reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna jak Dorota było juz u mnie to cos odczuwała,ale nie chciała panikawac.
To czekanie jest okropne,ja mam tyle roboty a cały czas krece sie koło komp.:-D
Aniteczka Twoj syn ma niesamowite oczy:-):-)

reklama
Oczywiście ja też z rana zaglądałam czy już coś wiadomo, ale mnie zagoniono do śniadania.
Ciekawe jak Sylwia się czuje? Doris Ty coś wiesz? Byłaś u niej, czy tu się tak nie odwiedza :-)
Katin o mały włos nie zostałaś położną :-D:-D:-D

witam :-D

myslalam ze beda jakies wiesci od mojejdzidzia a tutaj widze kazda zniecierpliwiona ;-)

dorota jak bedzies wiedziala napisz jak Sylwia sie czuje i malenka i kiedy wroca do domku i pozdrow je :tak:

witam kobiety:-)od rana podgladam czy juz jakies wiesci sa od mojejdzidzi a tu cisza :wściekła/y:napiecie takie jest ze szok:szok::szok:kurcze kto napisze co u niej slychac:confused::confused:pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia:wściekła/y::wściekła/y:

A ja juz myslalam, ze mojadzidzia tez tuli swojego bobaska. Wzoraj bylo juz tak goraco :tak: Czekamy na dalsze wiesci.
A Sylwia chyba juz do domu wychodzi?

Sylwia dzisiaj wyjdzie juz po poludniu:-):tak:Wiec ja nawiedze dzisiaj :tak:
Moze sie juz dzisiaj odezwie i moze wklei jakies zdjecie:-)
Pytalam sie Sylwii jak wyglada,to mi powiedziala ze jest mala i rozowa:baffled:i ze ma jasne wlosy i tipsy:-D:-D
A tak ogolnie to wszystko dobrze,grzeczna jest ,malo placze i ciagle by przy cycku lezala:-D

MOJADZIDZIA-no to trzymam kciuki aby to wkoncu sie skonczylo:tak:Bo troszke sie juz meczysz z tymi bolami bidulko:-(

reklama
Do góry