reklama

Mamy z Bradford

hej
A ja odsypialam wczorajsza nocke caly dzien wczoraj i 12h w nocy:szok: A dzisiaj bylam z kasia8118 na kulkach zeby chlopaki sie pozegnali:tak:
Sylwiam- jak mnie zaprosisz w przyslym tygodniu to chetnie przyjade:tak:
Roksanna1- ty to aparatka jestes z tymi wszystkimi spotkaniami:tak: Dobrze ze jedna z nas jest na biezaco ze wszystkim;-):-D:-D:-D
Monika1213- a co za kurs robisz?
Bozenam- ja chce szymcia dac na 2 dni od wrzesnia do przedszkola i mam nadzieje ze tez tak chetnie bedzie chodzil:tak:
Asinkaz-zdrowka dla rodzinki:tak:Moj szymus tez z gilami do brody chodzi:szok:

A moze ktos chce mnie odwiedzic? Do mnie zawsze mozna wpasc tylko nie tak latwo tu dojechac:-( A tak wogole to szymon spi od 18.30- ale mam dlugi wieczor. No i bylam twarda bo z nim nie usnelam:-D:-D:-D

reklama
ampar3 Nadi przypadl do gustu twoj sposob na kolke z suszarka,po 10min zasypia a jak sie przebudzi to wlaczam na chwile suszarke nawet z dala od niej i znowu spi :tak:
roksana1 dzisiaj znowu kupilam nowa medycynke w asdzie DENTINOX i mam tez PLANTEX ale to dopiero od 2tyg tylko tak naprawde to nie bardzo mam ochote korzystac z calej trj chemi :crazy: no chyba ze w ostatecznosci,jakby to nie pomoglo to zwroce sie do ciebie-oczywiscie dziekuje slicznie za propozycje ;-)
sylwia.m nam pepuszek odpadl dzis w nocy :-) zmienialam jej pieluszke o 2nad ranem jak to zauwazylam i tak sie strasznie ucieszylam ze nie moglam zasnac :-D:-D
ja niestety od pojutrza tez sama :crazy:

Hejo!

Ampar- spiochu:)
Mój mały na poczatku robił takie jazdy ze nie chche chodzić , a zwłaszcza w pierwszym przedszkolu:/.....a etraz nie chce wakacji:-D:-D. A dlaczego tylko na 2 dni w tyg?!

mojadzidzia- dobrze ze juz malutkiej lżej i Tobie też. Nie łam sie dasz rade sama sie zajac malutka. Kto wie moze im mniej ludzi tym, malutka bd spokojniejsza i da mamusi czas:)

Roksanna - jak spotkanie?!
Alex- spoko moge w piatek ale nie wczesniej niz 13.00
Moze ktoras dołaczy na kulkoland

witam wieczorem
U mnnie wlasciwie nic sie nie dzieje i w sumie nie mam o czym pisac. Mala ma katar i troche jej to przeszkadza a no i przebil jej sie 2 zabek:-)(tesciowa sie ucieszy)
mojadzidzia - jak Cie czytam to przypominaja mi sie nasze poczatki. Maja przeszla wszystkie krople plyny na kolke nawet lekarz zapisal 2 specyfiki i nic z Polski przysylali ... a mala dalej plakala. Okazalo sie, ze byla poprostu glodna mimo, ze czasami ssala cycunia 1.5h :eek::baffled: musisz to przezyc i wszystko na wyczucie bo mama wie najlepiej! aha mnie starsznie przydal sie fotel bujany siedzialam z mala i czytalam jej bajeczki wiec sama sie tak nie denerwowalam. Teraz mi sie wydaje jakby ze 100 lat przelecialo:laugh2:dobrze, ze czlowiek to zapomina

oj szkoda, ze nie mam teraz dotepu do auta bo bym Was wszystkie wyodwiedzala...strasznie nudy u mnie na wsi

Ostatnia edycja:
Ampar ja chodzę na tzw wakacyjny angielski do collegu ,w poniedziałek mam egzamin i od września zaczynam zajęcia normalnie dwa razy w tygodniu

mojadzidzia- no to ciesze sie ze pomoglam:tak: Jak szymon sie urodzil wszyscy zawsze sie dziwili ze ja mam czas wlosy naprostowac bo mi to zajmuje jakies 40min:tak: A ja po prostu wlaczalam suszarke i maly zasypial no to ja sobie wlosy robilam;-)
bozenam- na 2 dni bo jemu sie jeszcze to darmowe nie nalezy a ja i tak w domu siedze:tak: Ale na te dwa dni chce sprobowac a noz mu sie spodoba i potem bedzie mnie blagal od trzech lat o 5 dni:-D:-D:-D:-D
monika1213- no to sie mamuska szkoli uuuuuuuuuuuuu;-) powodzenia na egzaminie
Marta84- no wlasnie i do mnie na wies bys sie wybrala bo u mnie tez nuda wieje- tzn do piatku na szczescie:-D:-D:-D Ale w tygodniu:wściekła/y: a ja z tych co na dupci usiedziec nie potrafia- wiec jak jest brzydka pogoda to:angry::crazy::rofl2::baffled::-(

Monika -a gdzie sie zapisąłs na 2 dni? od wrzesnia. Ja złożyłam pismo ze chcę zostac na BD 5 bo najblizej i dojazd samochodem spoko jest zawsze gdzie zaparkowac itp....i na ktore Entry?....

Musze zapamietac to z ta suszarką na przyszłość:-D:-D:-D

Doris to chyba zapomniala dzisiaj ze sklepów wyjsc!:-D;-)

Miłych snów kobiety!!!!!!!!!!!!

Hejo:-):-)

Bożena Dorocie zepsuł się komputer dlatego jej nie ma ale pzekażę że tęsknisz;-):-)

Mojadzidzia niezłą radocha z tym pępkiem, nie?:-D:-D Ja też wszystkim dookoła sie chwaliłam i cieszyłam się jak gwizdek:-D
Super, że znalazłaś sposób na uspokojenie Nadii. Na pewno świetnie dasz sobie radę sama:tak: Będziemy musiały wkońcu na jakiś spacer się umówic:-)

Będzie jeszcze lato?????

Ampar nie dziękuję
Bożena ja jadę dziś na zapisy i chcę zostać tam gdzie jestem :tak:podoba mi się miejsce i może uda się do tego samego wykładowcy ,a wszyscy zostajemy na tym samym poziomie ;-)
a egzamin mamy z Polką więc sama nie wiem czy to dobrze czy źle
zobaczymy w poniedziałek

reklama
Sylwia- oj tesknie i to jak;-):-D:-D:-D

Monika- zalezy jakie ona ma wymagania w stosunku do WAS?.....ale bd dobrze. I nie wiem czy jak My nie bedziecie miec zmiany nauczyciela, co roku i co poziom jest inny nauczyciel:/....Ja mialam taka fajna Pakistanke a tera znie wiem kogo:sorry:

U mnie swieci słonko, ale nie wiem jak długo czy jest sens puszczac pranie:/..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry