mojadzidzia
Fanka BB :)
kasia8118 raz jeszcze gratulacje dla obojga rodziców !!! prześliczny aniołeczek aż chce się wycałować 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobra jestes ja nawet sniadania jeszcze nie zjadla a co dopiero o obiedzie myslec a o balaganie nie wspomne

to o ktorej miałaś pobudkę??
trzeba spełniać swoje marzenia
dopoki sama możesz zdecydować,bo potem to już dziecko zdecyduje

. Cholernik się nie przypucował
. Ale jestem dumna 

. Najlepsze to to, że właśnie wg papierów to 4 grudnia minąłby termin na odwołanie 

. Cwaniara. Mój brat był z mamą i mówi, że poprosi kierownika, a ona, że nie ma , będzie jutro. Wiec mama z bratem wyszli z pokoju. Ale brat poszedł jeszcze na piętro się dowiedziec z kim można jeszcze pogadać i wysłali go do centrali. Pojechali tam , gadaja z babką a ona, że to nie tutaj, że tam gdzie mama podpisywała. No to mój brat się wkurzył i mówi do mamy - jedziemy na policję. A babka - proszę poczekać, zaraz wrocę. Za chwilę przychodzi i prosi ich do pokoju. Był tam jakiś gostek, brat powiedział co i jak, i że to grozi kryminałem. Na to gostek, ż do konca tygodnia pieniądze będą u mamay na koncie. - Mama się pyta czy jej potrącą coś za rezygnację, ten mówi, że nie, że dostanie całość. Zobaczymy. Tak , czy siak jak tylko mama dostanie kasę , pójdzie do Expresu Bydgoskiego, może nagłośnią sprawę. Napewno nie jest to jeden przypadek, a jest ich więcej. I nie są to małe pieniądze na polskie realia. W mamy przypadku jest to 21,000zł. Chyba ich pogięło, że myśleli, że się im odpuści.
Mogl sobie wziac potwora do szkoly. Nie mam sily na uzeranie sie z nim, zwlaszcza rano. 

kuchnie staral ogarniac sobie zawsze na wieczor zeby fajnie sie dzien zaczynal a nie od garow

.Także od 23 do prawie 7 rano cycał z przerwami
.Masakra wyglądam jak potwór :-(.Doris78 dobrze że wczoraj wspomniałaś coś o herbatce na laktacje bo przywiozłam sobie z Pl i całkiem zapomniałam o jej istnieniu
.Marta84 a o jakiej giełdzie mówisz?Gdzie ona jest w lutym?A ja dzisiaj czekam na położną ciekawe o której będzie
.
w dzien wogole a w nocy sie budzi i sie cieszy i chce sie bawic
na dworzu tez spac nie chce dzis wezme spacerowke od tego wozka co mam teraz to sie pogapi bo lezec nie bedzie chciala i musze szybko kupic cos nowego;-) ale sie wkurzylam baba tutaj nie wpuscila mnie na solarium bo od 21 lat jest i dowod chciala
a chodzilam wczesniej tylko na jakies glupie babsko trafilam i chyba do bradford bede chodzila wiecie po ile jest teraz karnet tam w centrum ?? czy gdzies indziej chodzicie?
to o której Ty wstajesz??