reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118 jak tam śliwka Krystiana? Biedaczek....ale musiało byc płaczu:-( Do mnie paczki przychodzą normalnie:tak: Dzisiaj np dostałam 4:-p:-D I te co ja wysłałam doszły na czas:tak:

Natalka ja na sobotnią imprezkę róznież się nie piszę:-( Po pierwsze muszę planowac taki rzeczy z wyprzedzeniem, po drugie Rafał ostatnio dużo pracował i jakaś stęskniona za nim jestem więc wolę posiedziec w domku tym bardziej że całkiem niedawno byłam na imprezce z Wami:tak:

Alex my jutro na posiadówie u rodziców więc odpadamy ze spotkania u Ciebie, ale następnym razem się skuszę;-)

Marta84, Mamatrójeczki super zdjęcia:tak: Tylko widzę że jednej mamusi wąsy urosły:-D;-)

Katin
jak pierożki wyszły??? Ja podobnie jak Twój D ruskich nie cierpię:rofl2:

Moje dzieciurki śpią i ja chyba też pójde poleżec bo oczy mi się kleją normalnie:szok:

Sylwia pierozki juz gotowe , pierwsza porcja zaliczona:-p ja tez jestem bardzo senna ,chyba przykleje sie na chwile do poduszki:-D
Marta84 widze ze Roksanie koncik zabaw tez przypadł do gustu:tak:

kasia1881 bo ze mna kiepsko było bo miałam anemie silna i chodzic prawie wogole nie moglam bo oni tymi kleszczami w srodku mnie porozrywali :wściekła/y: a no bo ja Tobie mojego porodu nie opowiadalam to lepiej opowiem Ci jak urodzisz ;-)

Sylwia.m no mały śliwę ma i to dosyc sporą chociaż spodziewałam się jeszcze większej:sorry:.Natalka no to pewnie wspomnienia z porodu kiepskie:sorry:.Ja z pierwszego też mam niezbyt miłych ale to ze względu na położną i ogólnie personel:cool:.

Sylwia dzięki, na pewno skorzystam, będę teraz w Polsce się zaopatrzę ale z doświadczenia wiem że w Polsce czasami droższe kosmetyki są niż tu.
Kasia8118 to się musiał wyłożyć jak ma śliwę.
Mojadzidzia ja już z Tobą na miast nie chodzę bo tylko kasę wydaję :-):-);-) i jeszcze pożyczam od Ciebie.:tak: Oczywiście żartuję.
Alexnow ja jutro też nie mogę.
Katin bo ta Maja taka fajna jest. Słodka i ładnie chciała się bawić.
Marta84 jeśli jeszcze kiedyś napiszesz że Maja jest nieznośna to Ci nie uwierzę i już;-);-) Ona jest rozkoszna.

Dziewczyny zapisujcie się do gildii.:tak::tak::tak:

Hejka

Ja sie pozbylam dzis tego strasznego bolu i przy okazji zeba. No ale po dzisiejszej nocy wszystko sie wyjasnilo, to nie osemka powodowala bol tylko szostka. Teraz troche szczeka mnie boli po wyrwaniu ale to sie da przezyc. Troche mialam przejsc z rana, bo najpierw chcieli rwac, potem jednak ratowac (kanalowka) w koncu jednak rwanie. Ale tak mnie nastraszyli z tym znieczuleniem, ze zaczelam mdlec.
B sie potem ze mnie smial, ze kilka godzin boli porodowych przezylam, urodzilam dziecko bez znieczulenia, a tu jakas gadka mnie postraszyli i zemdlalam. Ale mam nadzieje, ze juz sie wszystko wyjasnilo i teraz bedzie w porzadku.

Ania1812 - nie zrazaj sie z karmieniem, moj Maciek do 8 miesiaca nie tknal niczego innego nic moje mleka, a potem tylko domowe gotowanie, zadnych sloiczkow, takze sie nie martw, poki waga istotnie mu sie nie zmienia to sie nie denerwuj, teraz juz maluch nie co zwalnia z przybieraniem

Pozdrawiam wszystkich

hej
ja dzis zaliczylam wizyte u lekarza.nie musze mowic ze wyszlam zdenerwowana z przychodni-normalka tutaj. przyszlam po tabletki antykoncepcjne-dostalam, ale ,mowie ze mam problem z biodrami,ze nie moge zalozyc nogi na noge i strasznie mnie bola jak dlugo chodze lub dlugo stoje:-( bylam z tym kiedys w pl ale skierowali mnie na zabiegi i naswietlanie. ona sie mnie pyta czy lekarze stwierdzili dlaczego sie tak stalo, a ja mowie ze nie.i uslyszalam od niej ze jezeli w pl lekarze mi nic nie stwoerdzili to ona tez nie wie co mi jest:szok::laugh2: buchnelam tylko smiechem.no coz za inteligencja i podejscie do pacjenta. powiedziala ze pobiora mi krew i sprawdzi czy to nie anemia.w kazdym badz razie moze da mi skierowanie do fizjoterapelty.ale to moze:eek: w tylku ja mam. jedziemy z R do polskiej przychodni w Menchaster w polowie listopada. o moim przeziebieniu to nawet nie powiedzilam,bo by mnie wywalili z przychodni(niby swinska grypa). normalnie szok. aaaa mowie do niej ze chcialabym sie skonsultowac z dietetykiem w sprawie mojej wagi,a ona do mnie ile razy jem warzywa i owoce-odp ze nie czesto. a ona -powinno sie jesc 5 razy dziennie warzywa i owoce. i koniec tematu dietetyka

reklama
roksanna1 :evil::-D;-) nie powinnas plakac bo dzieki mnie przynajmniej nie zmarzniesz w nocy jak Ł nie bedzie chcial cie przytulic :-D
agnieszkaUK wg mnie to ty masz jakiegos strasznego pecha i trafiasz na samych glupich ludzi :eek: mam nadzieje ze lekarz w manchesterze bedzie ci w stanie pomoc0-powodzonka ;-)
kasia.j szkoda mi ciebie jak mowisz o kolejnych dolegliwosciach :-( strasznie sie wycierpisz podczas tej ciazy ale pierwszy krzyk twojego maluszka wynagrodzi ci wszystko :tak:
a ja poszlam dzis z moja mama do GP i tak sie strasznie zmartwil jej stanem ze najpierw obdzwonil kilku specjalistow a pozniej od razu wyslal nas do szpitala do Leeds na konsultacje i badania,konkretnie zalatwiona sprawa :tak: ale zmeczona jestem straszliwie!!!!

Do góry