Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym męczę się okropnie- zgaga , nie przespałam od tygodnia całej nocy, do tego bóle mięsni okołożebrowych i oczywiście nadal mam moje vertigo, mniejsze ale nadal. No i do tego wszystkiego dochodzi jakiś niepokój , strach, jak to wszystko będzie..

Bedzie dobrze, zobaczysz:-);-) Glowa do gory i odpoczywaj:-):-):-)

Juhuuuu! udało się! Dzięki sylwia.m Zielonego pojęcia nie miałam że zdjęcie pod nickiem nazywa się avatar!Nawet tam nie zaglądałam hihihi Jak widać człowiek całe życie się uczy ;-)
Tylko ostrzegam, to forum uzaleznia

Teraz odsypia. Mam nadzieje, ze sobie nic nie poprzestawia.
kochana duzo odpoczywaj, spij kiedy tylko mozesz
Ale będziemy próbowały z Jaśminką, szukam czegoś żeby ją zajęło bo ostatnio zrobiła się znowu bardzo niedobra i tylko by oglądała tv.
.
A jak Dawid się obudził po tych 15 minutach to normalnie nie wytrzymałam i się popłakałam... mało powiedziane ja wyłam w kuchni i cisnęły mi się na usta najgorsze bluzgi jakie znam i jakie kiedykolwiek słyszałam.
Myslalam, ze wieczorem padnie i sie wymkne do kina. Ale niestety, dalej szaleje. 
Za to ja juz padam z nog.
. Maksika kaszelek okazal sie jakas obrzydla infekcja w oskrzelach i dostal antybiotyk a Krzysiek mial angine,zakonczyla sie ona wizyta na pogotowiu bo mial 40 stopni goraczki a niestety w przychodni nie chcieli go przyjac. Na szczescie obaj juz zdrowi,Maksik byl juz dzis na spacerku a tatus w pracy
.
coś czuję że będzie ciężko