Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzieje sie to samo co u Ciebie. naszczescie bylo tak nagrzane że do rana bylo cieplo dopiero teraz chlody nastaly
ale juz ekipa zamowiona i ktos niedlugo ma przyjechac a jak narazie grzejemy kominkiem;-)
:-)
ale czy sie oplaca?

Widać, że spotkanie udane i wygadałyście się za wszystkie czasy. A u nas nic ciekawego. Adam dalej marudny. Dzisiaj dał mi nieźle popalic bo nie chciał spać. Nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze, że już jest weekend

A tak swoja droga to mi się nie podoba Tom Cruise

Szymon byl wsciekly ze musial wczesniej wyjsc

Zadalas nam niespodzianke
i jeszcze glupoty jakies
majac nadzieje, ze soczek malinowy go rozgrzeje. Tak go rozgrzal, ze jak zasnal w aucie, to chrapal jak stary niedzwiedz i B na wpol przytomnego go do lozka przeniosl. Ale sie teraz niezle z tego usmialismy. Dobrze, ze w szkole nikt nic nie zauwazyl 
:-) miło mi było was gościć i poznać:-) było naprawdę fajnie
ampar3-no szkoda,a nawet nie wiem czemu się zmyłaś tak wcześnie?był jakiś powód?synek był bardzoo grzeczny
i fajny z niego dzieciak

urzekł mnie;-):-) a kozaczki jakie sobie zakupiłaś?mojadzidzia-[została rękawiczka u mnie,,i,,któraś zostawiła książkę!!!!!!! a maż mój zazdrośnik wypomina mi non stop Toma...:-

aha...zapisałam się na zielone imperium
:-) pzdr,pappa