sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
A ja dzis uspalam Marcela w foteliku samochodowym. Mam zaj....te metody wychowawcze
Czas chyba wziasc sie za siebie bo maly mi na glowe wejdzie.
No chyba sie zdecydowalismy na dom w BD19
Teraz od poczatku trzeba ruszyc te maszyne "mortgagowa' bo niestety tu tak jest ze nowy dom to nowy mortgage, juz troche nie mam sily na to. I nie wiem czy przez to nie bede musiala wrocic do pracy, chociaz na trzoche
Ja sie chyba zaplacze, 7godzin bez mojej marudki:-( Ale jeszcze zobaczymy
Cfcgirl trzymamy kciuki zeby to byla pomylka z tymi wynikami i zeby okazalo sie ze wszystko ok. Daj nam znac jak juz czegos sie dowiesz

Czas chyba wziasc sie za siebie bo maly mi na glowe wejdzie.No chyba sie zdecydowalismy na dom w BD19

Teraz od poczatku trzeba ruszyc te maszyne "mortgagowa' bo niestety tu tak jest ze nowy dom to nowy mortgage, juz troche nie mam sily na to. I nie wiem czy przez to nie bede musiala wrocic do pracy, chociaz na trzoche
Ja sie chyba zaplacze, 7godzin bez mojej marudki:-( Ale jeszcze zobaczymyCfcgirl trzymamy kciuki zeby to byla pomylka z tymi wynikami i zeby okazalo sie ze wszystko ok. Daj nam znac jak juz czegos sie dowiesz

najpierw nie chce wstac,potem on chce sie bawic,potem je sniadanie 40 minut
nie wiem co sie dzieje , narazie spi juz ponad godzinke :-(wiec moze jej przejdzie byla taka rozpalona , nie miala sily nawet juz plakac. daje jej duzo pic i podam jej za jakas godzinke znow paracetamol jak ebdzie temperatura . ale nie mam pojecia od czego sie pojwaila? czy to moze byc trzydniowka? jak sie objawia?? wieczorem bedzie najgorzej ...mam ja kapac czy niue?? ubrac ja cieplo czy rozebrac jak bedzie temperatura ?? pomocy , ja poskradalam juz wszystkie zmysly taks sie wystraszylam . moze to smieszne ale to jej 1 goraczka od kad sie urodzila , nawet jak chora bla to temperatury nie miala , jak bedzie znow 39... to mozna zrobic oklad na czulko ?? czy nie wolno ?? POMOCY !!!!!!!!!!!!!! Napiszcie