reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej hej:-):-)
Ja wkoncu wolna,zjechaliśmy do domu dopiero o 16 .00:dry::dry:
No ale przynajmniej prezent kupionyw sumie to sie nie wysiliłam -perfum kupiłam standardowo:-D:-D

NATALKA-wszystkiego najlepszego kochana:-)pociechy z Claudii i zyczę Ci szczęścia w miłośći:tak::tak:

MAMATROJECZKI-szybka jesteś ,ale zdjęcia fajne:-)

MARTA84-dzięki za gościnę:-)jak ogarnełaś chatkę?/

NEFRETETE-kurtke zostawiłam u Marty:tak:Oby Wam wyszło z domem,:-)

AGAAM-a co Wy tez szukacie domku??w Wyke,czy gdziekolwiek??

ASINKA Z -zdrowka dla rodziny:tak:oj pecha miał twoj mąż:-(to dobrze że nic gorszego sie nie stało

MOJADZIDZIA-tutaj mozesz poczytac na ten temat:tak:
HM Revenue & Customs: How claiming Child Benefit can protect your State Pension

reklama
Hello!!!
Jeszcze raz dziękuje za życzenia dla Filipa. Ale lepiej żeby nie dostawał już Lego bo ja dostane szału. Wszedzie pełno klocków się wala. :no:
Nie mogłam wcześniej napisać bo Adam miał znowu dzień rączkowy. Poza tym była HV i Adam bardzo mało przybrał na wadze. Przez 3 tyg. tylko 150g. No i oczywiscie bardzo mnie to martwi. Tym bardziej, że nie chce jeść nic innego tylko cycuś:baffled::baffled::baffled: Ale HV mnie pocieszała, że wg siatki centylowej jest wszytko ok bo jest mniej więcej na tym samym poziomie od urodzenia.

Natalia-dużo zdrowia, szczęścia,miłości i wogóle wszystkiego naj naj:tak::tak::tak: Ja niestety nie będe mogła przybyć na impreze bo będe miała gości z Pl
Nefretete- ale super, że chatka Wam się podoba. :-)
Ampar- ale mi zrobilaś smaka na placki ziemniaczane:-p:-p:-p Ale nie mam aktualnie ani jednego ziemniaka:no::dry:
Kasia.j- powodzenia u dentysty
Katin- my robiliśmy impreze na BD10. Płaciłam 6 funtów za osobe.W cenie był posiłek (do wyboru), torebki z prezentami dla gości, jakiś prezent dla Filipa. Aaaa i za Filipa nie musiałam płacić. Minimalnie musi być 8 dzieci.
Kasia8118- jak przeczytałam, że Cie przeczyściło to też pomyslałam że się zaczeło. A boisz się przed porodem? Bo ja przy drugiej ciąży byłam bardziej zestresowana. Chyba dlatego że już wiedziałam co mnie czeka:szok:

Miłego wieczoru

Ania 1812 ja podobnie przed drugim porodem byłam bardziej zestresowana. Mozesz mi wysłac dokładny adres tej kulkolandi na db10

Jstysiak fajnie miec tu kogos racja. Siostra pierwszy raz była u Ciebie ? podobało sie??
Nefretete chyba nie bedziesz dzis spac:-D :-D ja tez tak wszysto przezywam , planuje i rozmyslam:tak:

Jutro dzien wolny chyba poswiece sie i zrobie dziecia ruskich :-), jak D wroci z serem , bo własnie pojechał do Piknika

Ania1812 boje się,ale w dużej mierze to przez to że będę rodzic w obcym kraju pierwszy raz.Ale faktem jest że w pierwszej ciąży prawie wogóle się nie bałam tego co mnie czekało a teraz wiem jak to boli i się denerwuje.

hej babki ja dopiero teraz zasiadam bo jeszcze do sklepu pojechalam:tak::tak::tak:
Dziekuje bardzo wszystkim za przybycie, szkoda tylko, ze nie mam wiekszej chaty:-:)-:)-(
spadam na kolacje wiec popisze jutro i zdjecia dodam przy okazji

aha Dorotka Tom Tom naprawiony (ma nowa aplikacje czy cos takiego:baffled:) czeka na odbior ;-):tak:

Już rozwijam :)
Natalka 100 lat dla Ciebie i całusy. Ja jeszcze nie wiem jak w sobotę. O której planowałaś?
Marta84 dałaś radę z ogarnięciem chatki. A jeżeli chodzi o rozmiary to owszem. Grono się poszerzyło i to zdrowo więc jeszcze trochę każda będzie musiała ;-);-);-). Jak Maja? Poszła jeszcze spać?

Natalka zapomniałam Ci odpisac.Jeżeli chodzi o sobote to ja odpadam bo po pierwsze będzie już teściowa a po drugie to już raczej nie mam co ryzykowac i za daleko się wypuszczac z domu na imprezki:tak:.Ale mam nadzieje że uda mi się jeszcze kiedyś odwiedzic Ciebie.

reklama
MARTA84-wielkie dzięki:-)jakos się spikniemy w następnym tygodniu:tak:bo ten tydzien jakoś cały mam zajęty:szok::szok::-D:-D

NATALKA-ja na taką wieczorna imprezkę odpadam bo mój pracuje:-(

KATIN-ale z ciebie dobra mama:tak::-)fajnie ze dzieci Ci zjedzą ,ja tez bym kiedys sie skusiła i zrobiła,ale mój Kuba ....ach szkoda gadać:-D:-D

Do góry