tynia i wiki
Fanka BB :)
doris dzieki za informacje mialam gdzies kartke na ktorej pisalo kiedy dzieci maja wolne ale chyba ja wyrzucilam to tylko jedna sobota wolna czy wiecej??????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a swoja droga niezly uciekinier z twojego Dawidka 

nie wiem czy ci mowil ze kupilam sobie kurtke z ktorej jestem bardziej zadowolona niz z tej z new look'a 

Dopiero zdążył złożyć 2. Jeszcze raz dzięki, że przyszliscie
Wydaje mi się, że najtańszy jest Ryanair. Szczególnie jak trafisz na jakąś promocje. My latamy do Berlina i naprawde można znależć połączenia za super cene. Znajoma leciała ostatnio z Londynu do Berlina za 50p. Kiedyś latalismy tylko Easyjet ale teraz bilety bardzo podrożały i rzadko jest jakaś fajna promocja. 

.Pogoda faktycznie dzisiaj lipna:-(.Oby jutro nas miło zaskoczyła
.mojadzidzia Olivier jak na razie jest spokojny ale zobaczymy co będzie dalej
.Najgorzej rozrabia jak nadchodzi pora spania
.Ania1812 Wszystkiego najlepszego dla Filipka:-).A dużą robiłaś imprę młodemu?Doris78 mój też czasem ucieka
ale na dział zabawek to chociaż wiem gdzie go szukac
.Gorzej jak w danym sklepie niema działu z zabawkami to zaraz marudzi że chce wyjsc
.A ja też wybrałam się dzisiaj na zakupy i standardowo nic nie kupiłam:-(.A miałam w planach kupic sobie buty
.Renuska my też już po przerabialiśmy.Niestety remonty kosztują
.
;-)
spokojny,cały czas spał nawet w nocy
ale tak napisałam na pocieszenie:-)

Leniwi są na maxa

.Ja tam na spokojne dziecko raczej nie licze
.Pewnie będzie kolejny łobuz co zrobic takie życie
.Daje rade z jednym to dam i z drugim.No trudno po kimś mają te nasze dzieci charakterki
.mojadzidzia ja pamiętam ;-).
Powiedzial ze nie bedzie sluchal pani, ze ma wazne sprawy i wychodzi
Wiec po 5 min tez pojechalam sobie na zakupy

Kiedyś chyba pytałaś o torta. Ja w końcu kupiłam w Morissonie (tym na BD10) i był pyszny. I na pewno duuużo tańszy od tych robionych na zamówienie.