reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris78- ja jade w nastepny piatek a artur dojezdza do mnie 14.07 no i tak od 16.07 gdzies bysmy ruszyli nad morze. Jak dojedziemy do gdanska to cykne . daj tylko namiar na jakis polski numer;-)

A mi sie pierwszy raz tak bardzo bardzo chce jechac bo zawsze chcialo mi sie tylko bardzo:-D:-D:-D
Szymon spi a ja mam wolne:tak: Ostatnio juz go nie klade w dzien:tak:- Roksanna1- fajnie wtedy jest co 19 albo 19.30 juz spi;-)

no no ladnie widze dziewczynki za szkolenie sie wziely :tak::tak:

ampar3 widze bardzo sie cieszysz z wizyty tesciowej :-p chyba Ci sie daty pomylily zamiast 08 napisalas 07 to juz bys w tej polsce byla :-D

doris78 to chyba nie zdaze urodzic przed Twoim wyjazdem :-(

Natalka może Marta marzeniami żyje.
Do soboty to Ty już możesz ze 3 razy urodzić :-D:-D:-D. A tak swoją drogą to te forumowe dzieciaczki tak ostatnio tylko męczą te swoje mamy i do samego końca czekają.
Ampar nie pamiętam czy Ci mówiłam, (ale chyba pisałam, już sama zgłupiałam) ja też już Mati nie kładę spać. O 8 już chrapie, czasem wcześniej.
Bożena ja też jestem gaduła, może nie aż taka jak nasze największe gaduły ;-);-);-) i nieznajomość języka mnie blokuje to dołujące.
Marta ja Ci miałam właśnie proponować żebyś sama zrobiła farby ale one się robi chyba na bazie mąki, więc odpada. :-(

Ampar- przeslij mi tez jak mozesz te namairy an kursy, moze sie na jakis skusze:]. No i o wqiele tansze niz te w Manchesterze, moze tam sie płaci za Maisto?!:szok:
A jak sie udał wypad nad morze?!

Roksanna - ja przez to siedzenie w domu to fakt ze dopiero miesiac ale wogole Uk mnie zmieniło i zmienia juz nie jestm taka gaduła:-D, o w dzien niezbyt z kim jest czasami pogadac i człowik sie wycisza, ale w PL od nastepnego tyg zamierzam sie odblokowac:-D:tak:

Roksanna1- no wlasnie pamietam ze pisalas i tez uwazam ze jak tak robie to jest super:tak:
Natalka90- dala mi sie we znaki tesciowka:wściekła/y: No ale coz juz taki jej ,, nieurok,,:-D:-D:-D:-D

BozenaM- ja mam cala ksiazeczke i tam jest mnostwo kursow w zaleznosci do ktorego collegu chce sie isc. Na tytulowej stronie jest taki adres - zobacz moze mozna zamowic ulotke- jej nazwa to PART TIME COURSES a stronka to

www. leedscitycollege.ac.uk

A nad morzem bylo super- tylko o jedna osobe za duzo:-D:-D:-D:-D

AMapr - miejmy nadzieje ze czasmi jak piszemy o zbednych osobach nie podczytuje nas ktos z najblizszych:-D:-D:-D. ALe to tzreba isc do collegu i uczyc sie okreslonego kierunku czy jak?!

Bozenam- wiem ze moja mama podczytuje wiec moze tesciowa tez- no trudno- zalicze wpadke;-) Tam sa rozne kursy np fryzjerstwo, paznokcie, gotowanie itp , cena , ilosc godzin- musisz zadzwonic pod konkretny numer i tam pewnie podaja ci date kiedy kurs sie zaczyna.

reklama
Ampar- no to lepeij uwazaj co piszesz:-D, ja lepeij nie moie nikomu z episze na forum bo zaczna czytac i dopiero bd nie bd miala wstepu do PL:-D:-D:-D
Patrzyłam na te kursy sa fajne i ceny spoko, ale z moim angileksim chyba nic z tego poprzestane chyba narazie na amatorszczyźnie!!!:/....:wściekła/y::-(

Oki uciekam spać miłej nocki!

Do góry