reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118- Kings Road to jest ta ulica, która prowadzi do Morissona na BD10, jakbys jechała od B&M. A moja dzielnica to jest Bolton ale bez Wood ;-).
Asinka_z- chętnie bym wpadła ale raczej nie dam rady bo dopiero ucze się jeździc nowym autem i na razie chyba bym się bała jechac gdzieś daleko. A BD15 to jednak kawałek drogi ode mnie. Ale dziekuje za zaproszenie.

reklama
Sylwia - cale szczescie, ze juz wszystko dobrze, to jest bardzo niebezpieczne :-(

My sie zdecydowalismy w koncu na Kornwalie na okolo 7 dni (moze dluzej, zalezy od pogody i jak B bedzie szukal pracy). Jedziemy z przyjacielem B i jego coreczka i troche trudno znalesc dwa pokoje dla naszej licznej grupki. Znalezlismy tak troche na uboczu, jak do jutra nic innego nie bedzie, to to wezmiemy. Mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

Marta - dzieki wielkie, napewno sie zglosze do Ciebie, bo bardzo mi sie to spodobalo, ale to po powrocie z wakacji

Ania1812 - to w koncu jakas kobitka mieszka z tej strony Bradford :-D

KasiaJ- miłego wypoczynku!!!Rób duzo zdjeć!
Doris - nie to był tylko wirus, juz teraz im lepeij!

Sylwia- dobrze ze w miare wczesniej wykryłas ze cos nie tak....zbierja siły!

A mnie cos przewiało i kurcze boli jak....nie moge sie obracac nic:no:Noralnie nie wiem kiedy mnie tak przewiało?:/

Miłej nocki!

Dzien dobry :-)widze ze ja dzisiaj pierwsza:tak:
A moj Dawid znowu obudzil sie,jak J wstawal do pracy :wściekła/y::wściekła/y:
Ale mamy piekna wakacyjna pogode:angry::angry:

ASINKA Z -MI tam pasuje 11:tak:
ALEXNOW-ja tez w sumie nie uczylam Kuby,tylko takich podstawowych zwrotow;chce do lazienki,to jest........jak ma na imie....
ANIA1218-Oj to teraz jak juz wsiadziesz do samochodu to z niego nie wyjdziesz:-D:-DJa tez na poczatku jezdzilam tylko po mojej dzielnicy:tak:
Moj Kuba tez juz bardzo wyrazy akcentuje i najsmieszniejsze jets to ze mnie wlasnie poprawia a ja przy nim ucze sie poprawnie mowic:-D:-D
KASIA J-milego wypoczynku,a przedewszystkim dobrej pogody:-)A gdzie jest ta Kornawalia???

witam
u mnike zimno brrrr i leje
Niestety mnie jutro nie bedzie bo moj M ma na 6 i musi miec auto:wściekła/y: na nic zdalo sie molestowanie :laugh2:
nefretete101 - w takiej sytuacji moze sie wybierzemy w tygodniu do parku jak pogoda dopisze albo kawa u mnie??? aha i czy przypadkiem nie mieszkasz blisko stadniny???
sylwia.m - dobrze, ze sie Toba zajeli, mam nadzieje, ze czujesz sie juz lepiej dzisiaj;-)

Hej ale pogoda szkoda gadac:wściekła/y:.A mój mały od wczoraj ma katar :-(.Mam nadzieje że do piątku mu się polepszy :baffled:.Boże co tu robic w taką pogodę:baffled:.No mnie też nie będzie jutro na spotkaniu z wiadomych przyczyn:-(.A szkoda bo mały pewnie by się ucieszył na widok tylu dzieci:-(.

Hey!
A ja dzisiaj soadłam do 10.:sorry:Moje chłopaki mi dali posapac bo w nocy tak sie meczyłam z moim karkiem i bólem gardła:-(Nie wiem co sie dzieje, łapie mnie gardło od 4 dni od 16-11 takie ból z enic pic i :szok:ból niesamowity. Moze to świnska faktycznie.
Mój mały w nocy pokaszluje, oby to tez nic powaznego naszczescie nie ma goraczki!!

A pogoda faktycznie typowe lato w UK........:-(:wściekła/y:

Witam się dziewczyny. Faktycznie pogoda straszna i ...brrrr .... zimno.
Doris przepraszam bateria mi się rozładowała
Mojadzidzia i jak u Ciebie? Jak się czujesz? A Nadusia?
Sylwia to nie było robione na żywca? Prawda? Jak Cię znieczulili?
Asinka nie wiem czy Ci pisałam, ale chyba nie, ja też się do Ciebie wybieram.

reklama
Czesc

My juz spakowani, upychamy wszystko do auta wlasnie i za niedlugo ruszamy.

Doris - dzieki, mam nadzieje, ze w calej Anglii bedzie sloneczko, a jak nie to chaciaz, zeby nie padalo

BozenaM - ja mialam taki bol gardla, ze ledwo oddychalam, straszny bol, mialam zapalenie migdalkow, idz do lekarza; a zdjec robimy mnostwo zawsze, tylko potem nie ma sie kto nimi zajac :(

Natalka - no ciekawa jestem czy jak wroce to bedziesz miala swoje malenstwo, czy jeszcze bedziesz czekac :-D

Pozdrowienia dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry