reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

marta84 dziekujemy za imprezke,bylo bardzo milo i sympatycznie :tak:
doris78 dzieki za linka,pozniej poczytam :tak:
sylwia.m dobrze ze chociaz R ma glowe na karku :-D:-D:-D juz sobie wyobrazam jakbysmy sie gimnastykowaly z ta deska :dry:
natalka1990 wszystkiego najlepszego,zeby ci sie ulozylo wszystko tak jak chcesz :tak:;-)
katin naprawde dobra mamusia ;-) ja nie pracuje a jakos ostatnio nie chce mi sie wcale gotowac :baffled:
nefretete101 gratuluje!!! wcale sie nie dziwie ze jestes podekscytowana :-)

reklama
To znowu ja:-D
Katin- The George&Dragon, Appreley Road, Apperley Bridge BD10 0PU
kasia8118- na pocieszenie;-) drugi poród przeważnie jest krótszy i mniej bolesny. U mnie tak było. A poród w Anglii też bardziej mi się podobał bo miałam barzdo sympatyczne położne. No i mogłam po 6 godzinach iść do domu:tak:

Życze dobrej nocy

Hej
Moj Hubert nie ciekawie sie czuje ,mam obawy ze bedzie miał nawrot tej choroby z kwietnia:-( Dzis w nocy bardzo mało spał , wstał o 6.30 i cały czas lezy:-(mam nadziejw ze jest to zwykłe osłabienie przy przeziebieniu.
Natalko w takiej sytuacji ,trudno mi cos powiedziec o sobacie:sorry:
Aniu 1812 dzieki za adres.
Doris a u mnie D kreci nosem na ruskie:baffled:
Mojadzidzia jak dzieci były młodsze i nie upominały sie, to tez trzymałam sie zdala od takich wyczynow:tak: no i gotowac tez nie lubie.
Kasia 8118 juz w sobate masz tesciowa:szok: chyba doszło do mnie ze to naprawde koncowka ciazy:tak:

witam kobietki:-):-):-)
ta pogoda mnie dobija juz:wściekła/y::wściekła/y:nie ma co robic a mala ma jeszcze wolne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no coz taka Anglia:tak::tak:
dziewczyny moze macie ochote mnie jutro odwiedzic:confused::confused:czekam na odpowiedzi
:tak::tak:
katin-zdrowka dla Huberta:tak::tak:
milego dnia wam zycze:tak::tak::tak:

Hej wszystkim, Na poczatek dla solenizantow 100 lat i duzo zdrowka zycze!!!!
Wiecie co ale ze mnie gapa dzis.:tak: Pojechalam sobie dzis na play grupe a tu nie ma a dlaczego bo szkoly maja wolne i play grupa tez:tak:hahhahahaha A moja malenka to dzis humorek ma taki rozny. A pogoda znow paskudna, my juz na zakupach bylismy a teraz w domku siedzimy i bajusie ogladamy.

Hej widzę ze wszystkie w ogródkach od rana ciężko pracują i na forum nie mają czasu:cool:.No trudno kasa czasem ważniejsza:cool:.Pogoda taka jakaś nijaka i czaje się żeby wyjsc z domu i jakoś zebrac się nie mogę :sorry:.alexnow ja na pewno odpadam jutro mam położną :tak:.Mam nadzieje już ostatni raz:confused:.Dziewczyny jak tam u was z pocztą?Docierają paczki bez problemu?Bo u mnie kiepsko przez te strajki :wściekła/y:.

hej tutaj mam pare zdjec niestety dopiero wczoraj zorientowalam sie, ze nie zrobilam ich zbyt duzo. Naszczescie mamatrojeczki tez troche napstrykala;-):tak::tak::tak:

Załączniki

• _1016827.jpg
    _1016827.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 50
  • _1016831.jpg
    _1016831.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 56
  • _1016836.jpg
    _1016836.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 51
  • _1016837.jpg
    _1016837.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 49
  • _1016838.jpg
    _1016838.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 53
  • _1016841.jpg
    _1016841.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 51
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 52
ale tragiczna jakosc wyszla. Jak ktos chce lepsza to najwyzej wysle na prv.
Kasia8118 - ja na swieczke z ebay czekalam miesiac:szok: tragedia.

aha a moja cora wczoraj padla na 3 godziny jak wstala to dopiero sie rozkrecila i zaczela opowiadac tacie o imprezie:eek::laugh2: aha no i balon okazal sie najlepsza zabawka:-p:laugh2::laugh2::laugh2: w nastepnym roku same balony prosimy. Dzisiaj jak rano wstala to tylko bylo wielkie yyyyyyyyyyyy jak zobaczyla swoj kacik z zabawkami i dawaj mialam spokoj przez 2 godziny:-D:-D:-D
Roksana usmialabys sie dzisiaj jakbys zobaczyla Maje z filizanka nozem i talerzykiem. Zdziwilam sie, ze zakumala o co z chodzi:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry