Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Natalka wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń i pociechy z Claudusi;-)
Kasia.j faktycznie masz pecha w tej ciąży:-( ale dzidzia na pewno Ci wszystko wynagrodzi
Marta84 dziękujemy ślicznie za imprezkę:-) Marcel zasnął mi już na pierwszym zakręcie i śpi do tej pory więc musiał byc baaaaardzo zmęczony i stąd ten jego płacz
Mojadzidzia jak Rafałowi powiedziałam że z Tobą pojadę po deskę to mnie wyśmiał i zapytał jak chcemy ją spakowac do samochodu pełnego dzieci Hehe a ja zupełnie o tym nie pomyślałam
Zamówię przez neta ale i tak dziękuję za propozycję pmocy;-)
Hej my tez dawno już w domku .Marta84 dziękujemy serdecznie za gościne;-).Pewnie jeszcze sprzątasz po imprezce.Ampar3 dzięki za podwiezienie;-).Zapomniałam się zapytac Ciebie czy w czwartek idziemy na kulki.Natalko Wszystkiego Najlepszego:-).Sylwia.m dzięki za paczuszkę ;-).A teraz informacja dla tych co nie było na imprezce. Jeszcze nie urodziłam.Ale nocka była kiepska:-(.I dzisiaj też jestem do niczego ale bardziej psychicznie niż fizycznie:-(.Mój mały przewrócił się jeszcze na parkingu i ma wielką śliwę na czole:-(.mamatrójeczki szybka jesteś nawet zdjęcia już mamy z imprezki;-).
hej
My juz tez dawno w domu. Placki ziemniaczane artura palce lizac- nawet szymon zjadl poltora mamatrojeczki- fajnie ze cos ci psychicznie dalo to wyrwanie sie z domu;-) Kasia8118- ja chetna jak zawsze- tylko rano musze po zwolnienie wyskoczyc:-) Marta84- dzieki za imprezke- glosno bylo nastepnym razem zostaniemy dluzej- albo wy u nas;-) Nefretete- czyzbym znowu zalapala sie na parapetowke Sylwiam- znowu nie oddalam ci torby
hej dziewczyny
super, ze imprezka sie wam udala.MAJECZKO jeszcze raz wszystkego naj naj naj z okazji roczku. natalka-100 lat
a ja dzis biegunke dostalam:--( i sie tak mecze caly dzienna szczescie nikoli juz lepiej kasia1881-moje ostatnie noce z brzuszkiem tez byly meczace,3maj sie :-)
Natalka...wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia i pociechy z corci.
Marta...dzieki jeszcze raz za goscine:-)
Kasia...3maj sie juz blizej niz dalej tylko pamietaj czekaj na tesciowke
Sylwia... dzis mowilam Ci o mieszkaniu i niestety juz jest nie aktualne dowiedzialam sie jak tylko weszlam do domu no i dalej trzeba cos szukac a mialo byc tak pieknie
wiecie co bo mój w sobote wychodzi do kumpla wieczorem i tak sobie pomyślałam ze może sa chetne zeby do mnie przyjechac?? bo mam chate wolna wiec zapraszam ;-) co wy na to ??
Natalko wszystkiego naj naj naj
ampar3 parapetowka bedzie na bank
normalnie juz sie nie moge doczekac jak podpiszemy ta umowe i wrecze landlordowi wypowiedzenie
tak juz dzisiaj sie zastanawiam co mozna pakowac, a czego trzeba sie pozbyc... mam troche rzeczy ktorych nie potrzebujemy juz
ide baniowac hehe
Hej Kobitki Natalka wszystkiego Naj Najlepszego Oraz dla Wszystkich ostatnich solenizantów wielkie buziaki Ja niestety dzisiaj nie mogłam dotrzec to Marty :-(bo przypomnialm sobie ze jeszce przed urlopem obiecalm kumpeli ze jej gwazdeczki popilnuje.A jak sie okazało o10.00 to dopiero jutrobo na dzisiaj juz sobie kogos znalazła.A potem tu juz ci marta nie chcialm d...y zawracać z adresem.ale widze ze imprezka sie super udała:-).i to najwazniejsze.
Mi juz siostrzyczka do Pl dotarła i jest mi strasznie smutno.Fajnie tak mieć tu kogoś przy sobie.
ale nic jeszce pare dni i dojde do siebie;-) Kasia8118 3maj sie jeszce pare dni i bedziesz miala swojego wiercipiętke:-)
Wielkie buziaki i duzo zdrówka dla maluszków;****
Uciekam obadek robić bo moja połowa właśnie dzwoniła ze jedzie do domku.papapapa