reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118- My obydwoje chchemy tylko do kwietnia była moja mama to szkoda było nie isc do rpacy, pozniej tesciowa i znowu szłam do rpacy:tak:, no ale teraz najprawdopodomniej nie bede rpacowąła wiec po powrocie z Pl, P. powedział, że już mi nie odpuści :-D:-D:-DA Marcel sam pyta dlaczego jego kolega z przedszkola Michał ma siostre malutką a on nie:eek::baffled:

Doris- przyjmowal ludzi pod wpływem alkoholu, miał 2,5 promila i przyszedł ijciec z 2 miesiecznym dzieckiem i to dziecko o mały włos nie wyapdło mu z rąk i ojciec zgłosił to na policje okazłao sie ze napruty w 3.l.....i nawet w Interwencji pokazywali to:szok::szok:

A ja właśnie podglądam listopadówki 2009 i nadziwic się nie mogę jak przeglądam zdjęcia wózków jakie mają teraz w sprzedaży w PL.Normalnie super kolorki i wzory:tak:.Tutaj w Anglii te wózki co widuje na ulicy wydają mi się wszystkie takie same szare i nijakie bynajmniej w więksosci:cool:.

Kasia8118- a juz mas zjakis ogolny wzór jaki bys chchiała?!
Ja miaąłm a jak urodziłam pojechąłm po wozek i dosłży nowe to :szok::szok:i wziełam inny!

Dzisiaj mój mały zanim poszedł spac tradycyjnie maial zbierac zabawki ile sie nagadał" przez te twoje obowiazki czuje sie zeczony, jutro nie wstane caly dzien taki jestem padniety, meczys zmnie spzrataniem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BozenaM smieszny tenn twoj Marcel :-D ale z ciebie mama jest-tak przemeczac i wykorzystywac dziecko :-D:-D ja na kulki jeszcze troche musze poczekac ;-)
kasia8118 a czemu nie chce ci sie jechac do polski? ja tak chetnie bym sie wybrala na 2tygodnie,juz mi sie ulewa od tego siedzenia w bradford :baffled:
my znowu walczylismy przez 2.5godz z kolka i plakalysmy obydwie az wkoncu S wzial Nadie na dol i udalo mu sie ja uspic a ja wzielam relaksujaca kapiel,az boje sie myslec co bedzie jak S wroci do pracy i ja sama bede musiala sobie radzic :eek::no:

Witam,

Padam już z nóg u mnie w domu robi się powoli szpital - dziewczynki obie mocno przeziębione . Wkurzona jestem bo zgubiłam przy przeprowadzce Milenki gruszke do noska i cholerka P musiał jechać kupić nową a poza tym kupił jeszcze jakąś rurkę do nosa aby czyścić. Mam nadzieje że obie wyzdrowieją do weekendu bo nie mam już ochoty siedzieć w domu. A jak nie to sama pojadę sobie na zakupy musze się trochę odstresować. Jak zawsze byłam narwana i furiat to dzieciaki mnie strasznie zmieniły że trudno mnie wyprowadzić z równowagi . Ale Olunia potrafi to czasami robić bardzo skutecznie że krzyknę na nią - ale póxniej jakie wyrzuty sumienia mam. Ale kochana jest - śmieję się że jest opiekunką Milenki bo nie raz jak muszę wyskoczyć na ogród albo do toalety to mi ja pilnuje w łóżeczku i bawią się grzechotkami albo Ola śpiewa- no nie wiem czy to śpiew czy darcie się w niebogłosy ale Milence się podoba i jaka zadowolona jest. Aż uszy od wrzasków bolą ale one zadowolone i kontakt mają ze sobą więc nie zwracam juz na to uwagi .
Idę już spać bo jutro też zapowiada się ciężki dzień- w dodatku moja przyjaciółka w Polsce wylądowała w szpitalu Mąż ją tak urządził że szkoda gadać. Ma tyle lat co ja i dwa rozwody na koncie i każdy damski bokser i nie wiem jak jej nawet pomóc jak ona sama się boryka sama ze sobą.
Zmykam papa

Mojadzidzia- czekaj jeszcze troche i TY zaczniesz sowja niunie "wykorzystywac" a Ona Ci odpowie, az Ci w piety pojdzie nie ma sie co smiac!A może niunia ma kolki bo łapczywie ssa i wiecej sie nałyka poiwetrza niż mleka?! Mój tak maił na poczatku!!

AsinkaZ- chyba wszystkie juz ammay dosc siedzenia w domu! Ja tez bym chetnie sie wybrąła sma na jakis wyoad na maisto, ale w tym tyg moj P. ma 2 zmiane! I jutro tylko mam mała wizytacje u koleznaki jak nie ma spotkaniai nikt nie chche z emna na kulki!!!!:-(:-(

Oki spadam spać pa!

Hej no i nic nowego za oknem.Nie miałam dzisiaj chęci wstawac z łóżka ale mały mnie wypędził i jak tylko wstałam i poszłam do kuchni zrobic kawę to on wskoczył na moje miejsce i zasnął:tak::-D.Oj nie jest to normalne u mojego dziecka żeby spał o tej porze widac że choróbsko go trzyma:baffled:.Za to wczraj biegał to 23 i ani ja ani mąż nie mogliśmy go uśpic za nic w świecie:no:.A w dzień spał w sumie tylko 1.30godz:baffled:.BożenaM ja juz kupiłam wózek jak byłam chyba w drugim miesiącu ciąży:tak:.To był mój pierwszy zakup dla dzidziusia:tak:.mojadzidzia nie wiem czemu nie chce mi sie jechac może to za szybko :baffled:.Byłam w Pl cały kwiecień i jakoś nie mam chęci żeby teraz jechac:sorry:.asinkaZ dużo zdrówka dla dziewczynek:tak:.

Witam z rana!!!
Ta pogoda to mnie wykończy. Chyba następny dzień spędzony w domu. A miałam iśc na Foster Square pospacerowac po sklepach ;-)
Sylwiam- dziękuje za powitanie.
kasia8118, asinka_z- dużo zdrówka dla dzieci.
kasia8118- też mam wrażenie, że w Polsce jest większy wybór wózków i że są fajniejsze niż tu. Bardzo mi sie podobają X-landery i nawet nie są bardzo drogie.
mojadzidzia- nie przejmuj sie suchą skórą u córeczki. Wiele noworodków tak ma. Mój Adaś też miał bardzo suchą skóre szczególnie w różnych zgięciach i smarowałam mu te miejsca częściej oliwką. Ja używam oliwki Bambino i jest bardzo dobra.
A jeśli chodzi o kolki to niestety nie pomoge bo moje dzieciaki nie miały. Czasami jak wydaje mi się, że Adasia boli brzuszek to podaje mu herbatke z kopru włoskiego Hippa i potem takie pierdy idą, że dorosły by się nie powstydził :-D
Może to pomoże Nadii.
Wychodzi słonko. Może jednak uda mi się gdzieś wyjśc. Pozdrawiam i życze miłego dnia

reklama
Hejka U mnie rano było trochę słońca a potem coś się zepsuło. :-(Przynajmniej nie leje tak jak wczoraj.
Ja się chciałam Was zapytać. Chciałam to zrobić na spotkaniu u Asinki ale wyszło inaczej. Na Manningam Lane dziś o godzinie 18 jest takie spotkanie, wywiad z osobami, które przyjechały do Anglii. Pewnie ma to na celu ułatwić innym osób adaptację w tym kraju. Ja oczywiście idę, jak to Ja. Czy któraś byłaby chętna wybrać się tam ze mną:confused::confused:. Można przyjść z dzieckiem. Nie będzie to długo trwało.
Mojadzidzia Mam kropelki Esputicon. Ja je używałam. Używali je też w szpitalu w którym ja rodziłam, więc na noworodkach można stosować. One mają ważność jeszcze rok do listopada. Nie używam ich już. Bardzo chętnie przekażę Ci je. A stosuje się je tylko 2 małe kropelki, nie powinno być problemu, że zwymiotuje.
AsinkaZ Przykre z tą koleżanką, ale dopóki ona nie będzie gotowa na opuszczenie tego faceta to Ty nic nie zrobisz. :-( Niestety, przykre to jest jak się na to patrzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry