Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Na szczęście od dwóch dni jest już stanowczo lepiej
.jstysiak dzień bez chłopaków udany i nie.Udany bo trochę sobie w spokoju pobiegałam po mieście,ale kiepski bo mało co kupiłam a jechałam z nastawieniem że wrócę z pełnymi reklamówkami
.agnieszkaUk trzymam kciuki kochana żeby to nie była cukrzyca ;-).mamatrójeczki spóznione ale szczere życzenia dla synka:-).4muchy oby hausing zaproponował ci jakiś fajny domek żebyś nie musiała się już więcej przenosic
.Na tym kończe kochane i oczywiście ja też wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2010:-).

;-)

.Jakoś nie miałam siły na picie po tej chorobie
.Mąż mnie namawiał żebym sobie wypiła a ja stwierdziłam że jak wypije to już na pewno nie doczekam wieczora.mojadzidzia no niestety mały od tygodnia tylko na butelce.Mi chyba przez tą chorobę zaniknął pokarm.Fakt że nie dostawiałam go do piersi kilka dni bo brałam rożne leki i się bałam że coś się stanie małemu.No trudno i tak mało już miałam mleczka:-(.A czasu żeby go ściągnąc i tak wiecznie brakowało.U nas ogólnie kiepsko Krystian daje w kosc na maksa strasznie zrobił się płaczliwy i histeryczny jakoś nie mogę sobie z nim poradzic :-(.Od wtorku idzie do przedszkola i już się boje jak on sobie poradzi:-(.A Olivier cały czas wstaje co 2 godziny w nocy nic się nie zmieniło
.Mam pytanie jakie buty są potrzebne do przedszkola i gdzie je można kupic.Uciekam się myc bo jak zwykle padam na twarz.