jasmina111
Fan(ka)
Jeju ale ze mnie Gapa....!!!!
Witam serdecznie Nową Forumową Mamusię.
Rozgość się i pisz często ;-)
pozdrawiam
Witam serdecznie Nową Forumową Mamusię.
Rozgość się i pisz często ;-)
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie tez jest to czesto,bo szybko sie robi,ja wogole wymyslam szybkie dania i staram sie robic na dwa dni najlepij,ale czasmi tak sie nie da.

ta pogoda
C
Dziewczyny czy gotujecie obiady czy raczej serwujecie dania gotowe?
Dziewczyny mam do Was takie pytanie:
Czekam na list z wyznaczeniem wizyty w Job Center (nadanie dla mnie NIN) już przeszło 6 tygodni. Czy wiecie może gdzie można złożyć skargę że to tak długo trwa i czy wogle są jakieś reakcje z ich strony na takie skargi?
Napiszcie co wiecie.
Och, dziewczynki slyszalyscie o tragedii zielono_mi z watku maj2007?? Boziu, az sie poplakalam. Czasami przejmujemy sie takimi glupotami a ludzie tak straszne tragedie przezywaja, ehhhh.
Maksiu
[*]
[*]
a co do tych obiadow to powiem szczerze ze z chcecia bym serwowala tylko gotowe dania hehe pewnie dlatego mezulek nie chce mi kupic mikrofali heh staram sie cos kombinowac na te obiady ale brak mi juz pomyslow, dzis chyba zrobie na szybko placki z jablkami a jutro znowu pol dnia bede myslec.
KASIA-spakowana juz jestes???pewnie nie mozesz sie doczekac jak bedziesz w Polsce???

--------drozszeeeeeeeeeee.
, Powoli zaczynam tesknic za anglia.Moze wyda wam sie dziwne , ale tu jak kazdy chodzi do pracy to nie ma co robic w domu tym bardziej ze taka beznadziejna pogoda.Powoli dostaje szalu.
:-(

A w ogole to jakis pobudzony jest, chyba przez ta podroz, ale pierwszy raz mi tak reaguje. Jakby morowki mial w tylku, nie usiedzi sekundy na pupie, a do tego jest zlosliwy. Mam nadzieje, ze w samolocie mu przejdzie.