Czesc dziewczyny w ta zimowa pogode!!!

Jak tam minal weekend??
Ja dzisiaj bylam z Kuba na lodowisku i teraz mnie nogi bola,chociaz dlugo nie jezdzilismy.Kubus sie uczyl,pierwszy raz stal i jezdzil na lyzwach i sobie radzil.Potem jak mu sie spodobalo to smigal,ze hej

ale ile razy sie wywrocil

chyba ze 20 razy,ale bylo wesolo

przynajmiej nie siedzial w domu przed telewizorem,bo ja juz na to patrzec nie moge,tylko telewizja i telewizja,a potem taki jest nie do zycia

Z Dawidem lepiej,ale teraz nie wiem czy przez to ze odstawilam mu mleko,czy poprostu mu przeszla ta biegunka.Sproboje jutro znowu dac mu mleko i zobaczymy jak znowu zareaguje
MADZIULIK-Fajny masz suwaczek,nie widzialam takiego wczesniej,jakas nowa stronke znalazlas?widze twoja Lea tez ma 7 miesiecy,jak moj Dawidek.A kiedy urodzilas?I ma twoja mala zabki juz?bo moj Dawid zadnego,ani widu ani slychu
Kasia-a ty pewnie juz w Polsce,albo w drodze,fajnie masz:-)
A te zaproszenia super,naprawde masz talent i cierpliwosc,bo to trzeba wszystko dokladnie i rowno wszystko zrobic,naprawde super.A ta buzka Maciusia,super,sie zastanawialam jak to zrobilas??
Jasmina-Ja tez wlasnie Kube inhaluje,zrobilam mu dwa razy i juz nie kaszle i sie wlasnie zastanawiam czy dzisiaj jeszcze zrobic ,czy juz skonczyc.Fajna to jest sprawa nie??Bo te syropy to nic nie pomagaja

Fajne tez masz suwaczki.
A twojemu Dawidkowi kiedy wyszly pierwsze zeby??A moze tez jeszcze nie ma?
Niunka-fajnie ze wracasz bedziemy mialy okazje sie poznac;-);-)
CFCGIRL-ja tez jestem ciekawa co z toba??odezwij sie do nas