reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Doris- to tak jak Marcel nie chche isc bo mówi ze burza i tak Go obudzi:-D

Katin- a jak jedziecie do PL? utem, czy innym srodkiem transportu?!
Miłego wypoczynku!!!!!I zostaw tez słonko w PL zebym w sierpniu miala!!:-p

reklama
To wietrzenie cycków to tak w ramach leczenia sutków:tak: Żeby nikt sobie nie pomyślał;-):-D
W ciągu dnia to raczej jest co robic. Ponudzic się mogę dopiero wieczorkiem jak bąki śpią:tak:

Sywlia - to kochaniutkie dzieciaczki jak daja sie mamusi ponudzic:D Wietrz cycoliny dobrze Ci zorbi:-D:-D:-D, uwazaj zeby ktos nie wylukał:tak::-D

Dziewczynki która zna bd dobrze angielski głownie w pismiennictwie:confused:Potrzebuje do szkoły napisać opinie na temat uczeszczania Marcela do rpzedszkola, a woałabym zeby to było poprawnie:-D:happy2:Pease o pomoc!!!!:tak:Odwdzięcze sie;-)

Witam . Ja już pracuję na dzień :-) . Nie mogę narzekać, gdyż teraz moją najcięższą pracą jest przyniesienie sobie rolki naklejek. Moja stara menadżerka zrobiła ze mnie tzw. lejbową. Zakładam nowe naklejki, ustawiam datę i pilnuję by wszystko szło jak powinno. Więc w porównaniu z tym jak harowałam na nockach to pryszczyk:-D . Najważniejsze by szybko opanować komputerek.
Tylko teraz trudno mi zorganizować sobie dzień :dry:, tym bardziej, że zaczęłam od popołudniówek. Muszę się przestawić, że mam mniej czasu w dzień. No ale za to śpię w nocy:-) .

Natalko teraz czekam na Twoje rozwiązanie :tak: . Nie masz się czego bać, poród to tylko chwilka dzieląca Ciebie od przytulenia maleństwa. A wtedy zapomina się o bólu. Mam nadzieję, że maleństwo się obróciło :tak:

Katin szerokiej, spokojnej drogi i udanego urlopu!

reklama
Witam Panie!
Mama trójeczki - no to teraz juz chyba jestes happy?:tak: Dzielna kobieta z Ciebie jak napewno bym nie dąła rady tyle na nocki robic. Od wrzsnia bd szukała pracy na 2 zmiany tak zeby miec przeciwległa do męza!!Teraz musisz tylko ustawic grafik i duzo rlaksu a w nocy jes czas na .....hmmmmmmmm:-D:-D:-D

Ale dzisiaj pogoda paskudna za oknem:/......oby na weekend sie rozpogodziło!!!!wrrrrrr

A WY spiochy wstawac?!

Do góry