Marta84
Mama Mai
hej ja dopiero teraz znalazlam troche czasu bo moja gwiazda padla, ja nie wiem skad dzieci maja tyle energii
szkoda, ze nie rodza sie z przyciskiem ON/OFF 

witam nowa mamusie

nefretete101 - buhahaha "nieogolone nogi"

ale sie usmialam 

to idealnie do mnie pasuje, wogole po tym tygodniu wygladam bleeeeeeeeee
kurde moja wstala, ale pospala

doris - dzieki za adres, a co mam przyniesc???????????? moge cos gotowego w sklepie kupic?????????
aha w Halifaxie jest sklep Maja i oni biora torty z piekarni w Manchester 1kg za £12
no nic moze wieczorem znajde troche czasu,
aha sasiadka zapisuj sie na forum, bo jak nie to zakrece kurek z kawa

szkoda, ze nie rodza sie z przyciskiem ON/OFF 

witam nowa mamusie

nefretete101 - buhahaha "nieogolone nogi"

ale sie usmialam 

to idealnie do mnie pasuje, wogole po tym tygodniu wygladam bleeeeeeeeeekurde moja wstala, ale pospala

doris - dzieki za adres, a co mam przyniesc???????????? moge cos gotowego w sklepie kupic?????????
aha w Halifaxie jest sklep Maja i oni biora torty z piekarni w Manchester 1kg za £12
no nic moze wieczorem znajde troche czasu,
aha sasiadka zapisuj sie na forum, bo jak nie to zakrece kurek z kawa

.Byłam dzisiaj spacerkiem w Shipley bo miałam wizytę u położnej po drodze oczywiście obskoczyłam pobliskie sklepy i jak już dotarłam do przychodni to nie mogłam nawet się schylic do koszyka który mam pod wózkiem
.Pózniej jak już usiadłam w gabinecie to trochę mi się polepszyło,ale chyba przesadziłam dzisiaj z tym spacerkiem
.A ja nawet załapałam się dzisiaj na ważenie u położnej trochę mnie to zdziwiło bo z tego co pisały dziewczyny to tu raczej nie ważą a to już moje trzecie ważenie