reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

wiyam wszystkie forumowiczki.
tak zagladam codziennie na forum z mysla ze w koncu sie doczekam wspanialych wiesci a tu wielka niespodzinaka:-) ale sie ciesze:-)
sylwia moje gratulacje- mojadzidzia 3maj sie:-)

u mnie znow malo czasu-wrocilam do pracy ho lallmarku(tym razem na bd4) tak wiec wczoraj wrocilam,narobilam pierogow i do spania i tak caly czas.no a w weekendy farmers boy. mam nadzije ze znajde wiecej czasu zeby cos naskrobac.
no kurcze-tak sie ciesze ze sylwia urodzila a mojadzidzia rodzi.:-):-):-):-):-)

reklama
agnieszkauk oj bidulko znowu tyle pracujesz podziwiam ze tak dajesz rade:szok:;-)

widze nie ma jeszcze wiesci od mojejdzidzi :-(

Hej
A ja z szymonkiem ogladalam bajeczke- kurczak maly i po tym jak sie skonczyla padl w minute:tak:
Sylwiam- jak piszesz ze taka kochana i cichutka to az mi sie ochota zrobila:tak:
Doris78- a ty jak? Zachcialo ci sie znowu dziewczynki jak zobaczylas oliwke?
Natalka90- nie boj sie bedzie dobrze;-)
mojadzidzia- mam nadzieje ze ty juz po i po prostu jestes tak zapatrzona w mala ze nie masz czasu dac nam znac:-p
Kasia8118- jak zakupy dzisiaj? Moze jutro nad rzeke do otley?

4muchy - i jak na pilce bylo??rozdawali jakies dyplomy??

ANITECZKA-a te jajka w tym przepisie to maja byc surowe???z tego co zrozumialam to tak,ale wole sie upewnic:tak:

AMPAR-no tak jak patrzylam na Olivke,to myslalam ze fajnie by bylo miec taka dziewczynke w domciu,ale nie taraz jeszcze:-D:-D

Strasznie jestem dzis podminowana,myslami cały czas jestem na porodowce z Dorota:-(tylko my kobiety wiemy jak to boli ,a on meczy sie juz tyle godzin. Ostatnia wiadomosc miałam koło17 od jej brata ,ze dalej cierpi:-(moze juz jest po wszystkim ,tylko brak jej siły na kontak z nami:sorry2:
Sylwia witaj w domu,kuruj sie i wracaj w pełni do nas:-Doczywiscie buziaczki dla OLIWKI:tak:

hej kobitki:cool2:
mojadzidzia- ja naprawdę bym chciała,żebyś miała to za sobą:sorry2::sorry2::sorry2:i trzymała niunię w ramionach:tak:mam nadzieję ,że to już dzisiaj:sorry2:

sylwia bidulko doczekałaś się jednak:blink::-):-):-)jak tam tatuś?! córa się urodziła!!!:-):-):-):-)

doris-oczywiście,że jaojocha surowe:-Dmusi się to ściąć podczas zapiekania:-)

Jaka tutaj cisza, wszystkie śpią zmęczone czekaniem na wieści co u mojejdzidzi ;-) . Ja też jestem ciekawa. Myślę, że już po wszystkim :confused: . Mam nadzieję, że szybko się dowiemy.
sylwia, a ty wypoczywaj ile się da, jeszcze raz wielkie gratulacje! Ucałuj Oliwkę od całego BB :tak:

Dziękuję w imieniu mojej Natalki za życzenia.:tak::tak::tak:

Ciekawe czy pogoda się dzisiaj utrzyma caly dzień. W tej chwili jest pięknie :-D , oby tak dalej.

Katin myślę, że się wyrobię i podejdziemy do tego sklepu jeżeli jeszcze masz ochotę. Narazie czekam na informacje od sprzedawcy czy dzisiaj mogę odebrać ślizgawkę dla małego (wczoraj kupiłam na ebay-u) Jeżeli nie odbiorę dzisiaj to dopiero w czwartek :dry: . Jeszcze nie wiem czy zmieści mi się do auta, mam nadzieję, że tak:baffled: .

reklama
Do góry