reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Matko jaka wstrętna pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My dzisiaj wstaliśmy o 9.15:szok::-p:-p Tzn Olivia obudziła się o 6.30 ale wzięłam ją i poszłyśmy do Marcela do pokoju. Małą pośpiewała pół godzinki i razem znów usnęłyśmy:tak:

Nefretete te saszetki to Alex pewnie dostał żeby się nie odwodnic, musisz mu jakoś to wcisnąc:baffled::sorry2: Duzo zdrówka dla małego:-)

Ogrodniczki ciekawe kiedy gra Wam się znudzi:-D Ale przynajmniej macie zajęcie w taką pogodę:baffled:

reklama
Witam w ten deszczowy poranek ja ostatnio sypiam z wiki strasznie dlugo ale to musi sie zmienic ile mozna spac myw domku kolejna sobota bez szkoly:-:)-:)-(ale nastepna juz bedzie zaliczona :-d:-d:-da wy co porabiacie pewnie na ogrodkach swoich siedzicie ja rowniez juz zasialam i do was zajrzalam
mam pytanko czy nie znacie jakis tanich lini bo ja szukam ale znajduje bardzo drogie bo niektore sa zlikwidowane :-:)-(

Hej!!!
Ja dzisiaj dopiero pierwszy raz przy kompie bo coś nam sie wczoraj popsuło(jakiś wiatraczek przy procesorze:dry:). Na szczęście J naprawił. Poza tym ja jestem przeziębiona i juz mam dosyc zatkanego nosa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na 15 mamy impreze urodzinową Filipa:-D:-D:-D

Nefretete-oj biedny ten Twój Alex. Ale jak to lekarstwo smakuje podobnie jak Smecta:baffled: to się nie dziwię że nie che tego pić. Może spróbuj właśnie jagód albo marchwianki . Nie jestem pewna ale wydaje mi się że na biegunke i wymioty dobry jest kisiel.
Kasia8118- to trzymam kciuki żebyś wytrzymała do czwartku.:tak:
Alexnow- bez internetu to jak bez reki. Dzisiaj się właśnie przekonałam:tak:
Tyniai wiki- a o jakie linie ci chodzi?

Pozdrawiam

tadaaaaaaaa !
i oto mam jeszcze internet :-)
bylismy dzisiaj po wykladziny , panele i inne jeszcze rzeczy do domu , i powiem jedno -jestesmy biedni :-:)-:)-:)-:)-(.A jeszcze trzeba kupic lodowke i kuchenke :szok:.
No nic ,pogoda nam sie poprawila ,Dominik spi a obiad juz jedzie (mam nadzieje).
Milej soboty zycze.

hej :-)

byłam w bradford na zakupach nawet mi sie udały :tak::tak:

nefretete zdrówka dla Alexa:-)

Ania1812 najlepszego dla Filipka :tak:

a ja pokazałam gre mojej mamie i biedna tez sie wciągneła :szok::-D

dobra ide na mam talent :-p

Cześć:-):-)
No pogoda paskudna ,a ja dzisiaj musiałam latać po mieście :wściekła/y:w sumie tylko z samochodu do sklepu,ale wystarczyło żeby zmoknąć:wściekła/y::-(

ANIA1812-Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:-)i jak Filip zadowolony z prezentów?/

MOJADZIDZIA-dzisiaj widzialam twoja siostre w range ,ale nawet nie zdążyłam jej cześć powiedzieć,bo mi Dawid w sklepie zwiał i go nie mogłam znaleść:wściekła/y::wściekła/y:i właśnie twoja siostar powiedziała mi gdzie jest:wściekła/y::wściekła/y:
Nigdy więcej bez wózka do sklepu z tym szajbusem nie idę:wściekła/y:

TYNIA I WIKI-to nie idż do poslkiej szkoły za tydzień bo jest zamknięta:tak:

NEFRETETE-Zdrówka dla Alexa,a jak dzisiaj lepiej??
Ja tez na biegunke daję zawsze marchewkę,banana,ale najlepiej działy jagody:tak:

RENUSKA-my tez mamy mieszkanie socjalne i jak robiliśmy remont ,to wszystkie oszczędności poszły:-:)-(

reklama
Do góry