Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mojadzidzia jutro jest spotkanie u Asinki. Super że już trochę lepiej u Ciebie. A oliwa z oliwek podobno najmniej uczula, co ja gadam wcale nie uczula. I jeszcze zamiast pudru można używać mąki ziemniaczanej. A nie mówili nic że ta sucha skóra może być właśnie z uczulenia na coś? Nie znam się, ale jest chyba taka możliwość.

mam nadzieje ze sie dzisiaj lepiej czujesz
Jak bedziesz wracać zapakuj trochę dla Nas:-)
potem znalazłam oiliatum i chyba najbardziej pomoglo

kupowałm krem z pompką do całego ciala i plyn do kąpieli ,troche to kosztuje ale zawsze mozesz poprosic lekarza o recepte.Ja sie dowiedziałm ale po 6 miesiącach ze tak mozna

postaram sie zorientowac

A niby zapowiadali upalne lato w Anglii. Ciekawe czy te pare dni ciepła to już było to? 
dzis mialam wizyte HV i rzekomo to jest calkiem normalny objaw u noworodkow 
ja poki co tylko sudocremem smaruje ta malutka dupinke i skora jest najzdrowsza w tym miejscu,rozowiutka i nie schodzi
achaaa,spotkanie mialo byc jutro... no chyba do nie konca jeszcze ze mna ok 

Trochę jestem blada, szybko się męczę i potwornie boli mnie głowa ale daję radę
To chyba często się zdarza u noworodków. Póki co smaruję tylko oliwą z oliwek. Położna mówiła że skóra musi się naturalnie zregenerowac a oliwa jest najbardziej naturalna z tych wszystkich specyfików
Już widzę efekty

strasznie ci wspolczuje ze sie zle czujesz,jak oni mogli to przegapic? zycze ci goraco abys jak najszybciej doszla do siebie ;-)