Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Pogoda lepiej nie mówic katastrofa:-(.Mały jak zwykle okupuje lodówkę i udaje że jest głodny
.nefretete opowiadaj jak się mieszka w nowym domku, jak sąsiedztwo ?sylwia.m współczuje obyś się myliła
.Doris78 i Ampar3 to o której będziecie jutro?natalka daj znac czy mała się obróciła
.A ja dzisiaj weszłam na wage a tu kolejny kilogram
.sylwia.m i mojadzidzia a jak wasze kilogramy ostro spadają czy macie z czy walczyc
?

tylko mamamama.........ledwo usiade do kompa to juz sie wdrapuje na kolana,i jak juz chce cokolwiek napisac to bam..bam w klawiature.A my jednak tez jedziemy do PL w tym roku huraaaaaaa:-)własnie dostałam odopiedz z konsulatu z data spotkania w sprawie amelki paszportu.Tylko mie zastanawia czemu tak dlugo trzeba czekać

Bidulka.Mam nadzieje ze cos sensownego.Ja jak miałm problem to kazała mi ciagle uzywac suszarki do włosów

jeszcze tylko okna mam do umycia
Alex szaleje... ma teraz wiecej miejsca do biegania i kazdy centymetr podlogi jest jego
wszedzie wszystko rozwala. nic nie moze byc postaione na wysokosci mniejszej niz metr
nauczyl sie chodzic przy meblach:-) generalnie nie moge czasem wyjsc nawet zrobic siusiu bo jak bym go zostawila samego na 2minuty to bym chyba mieszkania nie poznała

pewnie po was to juz wogole nic nie widac :-)

Ale nie ma żadnej infekcji więc narazie mam tylko obserwowac a za tydzień ona przyjdzie jeszcze raz sprawdzic
Pomagało a do tego jakie przyjemne i relaksujące:-)
Po porodzie straciłam tylko 4kg i 1kg w domu. Zostało mi jeszcze 15
i podobnie jak Mojadzidzia źle czuję się z tym zwisem w pasie