reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam wszystkie miłe panie:-D:-D

Filipku wszystkiego naj naj naj. Mnóstwa klocków lego i spełnienia wsyzstkich marzeń:-)

Ania1812 ja też uważam że życie trzeba sobie ułatwiac. Teraz Marcel jeszcze nie kuma co to urodziny więc będzie skromnie w domku ale na 3 urodziny też kulkoland zamówię:tak:

Mojadzidzia a dowiedziałaś się może od pożyczonego od Katin męża gdziej jest ten sklep o którym gadałyśmy ostatnio?

Dorota a co ciekawego kupiłaś??

My dzisiaj nieźle pospaliśmy. Olivia obudziła się o 6.30, trochę pośpiewała, zrobiła kupę i znów zasnęła i tak spaliśmy wszyscy do 9.40:szok::-p

reklama
Ale fajnie jaki długi dzień. Już na nogach kilka godzin a dopiero 10 rano, fajnie.
Tynia przyznaj się gdzie lecisz?
Nefretete jeszcze jak coś zrobisz do jedzenia Aleksowi to możesz to posolić, bo sól zatrzymuje wodę w orgazniźmie. I jak my miałyśmy biegunkę to lekarz kazał odstawić mleko bo podrażnia żołądek. Mogłyśmy jeść tylko kaszki , kiśle gotowaną marchewkę, ryż. Z resztą wcale jeść nie chciała. A te saszetki moja piła, rozrabiałam jej z herbatką. Jak ja to spróbowałam to myślałam że zwymiotuje, a ona piła. Nie nadążałam kupować.;-);-);-):-D:-D:-D

witam.
wszystkiego naj naj dla Filipka:-)
niestety Alexowi te saszetki nie pomagaja, owocow jesc nie chce i generalnie bez zmian:-( jedyne co je to serki i dzis udalo mi sie wcisnac mus owocowy i gryza chlebka no i oczywiscie mleko chce pic tylko wieczorem co mleko wypije to zyga. wczoraj wieczorem i w nocy zygal dalej niz widzial... przed momentem usna, a jak sie obudzi to jedziemy do szpitala jeszcze raz to skonsultowac. od srody klade sie do łóżka o 3 w nocy i wstaje o 7 ja juz poprostu nie wyrabiam, a moje malenstwo to juz na maxa wykonczone. zadziwia mnie bo normalnie sie bawi choc ma momenty, ze nie ma sily reka ruszyc:-( uciekam wstawic posciel do prania... dobrze ze wczoraj kupilismy kolejny komplet poscieli bo bysmy nie mieli pod czym spac:baffled:
milej niedzieli

hej babki
Ja sie ostatnio nie odzywalam bo szykowalam impreze sobotnia i w piatek sie jeszcze troche rozchorowalam, ale to tylko zatoki wiec sie ze mnie jutro posmniejecie jak mnie zobaczycie z ogromnym czerwonym nosem "rudolfa".

FILIPKU - wszystkiego naj najlepszego od cioci Marty!!!
nefretete101 - strasznie mi szkoda Alexa z tego co piszesz to moze byc ta paskudna jelitowka (zreszta teraz bardzo duzo osob chorych) A Ty szczepilas malego przeciwko rotawirosom? moze w szpitalu cos Wam poradza jedziecie do Halifax czy do Huddersfield??? jak cos potrzebujecie to dajcie znac.

ampar - wyslalam adres - fajnie, ze bedziecie:tak::tak::tak:

jak ktos potrzebuje adres albo telefon to pisac. Juz nie moge sie doczekac jutra:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
aha zapomnialam napisac, ze moze Wam pasuje wczesniejszy przyjad tak kolo 9, bo troche sie popieprzylo z tym czasem teraz.Zreszta o ktorej bedziecie to w sumie nie ma znaczenia najwyzej bede witac w pizamie;-):sorry2:

marta niestety mnie nie bedzie bo wiki ma jeszcze kaszel i katar i nie chce zeby dzieciaczki sie od niej zarazily:-:)-:)-:)-(
roksanna ja nigdzie sie nie wybieram moja mamusia chce do mnie przyjechac sprawdzalam loty sa wolne dopiero od marca ale bardzo tanie bo do polski znalazlamza 2,47:-D:-D:-D
milej niedzieli

reklama
Czesc
U nas dzis tez było bardzo długie wylegiwanie w łozku , prawie do 11:happy2:

Kasia j Natali na wycieczce był w miejscowasc Buckden , jakies 2 godziny drogi.
nefretete ale Alex sie wymeczy , a Ty przy nim:-( jedzienie nie jest takie wazne ,pilnuj tylko zeby duzo pił.
Amper ja trafiłam na nocnej zmianie kiedys na zmiane czasu , i ta jedna godzina zamieniła sie w wiecznoasc:tak:
Ania1812 słyszłam juz kiedys a kasie w kopertach:tak: ja tez przesyłam usciski dla Filipa ,duzo zdrowka i tych klockow lego:-D
Marta 84 tylko zataki :szok: ja tak strasznie cierpiałam jak miałam chore
Mojadzidzia bardzo prosze i polecam GO na przyszłosc , o kurtce nic nie mowił.
Syliwa z tego co wiem to byli w tym sklepie i własnie Dorota kupił tam kurtke.
Doris ciekawe jak Dawidek przezyje bez Kuby. To chyba pierwsze ich długie rozstanie??

Ostatnia edycja:
Do góry