Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
doris dzieki za informacje mialam gdzies kartke na ktorej pisalo kiedy dzieci maja wolne ale chyba ja wyrzucilam to tylko jedna sobota wolna czy wiecej??????
tynia i wiki zdroweczka dla Wikusi! moja mama ma ten sam problem i meczy sie od czwartku... doris78 no to na cos sie ta moja mala siostra przydala a swoja droga niezly uciekinier z twojego Dawidka Ania1812 sto lat dla Filipka Jak sie imprezka udala? kasia8118 a ty jak sie czujesz? Olivier nie dokucza ci dzisiaj? sylwia.m i co z Marcelka wysypka?pomaga mu ta masc od lekarza? katin pieknie dziekuje za pozyczenie meza nie wiem czy ci mowil ze kupilam sobie kurtke z ktorej jestem bardziej zadowolona niz z tej z new look'a
Dziekuje w imieniu Filipka za wszystkie życzenia. :-):-):-):-):-)
Doris- Filipek jest bardzo zadowolony. Dostał mnóstwo prezentów w tym 5 zestawów Lego (na szczęście każdy inny). Także tatus ma roboty na całą niedziele. Dopiero zdążył złożyć 2. Jeszcze raz dzięki, że przyszliscie
Tyniaiwiki- ja to jakaś dzisiaj niekumata jestem Wydaje mi się, że najtańszy jest Ryanair. Szczególnie jak trafisz na jakąś promocje. My latamy do Berlina i naprawde można znależć połączenia za super cene. Znajoma leciała ostatnio z Londynu do Berlina za 50p. Kiedyś latalismy tylko Easyjet ale teraz bilety bardzo podrożały i rzadko jest jakaś fajna promocja.
Roksanna- na szczęście panie z kulkolandu sprzątały
mojadzidzia- imprezka bardzo udana. Filip przeszczęsliwy bo goście trafili z prezentami. A ja byłam troszke zdziwiona bo dostał od dwóch kolegów z klasy (angoli) pieniadze w kopercie. U nas to raczej niespotykane. Z tego oczywiście też się cieszył bo zbiera na następne Lego. Maniak
Hej u mnie już cisza w domku jeden śpi a drugi ogląda film.Pogoda faktycznie dzisiaj lipna:-(.Oby jutro nas miło zaskoczyła.mojadzidzia Olivier jak na razie jest spokojny ale zobaczymy co będzie dalej .Najgorzej rozrabia jak nadchodzi pora spania.Ania1812 Wszystkiego najlepszego dla Filipka:-).A dużą robiłaś imprę młodemu?Doris78 mój też czasem ucieka ale na dział zabawek to chociaż wiem gdzie go szukac .Gorzej jak w danym sklepie niema działu z zabawkami to zaraz marudzi że chce wyjsc.A ja też wybrałam się dzisiaj na zakupy i standardowo nic nie kupiłam:-(.A miałam w planach kupic sobie buty.Renuska my też już po przerabialiśmy.Niestety remonty kosztują .
KASIA8118-no to będziesz miała spokojne dziecko:-)mój Kubus tez pamietam na noc ,zawsze brykał mi w brzuchy,bałam się że urodzi mi się nocny marek,a tutaj odwrotnie było spokojny,cały czas spał nawet w nocy
Oczewiście zaruje bo wiadomo każde dziecko jest inneale tak napisałam na pocieszenie:-)
TYNIA I WIKI-tylko teraz ta sobota bedzie wolna ,bo są ferie w szkołach
ANIA1812-mojaj znajomej córka też dostała w kopercie pieniądze też byłam w szokuLeniwi są na maxa
MOJADZIDZIA-ciekawe czy nasze dzieci wiedzą żeby dłużej pospać
Doris78 Krystian też z tego co pamiętał najwięcej wiercił się wieczorami jak był jeszcze w brzuszku .Ja tam na spokojne dziecko raczej nie licze .Pewnie będzie kolejny łobuz co zrobic takie życie.Daje rade z jednym to dam i z drugim.No trudno po kimś mają te nasze dzieci charakterki .mojadzidzia ja pamiętam ;-).
Hej
Ja w polowie wyspana jestem- dobrze ze w nocy godzina dluzej dla mnie bedzie
Ania1812- WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA FILIPA;-) Doris78- moj szymon dzisiaj 5 min wytrzymal w przedszkolu Powiedzial ze nie bedzie sluchal pani, ze ma wazne sprawy i wychodzi Wiec po 5 min tez pojechalam sobie na zakupy Marta84- czy wyslesz mi adres do siebie bo moze i ja sie wybiore. Jutro wysle ci wiadomosc rano czy dam rade to jeszcze kaske bym zgarnela po drodze;-) Ja chyba tez nie mam twojego numeru tel Nefretete- szymonowi tez nic nie wcisniesz. Jedyne co moge polecic to kupic smecte w polskim sklepie, rozrobic w odrobince mleka, do strzykawki i na sile- u mnie to jedyna ale skuteczna metoda mojadzidzia- to dobrze ze nie mam nocki dzisiaj bo bym musiala stac godzine dluzej
Witam z ranka!!!
Widze, że dzisiaj jestem pierwsza.
Jeszcze raz dziekuje za zyczenia dla Filipa.
Mojadzidzia- ja oczywiście zapomniałam o zmianie czasu. Dobrze, że chcociaż J ma głowe na karku.
Kasia8118- imprezka była na 13 dzieci. Przyszło 12 bo jeden sie pochorował. Nawet nie wyobrażam sobie żebym miała robić w domu. Tyle dzieicaków to by chyba dom rozniosły Kiedyś chyba pytałaś o torta. Ja w końcu kupiłam w Morissonie (tym na BD10) i był pyszny. I na pewno duuużo tańszy od tych robionych na zamówienie.
Lece usypiać małego bo już marudzi. Miłej niedzieli