reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej kochane :-)
u mnie sa goscie i wpadłam na chwilke tylko ale tutaj cichutko cos

sylwia zapominam zawsze zapytac sie Ciebie bo przyszla mi jakas forma o te 250 funtow dla malej zeby jej konto zalozyc ale nie wiem jak ja wypisac za bardzo bo tam jest ze trzeba podac numer jakigos voucheru a ja zadnego nie dostalam i nie wiem :-( mam nadzije ze wiesz o co mi chodzi :sorry2:

Czesc wszystkim:)\

Kurcze wystarczy jeden dzien nie wejsc na forum i jest juz troche do nadrobienia:-)
My dzisiaj mielismy pobudke o 7 i powiem troszke sie nie wyspalam:-p ale na szczescie moja corcia sie zlitowala troszke nad nami i leniuchowalysmy chyba do 11:-p troszke pospalysmy troszke pobawilysmy sie i tak jakos zleciallo. Potem zakupki no i teraz trzeba cos napisac i zajrzec do ogrodka:tak:

Natalka Ty nie dostaniesz tych 250 tylko możesz założyc konto oszczędnościowe na które oni wpłacą 250 teraz i 250 jak skończy 7 lat:tak:
Przy Marcelu ten voucher dostałam a przy Olivii już nie więc nie wiem skąd go brac. My w każdym bądź razie jeszcze konta dzieciom nie założyliśmy:zawstydzona/y: A zbieram sie do tego już 2 lata:zawstydzona/y:

Sylwia my podobnie zbieram sie juz koło 2 latek do załozenia tego konta:zawstydzona/y: myslisz ze jeszcze nic nie przepadło , ze to dalej jest aktualne.
Mojadzidzia byłom w sobote w tescko i jak nigdy brakło mleka łaciatego :baffled: ale pamietam o Tobie i na pewno kupie.

hej laski
ja tylko na chwile,bo od wczpraj straszie zle sie czuje:-( mam temp. i tak mnie boli glowa,ze jak zawsze staram sie nie brac tabletek to dzis zjadlam ich cala mase. w dodatku nikoli zeby ida i tez ma tem i jest taka nieznosna:-(

co do tego voucheru to musicie zwiac pod uwage,ze zakladajac to konto jestescie zobowiazane dokonywac na nie comiesiecznych wplat.i dopiero dziecko gdy skonczy 18 lat jest upowaznione do wypalty z konta. pieniadze tak nak na gieldzie-moga spadac albo zwiekszac swoja wartosc. my tego onta nie zakladalismy.

Witam , ja tylko na chwilę. Ale cały czas Was podczytuję, tylko jakoś weny brak. No i ogródek zajmuje sporo czasu :zawstydzona/y::tak::-D:szok: .
Marta84 ja też poproszę o adres i telefon. Myślę, że uda mi się przyjechać, ale na 100% nie obiecuję. Na 99 ;-) . Najszybciej byłabym na 10 , bo wcześniej się nie wyrobię. A i dziękuję za zaproszenie :tak: .
A tak ostatnio się bawiło moje dziecię

AgnieszkaUK to zależy jaki typ konta wybierzesz:tak: Możesz wziac ze stałym oprocentowaniem (niższym niż to o którym Ty pisałaś) i wtedy masz pewnosc że to co włożysz to dziecko wybierze po ukończeniu 18 lat:tak:

Katin nie mam pojęcia czy nie jest za późno:baffled:

My w każdym bądź razie stwierdziliśmy że bardziej się opłaca założyc zwykłe konto oszczędnościowe i wpłacac tam tyle ile chcesz bo na tamtym możesz wpłacic max 100ł miesięcznie

reklama
Jeżeli chodzi o konto oszczędnościowe dla dziecka, to jeżeli do roku go się nie założy to oni sami zakładają. Później dostaje się informację listem w jakim banku jest to konto i jego nr. My tak mieliśmy i dwie moje znajome też.

Do góry