reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
tynia i wiki zdroweczka dla Wikusi! moja mama ma ten sam problem i meczy sie od czwartku...:dry:
doris78 no to na cos sie ta moja mala siostra przydala :-D:-D a swoja droga niezly uciekinier z twojego Dawidka :-D:-D
Ania1812 sto lat dla Filipka Jak sie imprezka udala?
kasia8118 a ty jak sie czujesz? Olivier nie dokucza ci dzisiaj?
sylwia.m i co z Marcelka wysypka?pomaga mu ta masc od lekarza?
katin pieknie dziekuje za pozyczenie meza :-D:-D nie wiem czy ci mowil ze kupilam sobie kurtke z ktorej jestem bardziej zadowolona niz z tej z new look'a :tak:

Dobry wieczór!!!

Dziekuje w imieniu Filipka za wszystkie życzenia. :-):-):-):-):-)

Doris- Filipek jest bardzo zadowolony. Dostał mnóstwo prezentów w tym 5 zestawów Lego (na szczęście każdy inny). Także tatus ma roboty na całą niedziele.:-D:-D:-D Dopiero zdążył złożyć 2. Jeszcze raz dzięki, że przyszliscie:tak:
Tyniaiwiki- ja to jakaś dzisiaj niekumata jestem:tak: Wydaje mi się, że najtańszy jest Ryanair. Szczególnie jak trafisz na jakąś promocje. My latamy do Berlina i naprawde można znależć połączenia za super cene. Znajoma leciała ostatnio z Londynu do Berlina za 50p. Kiedyś latalismy tylko Easyjet ale teraz bilety bardzo podrożały i rzadko jest jakaś fajna promocja.
Roksanna- na szczęście panie z kulkolandu sprzątały:-p:-D

Dobrej nocy

mojadzidzia- imprezka bardzo udana. Filip przeszczęsliwy bo goście trafili z prezentami. A ja byłam troszke zdziwiona bo dostał od dwóch kolegów z klasy (angoli) pieniadze w kopercie. U nas to raczej niespotykane. Z tego oczywiście też się cieszył bo zbiera na następne Lego. Maniak:-D

Hej u mnie już cisza w domku jeden śpi a drugi ogląda film:tak:.Pogoda faktycznie dzisiaj lipna:-(.Oby jutro nas miło zaskoczyła:sorry2:.mojadzidzia Olivier jak na razie jest spokojny ale zobaczymy co będzie dalej :cool:.Najgorzej rozrabia jak nadchodzi pora spania:wściekła/y:.Ania1812 Wszystkiego najlepszego dla Filipka:-).A dużą robiłaś imprę młodemu?Doris78 mój też czasem ucieka :tak:ale na dział zabawek to chociaż wiem gdzie go szukac:-D .Gorzej jak w danym sklepie niema działu z zabawkami to zaraz marudzi że chce wyjsc:tak:.A ja też wybrałam się dzisiaj na zakupy i standardowo nic nie kupiłam:-(.A miałam w planach kupic sobie buty:cool:.Renuska my też już po przerabialiśmy.Niestety remonty kosztują :cool:.

Ostatnia edycja:
KASIA8118-no to będziesz miała spokojne dziecko:-)mój Kubus tez pamietam na noc ,zawsze brykał mi w brzuchy,bałam się że urodzi mi się nocny marek,a tutaj odwrotnie było :-Dspokojny,cały czas spał nawet w nocy:tak:
Oczewiście zaruje bo wiadomo każde dziecko jest inne:tak:ale tak napisałam na pocieszenie:-):-D

TYNIA I WIKI-tylko teraz ta sobota bedzie wolna ,bo są ferie w szkołach:tak:

ANIA1812-mojaj znajomej córka też dostała w kopercie pieniądze też byłam w szoku:szok::szok::szok:Leniwi są na maxa:-D:-D

MOJADZIDZIA-ciekawe czy nasze dzieci wiedzą żeby dłużej pospać:-D

Doris78 Krystian też z tego co pamiętał najwięcej wiercił się wieczorami jak był jeszcze w brzuszku :tak:.Ja tam na spokojne dziecko raczej nie licze :no:.Pewnie będzie kolejny łobuz co zrobic takie życie:tak::-D.Daje rade z jednym to dam i z drugim.No trudno po kimś mają te nasze dzieci charakterki :-p.mojadzidzia ja pamiętam ;-).

Hej
Ja w polowie wyspana jestem- dobrze ze w nocy godzina dluzej dla mnie bedzie:tak:

Ania1812- WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA FILIPA;-)
Doris78- moj szymon dzisiaj 5 min wytrzymal w przedszkolu:wściekła/y: Powiedzial ze nie bedzie sluchal pani, ze ma wazne sprawy i wychodzi:wściekła/y: Wiec po 5 min tez pojechalam sobie na zakupy:-p
Marta84- czy wyslesz mi adres do siebie bo moze i ja sie wybiore. Jutro wysle ci wiadomosc rano czy dam rade to jeszcze kaske bym zgarnela po drodze;-) Ja chyba tez nie mam twojego numeru tel:dry:
Nefretete- szymonowi tez nic nie wcisniesz. Jedyne co moge polecic to kupic smecte w polskim sklepie, rozrobic w odrobince mleka, do strzykawki i na sile- u mnie to jedyna ale skuteczna metoda
mojadzidzia- to dobrze ze nie mam nocki dzisiaj bo bym musiala stac godzine dluzej:-D:-D:-D

reklama
Witam z ranka!!!
Widze, że dzisiaj jestem pierwsza.
Jeszcze raz dziekuje za zyczenia dla Filipa.
Mojadzidzia- ja oczywiście zapomniałam o zmianie czasu. Dobrze, że chcociaż J ma głowe na karku.:tak::tak::tak:
Kasia8118- imprezka była na 13 dzieci. Przyszło 12 bo jeden sie pochorował. Nawet nie wyobrażam sobie żebym miała robić w domu. Tyle dzieicaków to by chyba dom rozniosły:-D Kiedyś chyba pytałaś o torta. Ja w końcu kupiłam w Morissonie (tym na BD10) i był pyszny. I na pewno duuużo tańszy od tych robionych na zamówienie.

Lece usypiać małego bo już marudzi. Miłej niedzieli

Do góry