reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia Nadusia sliczna :tak: zazdroszcze Tobie i Sylwi ze juz macie to za soba i nie moge sie doczekac kiedy zobaczymy sie z naszymi kruszynkami ;-)

reklama
witam kobietki:-):-)sylwiam i mojadzidzia-macie naprawde piekne slicznotki:tak::tak:a co do zgagi to ja tez mialam zgage i moja niunia miala bujna czuprynke,ze polozne co mi ja braly to zawsze jakos inaczej miala wloski ulozone:-):-)pozdrawiam:-):-)

Czesc dziewczyny:-)
Ja dzisiaj caly dzien poza domem:tak:Najpierw Kosciol,potem rozdanie swiadectw w polskiej szkole i tutaj dalam plame:baffled:nie dalam dziecku zadnych kwiatow ani czekoladek dla pani:dry::sorry2:
No nic za rok bede wiedziala:-D
Potem pojechalismy do mcdonalds na obiad:tak::tak:a co ,raz na jakis czas mozna:tak:a potem do Lister parku i padam juz.....
Chcielismy pograc w tenisa,ale tam wepchac sie na ten kort to graniczy z cudem:-(

MARTA84-a tam w Brighouse na tym korcie jest jakas szkola????

MOJADZIDZIA-no Nadusia Wam sie udala:tak:sliczna i faktycznie masz co czesac narazie:tak:ciekawe czy wszystkie jej sie wytra??:confused:
A z tym karmieniem sie nie przejmuj,chyba kazda ma wlasnie taki problem w 2-3 dobie:tak:trzeba zeby zacisnac i przez to przejsc:tak:
A jaka date wpisalas w nk????bo juz jak ja weszlam byla po zmianie,a jestem ciekawa :))))))

Oj macie fajnie z Sylwia:-)

Ja to jak do Sylwii pojade to sie nie moga napatrzec na mala:tak::tak:

MAMATROJECZKI-ale fajne urodzinki miala Natalia:-)a to wszystkie polskie kolezanki tylko???

AMPAR-i jak fajnie w tym koparkowie jest???warto pojechac??ile kosztuje wstep??

Ostatnia edycja:
czesc

Sylwia, mojadzidzia - Wasze coreczki cudowne, przesliczne i w ogole kochaniutkie :tak: dzielne dziewczyny jestescie, jeszcze raz serdeczne gratulacje; pierwsze co weszlam do domu to do kompa w poszukiwaniu zdjec :-D

A my wlasnie wrocilismy do domu. Bez mojego meza, bo postanowil sobie jeszcze posiedziec dzien u swojego przyjaciela na meskich pogaduszkach. A ja z dzieciakami wrocilam, bo jutro jeszcze do szkoly. Bylismy w Doncasterze na urodzinach corki przyjaciol (Kubus - ten to ma dobrze, srednio po 2 imprezy w miesiacu :szok:), zostalismy tam na noc, dzis bylismy w okolicznym parku i na obiadku w polskiej knajpce. Mielismy w planach wczoraj disco z mezem, ale jak na zlosc Maciek nie chcial zasnac :wściekła/y: wiec faceci sobie poszli na piwko, a ja w koncu o 11 poleglam z Mackiem w lozku :-(

ampar - wlasnie, powiedz jak tam w diggerlandzie? moze sie wybiore z moimi w trakcie wakacji

Hejo!
Aniteczka - wierze, bo ja tez maialm taka straszną zgage a jak urodziłam Marcela to miał tylko ciut mniej niż niunia Mojejdzidzi:-D

Doris - no to dąłaś plame:-D, ale pewnie od kazdego dostała wiec jeden mniej nie zorbi jej roznicy!
A wlasnie ja mam etn sam problem Marcel ma 4 nauczycielki co im kupić na piatek?! Bo na dodatek robią dzieciaczkom party pożegnalne w piatek!?

A co to jest to: diggerland?

A ja juz włansie zatsanawiam sie co zorbic na sobotnie rpzyjecie Marcela dzieciaczkom do jedzenia?!:confused:

KasiaJ- jak juz jestes taka doswiadczona tzn Twoj synek to pomóż co dzieci jadaja?!:confused:

BozenaM - diggerland to taki park rozrywkowy z koparkami :-D DIGGERLAND::THE ULTIMATE ADVENTURE PARK EXPERIENCE ; a co do jedzenia, to u mnie glownie pozarte zostaly slodycze :baffled: ale daja na przyjeciach kawalki pizzy, chipsy, pociete owoce i warzywa, lody albo serki, no wszystko to co lubia dzieci, ciasteczka, kanapeczki, no i oczywiscie torcik :-D

natalka - nie przejmuj sie, u mnie obydwoje urodzili sie prawie bez wlosow i bardzo pozno i zaczely im rosnac, do tego w dziwny sposob tylko przez srodek glowy, mozna im bylo niezlego irokeza stawiac po kapieli ;-) ale w koncu Kubus "zarosl", a Maciek mam nadzieje, ze krotce tez :-)

KasiaJ - dziekuje za linka:tak:. Niom włanie myslam ze zrobie galaretki, lody, owoce itp......i Marcel wymyslił ze upieczemy cisteczka ludziki dla dzieci na kociec zeby im podziekowac:szok:

reklama
Agnieszkauk- no to super masz:tak: Tak to mozna pracowac;-) Ja tez nie moge narzekac na mojego- zawsze szymciem sie zajmie zebym mogla odespac:cool2:
Sylwiam- taki cudowny to on nie jest- ten szef moj- juz mnie poprosil w ramach cos za cos i w srode na dniowke smigam jeden dzien... Ale masz racje nie moge narzekac;-)
Doris78, Kasiaj- co do koparkowa( niezla nazwa) to chlopaki zachwycone:tak: Mi sie wydaje ze to jest fajny meski wyjazd typu tata+synek. Placi sie 15f za kazdego powyzej 3 lat wiec ja juz bym nie skorzystala. Byly prawdziwe koparki duze i male, traktory, karuzele, autka, wywrotki. Siedzieli tam prawie 8 godzin:szok: Sprobuje wrzucic zaraz pare zdjec
Bozenam- diggerland to wlasnie to koparkowo jak to dorota ladnie ujela:-)

Do góry