reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kurcze ta pogoda jest okropna:/.

KasiaJ- nie nawidze chodzic po ekarzach i jeszcze poczekam psikam tantum werde i ssam tabletki moze podziała. a co do karku to P.przed rpaca nasmarował wymasował:tak::-D

Sylwi - oszczedzaj sie kobietko ile wlezie?!
Mojadzidzia - miejmy nadzieje ze to tylko przejsciowe i niebawem mala dojdzie do siebie!Buziakuje!

AsinkaZ - ujjj jaka szkoda z córcia, ale etraz taka pogoda zmienna ze nie trzeba zbytnio sie starac o przeziebienie:/. A spotkanie pewnie ejszcze nie raz bedzie!

Roksanna - i widzisz to juz ja sie nie wymigałam:P:tak:;-)

Kurcze ale ja dzisiaj zmoklam:wściekła/y::wściekła/y:
Wybralam sie autbusem do rodzicow i w najgorszy deszcz czekalismy na przystanku:wściekła/y::wściekła/y:

ANIA1218-moj Kuba chodzi do polskiej szkoly i poszedl do pierwszej klasy jak mial 5,5 roku:-)

MOJADZIDZIA-oj widac ze z Twoim samopoczuciem lepiej,jestes bardziej aktywna:-Dciesze sie:tak:

ROKSANA-nie ma sprawy:-Dgadulo:-D:-D:-D

ASINKA Z-jak dla mnie to nie ma problemu:tak:

KASIA J-bardzo ladne miejsce:-)

I co tu robic z dziecmi w taka pogode??:baffled::baffled:

AsinkaZ przykro że dziecko Ci się pochorowało. Teraz takie pogody są, że sam dorosły głupieje. Wychodzi się z domu upał, za chwilę zimno, albo odwrotnie.

Doris jak Ty jedziesz to ja też :-D:-D:-D:-D
Sylwia :szok::szok::szok::szok: ło matko, NA ŻYWCA:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
A mój biedak mały śpi cały zasmarkany i rozpalony:-(.Ale widzę że nie go jednego choróbsko dopadło:baffled:.Kasia.j udanych wakacji i dużo słoneczka:tak:.Padam z nudów dobrze że za parę minut R wraca z pracy:tak:.

Roksanna udało już się zaliczyc 3 spacerki:tak: Wózek fajnie się prowadzi tylko każde takie wyjscie to jest dla nas wielka wyprawa:sorry: Spakowac dzieci, rozłożyc wózek i takie tam:baffled: No ale trzeba się przyzwyczaic:tak:

Bożena ja sklerotyczka jestem i zapomniałam wcześniej Ci napisac:zawstydzona/y: Rafał miał dużo taki kursantów z prawkiem tylko na kilka godzin właśnie żeby wprawic się do jazdy tutaj:tak: http://www.szkola-jazdy.co.uk/

Ostatnia edycja:
Sylwia- wybaczam teraz mas ztyle na głowie.....ale nastepnym razem spróbuj od razu nie odpowiedzieć :-D:-D:-DDziekuje! przkaze znajomej...

W taka pogode to chyba wszystkie kulkolandy sa oblegane, moze ktoras ma jutro ochote na kulki?!>........

reklama
Sylwia ja to Cię szczerze podziwiam. Niby Marcel nie jest już taki mały, ale to trudny wiek i wymaga Twojej uwagi. Pewnie jak już trochę odchowasz dzieciaki, to podziękujesz, że tak szybko jest drugie. Ja z moją cierpliwością a raczej jej brakiem nie poradziłabym sobie.:baffled: Z pierwszym miałam dość.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry