reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej Katin ale super wiadomosc:tak::-).Mojadzidzia serdecznie gratulacje kochana moc całusów dla córeczki :tak:;-):-).Sylwia.m czekamy na zdjęcia Olivki :tak:.Ampar3 jak pogoda się nie zepsuje to możemy jechac;-).Zakupy nieudane:no:.

reklama
mojadzidzia-gratuluje malej pociechy,witamy cie na swiecie Nadusia...

ach jak dobrze uslyszec z rana dobre wiesci ,piekna pogoda nam sie zrobila:-):-)pozdrawiam i do wieczorka

ooooooo ale fajne NADUSIU WITAJ NA SWIECIE!!!!
Nie wiem jak Wy ale ja przezywam podobnie jak wlasny porod:-D:-D:-D
Piekny dzionek ja sie zbieram na konie a potem grill a Wy jakie plany???
pogoda super!:cool2::-)
mamatrójeczki- na BBC weather ma lac caly weekend ale tydzien temu tez mialo padac a jednak pogoda byla super nie ma to jak angielska porgnoza pogody:dry::-D

Mamatrojeczki jednak rezygnuje z ogladania tych sukienek,ale bardzo dziekuje za pamiec;-)a Ty dalej szalejesz z kupnem zabawek:-D:-Dale aparatka z Ciebie
Sylwia u Was kolejny dzien w czworke:tak:ciekawe jak Marcelek , no i tatus chyba juz doszedł do siebie po porodzie?

Wstawac spioszki,bo dobra widomosc czeka:angry::angry:

katin - no super wiesci przynosisz :-D oby tak zawsze

mojadzidzia - serdeczne gratulacje, powinnas medal dostac :-D ale Nadusia i tak wszystko przycmi, po tych meczarniach, to Twoj S powinien Cie do konca zycia na rekach nosic

Mojadzidzia- GRATULUJE!

NO to któa teraz nastepna w kolejce do rodzenia?........już dawno nic tak nie rpzezywąłam jak ostanie 2 dni na forum;-):tak:

Wreszcie chyba powraca do NAS piekna pogoda. Na Onecie niby pisze ze bd przelotne deszcze ale moze tak przelotne ze nie odczujemy:D:-D

hej
Chyba wszystkie czekaly na te wiesci;-)

Mojadzidzia- gratulacje przeogromne :tak:
Kasia8118- ja sie kapie i jestesmy gotowi takze zbierajcie sie do nas na druga kawe i jedziemy:tak: Wezcie jakis koc i zabawki moze. Szymon bierze autko do jezdzenia i male autka
Marta84- ja tez przezywam jak swoj wlasny- wczoraj czekalam na wiesci i dzisiaj od rana znowu:-D:-D:-D

Moze ktos jeszcze ma ochote z kocykami nad rzeke do otley wyskoczyc

reklama
Do góry