reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna - to na inervev spradza cie i zapytaja o godziny i jakie dni Ci pasuja i wtedy cie rpzydziela zapytaja tez gdzie mieszkasz......Moze byc dowód ale zazyczaj wola paszprty ale dowod moze byc!!!!!!!!wez papiero o dodatkach ale najnowsze .....

reklama
Witam :tak:
ja caly czas 2w1 mam juz po malutku dosc :wściekła/y: jeszcze zebym sie dobrze czula ale tak mnie skurcze lapia ze juz wytrzymac nie moge ale sa nie regularne :wściekła/y: no i te plecy to najgorsze bo jak mnie zlapie skurcz to z krzyza i boli strasznie :-(

doris78 ale fajnie ze wrocilas :tak: i znowu nas zostawisz czy bedziesz pisala z Pl ??

hej
melduje sie i ja:-)
Wlasnie wrocilam z surgery zrobili mi badania, ale jeszcze musze isc jutro i w piatek :-( dlatego nefretete w tym tygodniu ja odpadam chyba, ze dasz rade wpasc do mnie na kawe???
natalka90 - juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwo:tak:moze poczytasz jakas ksiazke to Ci szybciej zleci:confused:
Monika1213 - Gratulacje!!!
Dziewczyny ja tez sie zastanawiam nad jakims kursem, ale bardziej paznokcie albo fryzjerstwo sama nie wiem bo one kosztuja od £200-£800 ktoras moze robila cos takiego???

Marta84-ja nic takiego nie robiłam:no:więc Ci nic nie powiem:no:

ROKSANA-no właśnie jestem leniwa i mi się popołdniami nie chce chodzić:-ppodobają mi się te godziny jakby była szkoła albo przedszkole właśnie.A może już sobie pójdę za rok:sorry::sorry:ale bym musiała wcześniej wychodzić z zajęć:tak:

ANIA1812-kurczę nie zabardzo pamiętam ale coś około 30f:eek::eek:

NATALKA-nie wiem jak to będzie z pisaniem z Polski,bo będe u kuzynki a ona ma dzieci,które też okupują cały czas komputer:-D:-Djak dostanę się to napiszę:tak::tak:

Marta84 - ja chchiałam zrobic kurs tipsów Manchesterze ale kosztował 150Ł/7 godzin, twierdzilam ze w 7 godzin to ja napewno sie nic wiecej niz umie nie naucze:).I tez mysle o kusie fryzjerstwa ostatni tydzien nawet mailm praktyki jednej kolezance na 1 kolor robiłam, 2 kilka pasemek :-D:-D, jednej farbowałam brwi i jedna chche depilowac:D:-D:-DOdważne, albo zdesperowane:).ALe jak przestane miec miejsce w kalendarzuku:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto dopiero bd zdesperowane:)<żarcik>....A TY sie interesujesz kudełkami, pazurkami.....

Dris - a co 30Ł?:confused:

A ja jak zeszły tydzien nie maialm co robic rozpaczalm to w tym tyg przed wyjazdem non stop zajeta:), mam ndzieje ze jak wroce z PL to tez bdconiektorzy o mnie pamietac:tak::-)

Marta84 pytałaś mnie o farby, przepraszam że nie wcześniej ale umknęło mi. Nic nie wiem na ich temat i pierwsze słyszę. Ja mam zwykłe plakatówki. Myślisz że Twojej mogłyby zasmakować i zechciałaby pochłaniać większe ilości? :rofl2::szok::baffled:
Bożena te 30funtów to za garniturek do chrztu. Ania się pytała. ;-);-)

BożenaM - £150za 7h :szok::szok::szok:strasznie duzo. Ja w sumie wszystkim do okola podcinam, tylko ja to robie powoli tzn np. meskie strzyzenie to ok 30min moj M sie smieje, ze sie za bardzo staram i nigdy nie zarobie na chleb w takim tepie:sorry:
paznokcie tez umiem ladnie zdobic i tak sobie mysle, ze moze dostane ten Working Tax(czy jakos tak) i bede miala za darmo collage, to co mam siedziec w domu tylko ja jestem taki wstydzioch i nie chce mi sie samej.

roksanna1 - zdecydowanie masz racje pochlonela by je w minute:laugh2: ostatnio dalam jej make i dolewalam wode frajda byla do poki nie zrobila sie glodna:baffled::laugh2:

BOZENA M-tak jak Roksana napisała ,to cena za garniturek:tak:

ANIA1812-i co wygrałaś licytacje na ten garniturek??bardzo ładny:tak:
No i u ciebie też wielkie pakowanie już,co??

Doris - dzieki, poprostu jakos przeoczyłam ten wątek:):-D

Marta - niom ja nie tyle wstydziocha tylko moj angielski "perfect":-D:-Ddoprowadza do tego z eudaje wsytdziche:)

Ae pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej
Ja mialam tesciowa:wściekła/y: Ale na szczescie juz pojechala:tak: Maly sie cieszyl to najwazniejsze:-D:-D
Marta84- mam ksiazeczke kursow w calym leeds i okolicach i ceny sa okolo 50f za kurs ten co by cie interesowal:tak:
Doris78- no z kasia8118 to rzeczywiscie szok i do tego jeszcze nie mogli hotelu znalezc chyba do 12 w nocy:szok: A ktorego ty jedziesz?

bateria mi sie wyczerpala szybko wysylam

Do góry