,ze jak jest jakas uroczystosc to mi cos zawsze na twarzy wyskoczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KASIA81818-ja tez chodzilam w srody do poloznej:-D:-Ddlatego wlasnie tak napisalam:-D:-D

MOJADZIDZIA-no ja tez pamietam cierpialam i mialam ochote dac butelke:tak:ale wytrzylam i Ty tez dasz rade:nerd:

reklama
hmm to ja chyba pojde jutro i sobie juz ten bephanten :-)

doris kasia1881 ja tez ide jutro do poloznej i zawsze chodze do niej w srody :tak: ciekawe co jutro mi powie i czy niunia sie przekrecila :sorry2:

Witam Was dziewczynki
Katin z tą gruszką to niegłupi pomysł :-D:-D, ale lepsza jest frida, tą to jak pociągniesz to uchhh :-D
Natalka z Twojego suwaczka wynika, że to już za 19 dni. Znowu będziemy wszystkie siedzieć przed komputerami i przeżywać :-)

Ja co prawda nie karmiłam, ale pokarm ściągałam i piersi mnie też bolały i właśnie ukojenie przynosił bepanten.
Wiecie co ja dziś gotowałam? Kupiłam w morrisonie taką kaszę. Wygląda jak gryczana tylko jasna, nie prażona. Powiem Wam że nawet, nawet w smaku, tylko mniej wyraźna.

roksanna1 no juz malutko zostalo i sie bac zaczynam strasznie :szok: no ale do Ciebie akurat mam numer telefonu wiec jak cos to czekaj na telefon albo smska :tak:

hej
My dzisiaj caly dzien poza domem bo jutro jade na rano do pracy panszczyzne odrobic:wściekła/y:
Kasia8118- ja tez bede w czwartek :tak:
Natalka90- no to kciuki zeby mala byla pupa do gory;-)
Mojadzidzia- wytrwalosci- ja sie meczylam 2 tygodnie:-( Uzylam to co ty i bylo suuuuuuuuuper :tak:
katin- udanych wakacji:tak:

Doris jeszcze nic nie wyskoczyło , mam nadzieje ze tak zostanie
Sylwia , Roksanna ale z was jajcary:-D:-D
Natalko bez obaw ,bedzie dobrze zdazaja sie porody bardzo łagodne:tak:
Dziewczyny ja sie musze juz dzis z Wami pozegnac:-(jutro juz od rana nie bede miała komp. w domu .Bawcie sie dobrze .Nie chcem Wam zabierac pogody , ale do deszczowej Polski, przydałby sie zawiesc troszke słoneczka :tak:
Dbajcie o nowonarodzone ksiezniczki:-)
Oczywiscie napisze kilka słow z urlopu ,bo dostep do interetu bede miała.:happy2:

KATIN-a ja wlasnie mialam pisac czy bedziesz miala dostep do internetu:tak:NAPISZ konieecznie jak wam podroz poszla,bo wiesz ze ja w stresie jestem:-D
No i mowili w telewizjii ze od srody beda w Polsce upaly,wiec pogode bedziesz miala.I nie zabieraj nam slonca,please:-D:-D

reklama
Do góry